עבור לתוכן

איך אני יכול לשמוע רדיו במחשב באיכות גבוהה ? כמו במערכת ?

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת 4.1 של רמקולים ורציתי לקנות מערכת לחדר אבל אמרתי עם כבר יש לי מערכת רמקולי אז עדיף לקנות משהו למחשב שאני לא יודע מה הוא ולשמוע רדיו במחש באיכות מה אני צריך לקנות אמרולי כרטיס טלויזיה זה נכון ?

אני רוצה לשמוע באיכות לא כמו ששומעים מאתרים שונים באיטרנט .

תודה לעוזרים !

פורסם

לRadeon 9600 AIW או 9600 XT (לא סגור על זה) יש גם רדיו BUILT IN, ואני יודע על עוד כמה כריטיסי טלוויזיה עם רדיו, אני ממש עצוב שאי אפשר למצוא היום כרטיס רדיו PCI למחשב, פשוט וזול עם דרייברים מעודכנים.

כל בוקר אני שומע נתן זהבי או גלי צה"ל כשאני גולש ואני צריך להביא הרדיו קטן לחדר וזה מעצבן ובכלל יש מליון דברים שהיית מת להקליט מהרדיו ולהעביר למחשב אבל אין דרך :(

פורסם
  • מחבר

יש לי ראדיון 9600XT איך אני יכולח לבדוק ?

פורסם

הוא אמר AIW

All In Wonder - כרטיסי RADEON משולבים כרטיס טלויזיה

פורסם

לRadeon 9600 AIW או 9600 XT (לא סגור על זה) יש גם רדיו BUILT IN, ואני יודע על עוד כמה כריטיסי טלוויזיה עם רדיו, אני ממש עצוב שאי אפשר למצוא היום כרטיס רדיו PCI למחשב, פשוט וזול עם דרייברים מעודכנים.

כל בוקר אני שומע נתן זהבי או גלי צה"ל כשאני גולש ואני צריך להביא הרדיו קטן לחדר וזה מעצבן ובכלל יש מליון דברים שהיית מת להקליט מהרדיו ולהעביר למחשב אבל אין דרך :(

דוקא יש כאלה מוצרים אבל לא בארצנו הקטנטונת ולהזמין מחו"ל (ולשלם משלוח והכל) יצא הרבה יותר יקר מאשר כרטיס טלויזיה עם רדיו כמו ה LIFEVIEW PRIME 34.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים