פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כשאני מפעיל את המשחק הוא עושה מסך שחור כאילו הוא נכנס למשחק אבל באמצע פתאום הוא נותן לי הודעה:D3D Message בכותרת ומתחתיוinvalide video modeאני מבין שזה כנראה בכרטיס מסך?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים נשמע כמו בעיה בדרייברים לדעתיתנסה להתקין את הדרייברים לכ. מסך מחדש(חדשים יותר או סתם להתקין מחדש)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר אבל אתמול בדיוק התקנתי דרייברים חדשים 66.77, וכל שאר המשחקים פועלים.אבל יש לי משהו מוזר איפה שהדרייברים נמצאים, יש לי תקייה אחת בשם NVIDIA יש בה את כל סוגי הדרייברים שהתקנתי, ותקייה שניה בשם NVIDIA Display Drivers.אני מתקין את הדרייברים אחד על השני, צריך למחוק אותם או שזה לא יפריע למשחקים?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים תבדוק בקובץ הCONF של המשחק כנראה יש שם רצולוציה לא מתאימה או לא תקנית לDIRECTX כמו 1280*960
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר ניסיתי..התקנתי את הדיירקט איקס מחדש ושום דבר לא עובד, ויש לי גם SBK2000 שסתם רציתי לראות אם הוא כן יעבוד והוא עובד בלי בעיות..יש לכם עוד הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.