עבור לתוכן

עזרה בנוגע למפרט בסכום 6000 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי לנורטווד יש גבול סיבולת נמוך יותר מלפרסקוט ווהוא גם דורש יותר קירור

הפרסקוט אבל איטי יותר מהנורטווד

השאלה היא האם הבדל מהותי עד כדי כך, במעבדים של 3.0 3.2 3.4

עוד שאלה, האם עדיף לקנות ATI RADEON 9800 PRO או GF 5900 / GF 5800

• תגובות 34
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר אז בדיוק להיפך. הפרסקוט מתחמם יותר ואמור להיות גם מהיר יותר (למרות שבמהירות המדוברת אין הבדלי ביצועים שתזהה בין השניים).

לגבי הכרטיסים החדשים - שאל בפורום גרפיקה..

פורסם

1. סלרון הוא לא מסדרת הפנטיום, נורטווד ופרסקוט הן ליבות של מעבדי פנטיום 4.

הנורתווד יותר מומלץ, כמו שאמר ידידינו אינטגרל, כי הוא מתחמם פחות, ולכן לא צריך קירור מפלצתי מכו הפרסקוט, ובמקרים רבים הנורתווד אף יותר מהיר...

2. עדיף ריידון 9800 פרו.

3. הבדל לא מהותי, אלא אם כן הפרש המחיר הוא זניח, לך על ה 3.0.

יש GF6800 ב +-2000 שקל, אבל ה 9800 פרו עולה 1300 שקל. לפי דעתי לך על ה9800 פרו.

בשביל ה 6800 תצטרך ספק עוצמתי ואיכותי. זה ששמתי לך עונה על הדרישות לחלוטין....

איך קוראים לך? אני גם בגיל שלך מרחובות...

פורסם
  • מחבר

נאמר והלכתי על הפרסקוט, באיזה הוצאה מדובר בנוגע לקירור, ספק חזק יותר וגוף קירור כלשהו ?

בחנות הזו שהלכתי אליה אין להם GF 6800 בפחות מ-3700 שקל שהוא נראה לי של GIGABYTE, הם קונים מוצרים רק של GIGABYTE ושל עוד מספר די קטן של חברות.

יש להם שם RADEON 9800 PRO של ATI ב-1640 שקל. בכל מקרה מחר אני אתקשר אליהם מהבי"ס לברר יותר על הכרטיסים שיש להם.

קוראים לי אמיר, אני לא מרחובות אני מהסביבה, ממזכרת בתיה

איפה אתה לומד ? יש לי כמה חברים בקציר וכמה בדה שליט

פורסם

אני מדה שליט.. :)

בכל מקרה, לא מומלץ ללכת לחנויות שכונתיות כאלה, שלא מחזיקות מבחר, גם מה שהם מחזיקות זה במחיר מופרז, והם ינסו לדחוף לך זבל...

עדיף שתלך לחנות יותר מקצועית כגון KSP, ZIGZAG, PANDAS, NOACOMP ועוד...

אני עדיין ממליץ על המפרט שנתתי לך קודם, מזיגזאג ו KSP..

פורסם
  • מחבר

החנות שכנותית אבל לא עד כדי כך...

קניתי משם את המחשב הקודם שלי עוד מלפני 4 שנים והוא מחזיק לי לא רע... הם גם לא עשו לי בעיות עם האחראיות על הדיסק קשיח שהתקלקל לי שנה שעברה והחליפו אותו באחד אחר חדש יותר וגדול יותר

מה שכן המבחר שלהם באמת די עלוב אבל GIGABYTE זו חברה די איכותית

אני אנסה להגיע איכשהו לKSP בראשון לקבל מהם הצעת מחיר או לפחות להזמין מהם את המחשב

אתה מכיר את גיא צלח ?

פורסם

1. סלרון הוא לא מסדרת הפנטיום

רייזור,

סלרון זה פנטיום עם L2 קטן. הסלרון הרגיל 128 , הסלרון D יש לו 256.

עריכה: וכנראה התכוונת שבמקרים רבים הנורטווד יותר מהיר.

פורסם

מכיר, גם מכיר :)

זה לא משנה איזה שינויים פיזיים עשו לו, הוא עדיין לו פנטיום, הוא סלרון, חשוב לא לבלבל בין מושגים(ואנחנו כרגע לא בקטע של לעשות מודינג לאיזה סלרון לפנטיום או אנערף מה).

