עבור לתוכן

מאיפה קונים מראה דו צדדית (כאלה שיש במשטרה ובפרויקט Y)

Featured Replies

פורסם

מצד אחד מראה

מצד שני זה שקוף

אני רוצה לשים דבר כזה במארז, ככה מבחוץ אפשר לראות מה קורה בתוך המארז

אבל האור מהמארז לא יצא החוצה אלה ישתקף במראה פנימה, נראה לי שרוב האור שנזרק על הקיר לא יתבזבז סתם ככה אלה יחזור למארז

תגידו לי אם זה אפשרי לביצוע או שחבל על המאמץ

פורסם

נראה לי בזבוז כסף...

אולי זה לא ישפיע בכלל :-\

פורסם

זה ממש לא יתן לך את האפקט הרצוי שכן מראה שכזו מעבירה רק חלק מהאור ולכן בעצם מבחוץ היא נראית כמראה מכהה.

פורסם

1. זאת מראה חד צדדית, מכיוון שרק מצד אחד היא מראה.  8)

מראה רגילה היא דו צדדית.

2. העין שלנו מתפקדת כמעין סנסור הקולט אור המגיע אליו. אם אתה לא נותן לאור לצאת מן המארז, בעצם גם לא תוכל לראות אותו.

פורסם

2. העין שלנו מתפקדת כמעין סנסור הקולט אור המגיע אליו. אם אתה לא נותן לאור לצאת מן המארז, בעצם גם לא תוכל לראות אותו.

לא נכון בדיוק

תראה...... אתה יכול לעשות משהו כזה אבל זה לא יפעל הקטע במראה חד צדידית (ולא דו צדדית כמו שכתבת) היא שבצד אחד יש לך אור ובצד שני חושך

כה שבצד שיש אור הכל מגיע לצד החשוך והאנשים בצד החשבוך רואין מה קורה בצד המואר

אבל האנשים בצד המואר לא יראו מה קורה בצד החשוך כי לא בוקע משם אור

אז אם אתה רוצה שזה יפעל אתה צריך שהמארז שלך יהיה חשוך....... אז מה הקטע?

פורסם
  • מחבר

הבנתי כל מילה!! ??? ::) :-X

תודה לכולם..

פורסם

ובחזרה לנושא...

זה יישמע קצת ברור מאליו, אבל... ביררת אולי אצל זגג ?

(סתם למקרה שפרח לך מהראש ::)).

מקווה בשבילך שתמצא! אני דווקא די אהבתי את הרעיון :)

פורסם

ובחזרה לנושא...

מה זה בחזרה לנושא? כל מה שאמרנו היה בנושא...

וסגרנו את הנושא בכך שההצעה לא ריאלית... :-X

פורסם

אני מאמין שהיחיד שיכול לסגור נושא הוא פותח הת'ראד שבמקרה זה הוא Vatos-Locos(או אחד המנהלים - מה שלא רלוונטי כרגע),

בכל מקרה אני לא ראיתי שלילה מפורשת של Vatos-Locos בקשר לנושא - אז אני מציע עוד אופציות שיכולות לשמש לו לעזר.

*עריכה: יצא לי פעם אחת מזמן לראות מראה כזו, ועד כמה שאני זוכר (זה היה ממש מזמן) היא לא כהה מהצד שאפשר לראות את הצד השני.

פורסם

יחסית פשוט, ישנם ציפויים שנותנים את אותו אפקט לשמשות רכב (משתמשים בהם ברכבים שהוסבו לשימוש כרכבי שרד בד"כ), ניתן לקנות כתרסיס (אני ראיתי עד היום רק חנות אחת בארץ וזה היה יקר בטירוף) או לקנות כנייר הדבקה (בדומה לנייר tinting), בחנויות רכב כגון אוטו דיפו, או שכונתיות...

פורסם

הכי טוב מה שאליאנין אמר ....

נ.ב : ברוך שובך!!!

פורסם

תאמת, שמשתמשים בהם יותר על מכוניות פשע(הסובארו הקלאסית, סיוויקים למיניהם, 205 שנת 88, איביזה שנת 91, אקורד 93, אונו 95, וכו'....) מאשר לרכבי שרד...

ראיתי את הטינטינג ב 70 שקל באופיס דיפוט אבל הוא נותן אפקט שונה(ולדעתי יפה יותר).

הוא נותן אפקט מראה כאשר התאורה של המחשב מכובה, ונהיה שקוף כאשר התאורה נדלקת.

השתמשו בזה יפה מאוד באחד הפרויקטים בביט-טק. (קראו לזה BLACK משהו....)

פורסם

אם אתה רוצה תנסה לפנות לחברת "פינציה " היא ממוקמת בכפר ציפורי אם אני לא טועה, אבא שלי פעם עבד שם והם מייצרים את זה שם ונראה לי שמוכרים לבודדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים