פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים שלום!תמיד שאני מכבה את המחשב הספק של TT ממשיך לפעול והוא נותן כוח למקלדתואז בעזרת CTRL F1 אני מפעיל את המחשב.. עכשיו אני לא רוצה שהספק ימשיך לפעול בגלל הבלאיאחד כאן אמר שאפשר לבטל זאת בעזרת הביוס אבל אני לא רואה שם אפשרות כזאת!אאיך קוראים לזה?תודה רבה לכם!
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים זה בביוס נמצא ב bios features או advnaced bios features או power menegemet אני יודע שלא עזרתי הרבה אבל צימצמתי אפשרויות
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים איזה בלאי בידיוק? , זה לא עושה כלום? , איפוקס לא סתם שמו את זה... , יענו , גם שמאפסים את הביוס , האופציה הזאתי נשארת , אז כנראה שאיפוקס יודעים מה הם עושים...
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אני מעדיף שיהיה "בלאי" לספק מאשר ללוח אם ולשאר החלקים משום שכל פעם שמפעילים את הלוח ללא האפשרות הזאת, אז זה נותן מעין שוק למערכת וזה יוצר בלאי לכל החלקים, נכון שזה לא כ"כ עקרוני כי זה שוק משני אבל בכל זאת גם ב"בלאי" של הספק הוא לא כ"כ חזק.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אצלי גם יש את זה, והלוח שלי הוא MSI K8N.מישהו יכול להגיד לי איך אני מפעיל את המחשב דרך המקלדת, כי בינתיים היא סתם נשארת דלוקה.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים תלוי בהגדרה שלך אצלי זה CTRL+F1 תסדוק בביוס שלך - תחפש בהגדרה תחת HOT KEY
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים הרגע בדקתי בכל הביוס שלי ואין שם אפשרות כזאת, ולא משהו שמזכיר כזה דבר.אתה יכול להגיד לי איפה זה צריך להיות בדיוק?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אין לי את הלוח אם שלך אז אני לא יכול להגיד לך בדיוק אבל זה אמור להיות תחת POWER איפה שהוא
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים תנסה ללחוץ על רווח לבד, או על ctrl עם עוד משהו... , זה צריך לעבוד , בכל מקרה , ctrl+f1 זה בכל הלוחות של איפוקס...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.