וצודק, התכוונתי נורתווד, תוקן ;)

פורסם

אם כבר מדברים על סלרון אז השבוע הרכבתי למישהו סלרון (אפילו לא D) ועובד נחמד מאוד. לא פלא שמוכרים הרבה ממנו בארה"ב.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות

אחד הלבטים הגדולים שלי הוא בעניין של האחריות של AMD שהיא רק ל3 שנים, זה דבר די רציני כי מחשב נוטה להתקלקל אחרי זמן...

אני מצטער אבל לא הבנתי מה ניסית לאמר לגבי המארז - ג'''נרי  ???, שוב הידע שלי בנושא באמת די מוגבל..., אני בטוח שהמוכר לא עושה לי דיל מיוחד בקטע הזה יותר ממה שהוא צריך...

הזכרון הוא של KINGSTON ואת הדגם של הלוח לא רשום לי.

אני לא יודע אם החנות הזו מוכרת זכרון של SEAGATE, על איזו חנות אינטרנט אמינה את יכולים להמליץ, אני מדבר גם על מקום שאחר כך אם יש לי בעיה במחשב אני יכול לבוא שיתקנו לי אותו

RADEON 9800 PRO נחשב לכרטיס טוב ?, הוא לא ישן ? מה לגבי ה-X600 או X800, וגם הסידרה של GFORCE ?

המפרט הוא מחנות ברחובות

לאינטל אין אחריות לכל החיים! זה סתם גימיק שיווקי, ב-90 אחוז מהחנויות שהבם תקנה אינטל תקבל 3 שנים אחריות, ואם אתה קונה אינטל אתה באמת צריך אחריות לכל החיים למה אחרי שנה הוא מתפוצץ מהחום. בעיקרון לפרסקוט יש רק יתרון אחד ממשי על AMD זה שאם אתה רעב אז אתה יכול להכניס משולש פיצה קפוא למארז והוא יהיה מוכן תוך דקה.

מעבד A64 הוכיח אמינות ואין איתו שום בעיות, כך שלא ממש תנצל את האחריות שלו.

פורסם

דווקא יש אחריות לכל החיים ברוב המקומות...

אבל זה לא באמת שימושי... בכל מקרה ב 3 שנים הקרובות קרוב לוודאי שתחליף מעבד, ואם לא פשוט תשמור על הטמפ' שלך והכל יהיה בסדר..

פורסם
  • מחבר

מכיר, גם מכיר :)

תמסור לו ד"ש...

אני יודע שהלוח אם הזה תואם אינטל אבל עדיין רציתי לברר אם הוא משתלם - ASUS P4800 SE SOUND/LAN 1G/SATA/DC

דבר נוסף שרציתי לברר הוא אם עדיף לי לקנות את הATI RADEON 9800 PRO או את ה-MSI GF 6800

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6972

פורסם

מסרתי, הוא מסר חזרה :)

זאת שאלה של תקציב, אם יש לך עוד כסף להשקיע בשביל כ.מסך יותר טוב, אז קח את ה6800.

אם אתה רוצה לחסוך, קח את ה 9800.

פורסם
  • מחבר

מסרתי, הוא מסר חזרה :)

זאת שאלה של תקציב, אם יש לך עוד כסף להשקיע בשביל כ.מסך יותר טוב, אז קח את ה6800.

סבבה, תודה   :D

ה-6800, זה לא משנה שהוא של MSI, זאת אומרת החברה טובה ? ובכלל של איזו חברה עדיף לקנות GF 6800, ה-RADEON PRO הזה שאני מתלבט עליו הוא של ATI ואמרו לי שהוא של חברה טובה

נראה לי אני אקנה את רוב המפרט מהחנות השכנותית כי מההשוואה שעשיתי הם יחסית זולים אפילו למחירים באינטרנט ואת הכרטיס מסך וכנראה גם את הדיסק הקשיח אני אזמין מפנדה, KSP או נועה. יש לך ניסיון טוב אם אחת החנויות האלו

אתה גם בא למכון ?

פורסם

אני הייתי קונה מנועה אם אלה שלושת האופציות שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים