פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים ועוד שאלה, אני רוצה לצבוע אותו שיהיה בצבע כסוף משהו כמו אלומניום. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים למה דווקא עץלא נוח לעבוד איתו, הוא עבה מידי הוא קשיח מידי הוא מאוד כבדכמו שאמרו קודם הוא יעלה את הטמפ בצורה משמעותית אם לא תדאג לזרימת אוויר מהירהובסופו של דבר גם תאבד את ה"לוק" שלו בגלל הצביעה לגוון אלומיניוםאז בעצם אני לא רואה שום יתרון
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר נגרות ;Dיש דברים מסויימים?אבא שלי נגר והוא הולך לעזור לי.ואיך אני צובע :\?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר אם צבע אני מניח שאתה צריך לעשות שיחבת פריימיר לפניי הצביעה "האמיתית" פריימיר זה השכבה הזאת אהממ :\ נו אני יודע על מה אתה מדבר ואתה בטח יודע על מה אני מדבר אהמ , על זה אני שם ספריי?(חשבתי יותר לכיוון הספרי) ועליו לקה?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים תיקנה פלטות עם פורמייקה כי אחרת הצבע יספג בעץ , את הפורמייקה תצבע בפריימיר ואחרי זה תצבע באיזה צבע שבא לך
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר תיקנה פלטות עם פורמייקה כי אחרת הצבע יספג בעץ , את הפורמייקה תצבע בפריימיר ואחרי זה תצבע באיזה צבע שבא לך תודה :]
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר אל תשתמש בעץהמוליכות שלו נמוכה מאד והמארז שלך יהיה תנורזה כזה רציני?יש מאוורר 120 מ"מ שמוציא אוויר בגג.צריך עוד משהו?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני לא מבין מה הרעיון להשתמש בעץ ולצבוע אותו שייראה כמו אלומיניום.אם אתה רוצה מראה עץ - קח עץ ותדאג לאוורור טוב(בנוסף ל 120 מוציא מומלץ עוד מוציא אחד ועוד 2-3 מכניסים).אם אתה רוצה מראה אלומיניום- קח אלומיניום, בשביל מה להסתבך?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר אני לא מבין מה הרעיון להשתמש בעץ ולצבוע אותו שייראה כמו אלומיניום.אם אתה רוצה מראה עץ - קח עץ ותדאג לאוורור טוב(בנוסף ל 120 מוציא מומלץ עוד מוציא אחד ועוד 2-3 מכניסים).אם אתה רוצה מראה אלומיניום- קח אלומיניום, בשביל מה להסתבך?העסק של אלומניום יקר יש לך מושג מאיפה אפשר לקנות בזול?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אם אתה קונה פלטות גדולות וחותך אותן לבד אז אני לא חושב שצריך לצאת יקר(זה בתנאי שיש לך ציוד מתאים כמובן).אבל מה בדיוק אתה מתכנן? אולי כדאי להשתמש בפח של מארז רגיל, או אולי לקנות מארז אלומיניום ולהתעלל בו קצת...אם תפרט קצת על התוכניות שלך אולי נוכל לתת לך כיוון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.