עבור לתוכן

Power Calibration Error - לא מצליח לצרוב בימאהה CRW F1!!!

Featured Replies

פורסם

זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\

מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי...

אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ???

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ניסית דיסק לניקוי? לפעמים אבק גורם לבעיות כאלה

לקרוא דיסקים אתה מצליח ממנו? בלי בעייה בכלל ? תנסה להעביר 200+\- מגה מדיסק מסויים להר דיסק ותראה אם הוא עושה בעיות \תקיעות\האטה וכ'ו

ניסית להשתמש בסוג אחר של דיסקים? - אם לא תנסה את הסוג של ה650 מגה

להתמש בתוכנה אחרת ניסית חוץ מנרו?

??? ??? ???

:)

פורסם

הזכרת בכותרת: Power Calibration Error - לא מצליח לצרוב בימאהה CRW F1!!

זו בעיה שקשורה לצורב אתה יכול לבדוק מתחים?

תנסה ספק אחר?

פורסם
  • מחבר

ניסית דיסק לניקוי? לפעמים אבק גורם לבעיות כאלה

לקרוא דיסקים אתה מצליח ממנו? בלי בעייה בכלל ? תנסה להעביר 200+\- מגה מדיסק מסויים להר דיסק ותראה אם הוא עושה בעיות \תקיעות\האטה וכ'ו

ניסית להשתמש בסוג אחר של דיסקים? - אם לא תנסה את הסוג של ה650 מגה

להתמש בתוכנה אחרת ניסית חוץ מנרו?

אין לי דיסק ניקוי, איזה סוג כדאי לקנות?

אני גם לא מצליח לקרוא דיסקים! בדקתי כמה מדיות שונות צרובות והוא לא מזהה את הקבצים בכלל

ניסיתי להשתמש במדיות אחרות (לא של 650) אבל זה לא משנה את התוצאה

ניסיתי להשתמש בRecordNow וFireburn אבל גם הן נתקלות בerrors

הזכרת בכותרת: Power Calibration Error - לא מצליח לצרוב בימאהה CRW F1!!

זו בעיה שקשורה לצורב אתה יכול לבדוק מתחים?

תנסה ספק אחר?

איך אני יכול לבדוק את המתחים? ואיך אני יכול להחליף את הספק? :-\

פורסם

תנסה לעשות boot מ cd ולראות אם משהו בוינדוס הלך..

בגלל שלפי הלוג שראיתי הוא קורא את הדיסק ואז מתחיל לצרוב ואז יש בעייה

בקשר לקניית דיסק ניקוי אתה יכול לקנות את הכי זול ופשוט זה לא משנה ואם אתה רואה שזאת היתה הבעייה אפשר בעתיד אם תצטרף לקנות משהו יותר טוב

בכול מקרה לפני שאתה מבזבז את הכסף שלך..

מתי שאתה מכניס דיסק לכונן ואז נכנס ל"מחשב שלי" אתה רואה את הדיסק מנסה לקרוא משהו ומנסה ומנסה.. (u got the point) ולבסוף מחליט שאין דיסק?

או שהוא פשוט מחליט ישר שאין דיסק?

פורסם
  • מחבר

לא תאמינו אבל מצאתי דיסק ניקוי ישן שקניתי למערכת מיני סטריאו הישנה שלי וניסיתי אותו על הכונן...

ועכשיו הכל עובד! ;D

(אז אפשר להסיק מזה סופית שאין לי בעיית מתח נכון? אני רוצה לקנות צורב DVD אבל מפחד שהוא יידפק לי אם באמת יש בעיה...)

פורסם
(אז אפשר להסיק מזה סופית שאין לי בעיית מתח נכון? אני רוצה לקנות צורב DVD אבל מפחד שהוא יידפק לי אם באמת יש בעיה...)

אין שום בעיה של מתח,ההודעה הייתה קשורה לעינית לייזר לא למתחים

:xyxthumbs:

פורסם

;D :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים