עבור לתוכן

בע... אני חושב הלך לי כרטיס ה TV |:

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי משכן שלי PS1 אז חיברתי בהתחלה ל TV שלי אבל הבעייה שאין לו כרטיס זיכרון אז צריך להשאיר את ה PS1 דולק כדי לא להתחיל מהתחלה. בכל מקרה אמרתי לעצמי שאם אני אעביר את ה PS1 למחשב שלי בחדר ככה אני אוכל לשחק כל הזמן וכך עשיתי. עכשיו כשחיברתי הכל הלך טוב ויפה באתי להפעיל תתוכנה לא עולה אני רואה מסך שחור אז ניסיתי להעביר ערוצים לא הולך אז אמרתי לעצמי אולי ריסט יעזור טוב... עשיתי ריסט המחשב עבר תלוגו המשעמם של XP ובום מסך כחול אז אמרתי לעצמי בטח המחשב חם אז כיביתי את המחשב לאיזה חצי שעה אחר כך שוב הדלקתי בום עוד מסך כחול \: בכל מקרה הכנסתי את הדיסק של XP במטרה להתקין שוב את הוינדוס מבלי לפרמט ובטעות לחצתי פעמיים אנטר וזה התחיל לפרמט \:

קיצר עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי שוב תדריברים ושוב אני לא רואה כלום \: האם יש סיכוי שנשרף לי הכרטיס? (יכול להיות שהכרטיס זז בזמן ההתקנה \:) האם ירדן מחשבים יחליפו לי את הכרטיס בלי יותר מדי בעיות ? (הוא בערך חודש אצלי) האם אני עצוב? כן \: :-[ ועכשיו גם האתר של אומגה לא עולה בע

פורסם

אולי

תנסה בלי הPS1

פורסם
  • מחבר

תראה אם פעם היה לך ניסיון עם כרטיסי fly vido אז יש תתוכנה שפותחים ואז היא אמורה להציג את הדברים עכשיו המחשב עצמו מזהה את הכרטיס אבל התוכנה אומרת (למטה)

מה אפשר לעשות?

והאם החנות תחליף לי את הכרטיס ?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ייתר נכון יצא אם תחליף סלוט זה יכול לעזור :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לפני כמה ימים הוצאתי אותו ומאחורה שמתי לב שיש משהו שהוא יותר חום כזה אז כנראה זה נשרף \: השאלה האם יחליפו לי אותו ?

פורסם

הוא שרופ אולי לא מכיר את החנות טוב כל כך תשאל את VATOS הוא יודע! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים