פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים ה ocz היחידים שהם bh5 הם:EL DDR PC3500 Platinium Limited Editionשום גולד הוא לא bh5אני לא מאמין שהמוכר סתם יגיד לו .. לא חושב?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אתה יכול לבדוק בגוגלאני בררתי בנעה לגבי זכרונות שמופיעים באתר (ה ocz שכתבתי לו)והוא אמר שאין להם אבל יש להם 3700 גולד שהם bh5 (גם של ocz)אמרתי לו שהם לא bh5 והוא "בדק" ואמר לי נכון , אין לנו כרגע bh5זאת חנות מצויינת אבל זה לא Bh5
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר בטח שהוא יגיד לך שאין לו את זה הרי אני לקחתי תזוג האחרון :\ אז מה אתה רוצה שהוא ישקר לך ויגיד לך שיש לו ?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אני דיברתי איתו לפני חודש וחציואם אתה לא מאמין אז תקנה אותם ואזתראה שהם לא bh5.יש לי אינטרס לשקר לך?http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=91533זאת רשימה של bh5*עריכה:הכי טוב שתכתוב מייל ל ocz ותשאל אותם חבל שתקנה סתם זכרון יקר(שלמרות שהוא טוב פשוט יש יותר טובים ולא יגיע ל 2-2-2-5)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר אני דיברתי איתו לפני חודש וחציואם אתה לא מאמין אז תקנה אותם ואזתראה שהם לא bh5.יש לי אינטרס לשקר לך?http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=91533זאת רשימה של bh5*עריכה:הכי טוב שתכתוב מייל ל ocz ותשאל אותם חבל שתקנה סתם זכרון יקר(שלמרות שהוא טוב פשוט יש יותר טובים ולא יגיע ל 2-2-2-5)דבר ראשון עם הוא לא BH5 אני יחזיר לו את זה במקום !!!!! והוא טוען שזה רשום BH5 אני יבקש ממנו להוריד את הHITSPREADER ולבדוק עם זה BH5 ואני יעדכן פה לגבי התשובה !
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים קצת קשה להאמין שהוא יוריד את ה היט ספרדרהוא מודבק!!!!!!שמע לאחיך ותשלח להם מייל הם יענו לך וזה הכי בטוח
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר אוקיי שלחתי אימייל לOCZ אני יעדכן בקשר לתשובה וגם פרסמתי בפורום הזה ששלחת לי ... ועוד משהו בררתי והיטספרדר מחובר עלי ידי קליפסים ולא על ידי דבק ולכן הוא ניתן להורדה והרכבה חוזרת !!!
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר החלטתי לערוך את כל ההודעות שלי לגבי נועה מחשבים מכיוון שאכן הם עשו טעות ואני מתנצל שהגבתי בצורה לא נאותה ואכן הם התמידו בשירות האדיב והנחמד שהכרתי בהתחלה !
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אם יש לך איך אני ממליץ לך להביא מחול קרושל בליסטיקס 400MHZ.ראם מאוד טוב בOC אם תיזמונים נמוכים מוות (בכייף עושה 2.2.2.5 ב450MHZ ואפילו יותר)
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר כן אבל ממש לא מתאים לי לחכות עכשיו איזה שלושה שבועות חודש עד שזה יגיע לארץ במיוחד שיש עכשיו שביתה במכס :\ ולכן אני מעדיף לקנות מנועה מחשבים אז בבקשה להציע זכרונות מנועה מחשבים ותגידו לי מה אתם חושבים על ה EL שהזכרתי אותם למעלה ?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים למה שלא תקנה TwinMos Twister הם BH5 ונשארו להם כמה חתיכות אם אני זוכר, מחיר לסטיק אחד של 512MB רק 690 שקל.תקנה שתיים אם אתה צריך
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים או שאתה יכול לקחת את הזיכרון הכי טוב בעולם: OCZ EL DDR PC-3500 Dual Channel Platinum Limited Edition רק שלא תמצא אותו כל כך בקלות... אבל אם תמצא תודיע לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.