פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר PhoenixBoy:דבר ראשון תודה על ההשקעה, ואף אחד לא מזלזל בשרטוט שלךפשוט הבעיה שאני אישית רואה זה החוסר תאימות למגוון מאורריםבמידה והמאורר כמו שאמרת 0.14A אז המעגל יתאיםאבל מה יקרה אם מחר אני ירצה להחליף מאורר? אני יצטרך להחליף גם נגד?בשרטוט של נדב עד כמה שהבנתי אין תלות ברכיב עצמו ואם אני יחליף מחר למאורר של 0.3A לא אמורה להיות כל בעיהתקנו אותי אם אני טועה..
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אתה צודקאין סיבה בכלל לשים נגד שיוריד ל5Vכשאפשר לקחת פשוט 5V בלי בעיותובלי כלום מהספקלכן הייתי עוקב אחרי הסרטוט של נדבועושה בדיוק מה שכתוב שםרק תזכור שאתה צריך סוג מסויים שלמפסק אז תהיה בטוח שאתה משיג את הנכון
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר אני בסה"כ אסביר למוכר איזה מתג אני צריך, 3 רגלים, 2 מצבים, שבאמצע זה נטרלי - ניתוקאני אסע בימים הקרובים לעיר לקנות 5-6 כאלהשאלה אחרונה, לא תיהיה בעיה למתג לעבוד עם מאורר של 0.48 A ?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אני מאמין שלאכי המתג רק מעביר חשמל מפין אחד לשניהוא לא עושה שום פעולה חוץ מזהאבל ליתר בטחון הייתי מחכה לתשובהשל מישהו שיודע על מה הוא מדבר (לא אני בעצם)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר חח כן המצב שלי בקנטים באלק' ועוד אני במגמת חשמל ואלקטרוניקה, עולה לי"ב אני אמור להבין בדברים האלה ממש טוב : הייתי צריך להכנס לשיעורים.... :
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים לא תהיה בעייה להפעיל שום מאורר על הסכמה שלי. היא פשוט מעבירה את המתח למאורר בצורה נקייה וללא רכיבים.ד"א: תבקש מפסק 3 מצבים ו-3 רגליים.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר טוב תודה רבה על כל העזרה, לכל מי שעזר והשתתף בדיון, בין אם אני משתמש בשרטוט שלו או שלא, בין אם הוא מבין באלקטרוניקה או שלא ;D וזהו הדיון נסגר מבחינתי, לא צריך לנעול 6 עמודים על מתג ON-OFF-ON זה מוגזם : עריכה: איך אני מחבר מספק חוטים לאותו המולקס נגיד אני רוצה לחבר 3 פוטנציומטרים לאותה יציאה, יש לי 3 חוטים + וחוט אחד 12V מהמולקס.. בלי להשתמש ב"מחברים" האופציה להלחים את כולם לגוש אחד באה בחשבון? :
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים 6 עמודים על מתג ON-OFF-ON זה מוגזם : בהחלט עריכה: איך אני מחבר מספק חוטים לאותו המולקס נגיד אני רוצה לחבר 3 פוטנציומטרים לאותה יציאה, יש לי 3 חוטים + וחוט אחד 12V מהמולקס.. בלי להשתמש ב"מחברים" האופציה להלחים את כולם לגוש אחד באה בחשבון? : אתה יכול לחבר כמה חוטים שתרצה ל-12V שבמולקס. כל עוד לא תעבור את ההספק המותר, ורוב הסיכויים שלא.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר כן כן זה מובן, השאלה באיזה צורה אני מחבר את שלושת החוטים לחוט בודד מהספקהחלמה אחת של ארבעת החוטים יחד? ???
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אמממ בעיקרון כן אבל הייתי שם איזו דיודה סיליקון רגילה שם ליתר ביטחון..פשוט שים אותה ככה:12V MOLEX ------>|------ WIREככה תעשה כמה שתרצה. איפה שכתוב 12V תחבר את כולם ביחד.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים שלי? ברור... בגלל זה פתחתי את התארד..דיברתי על עצמי....לא שום דבר אחר ובטח שלא לרדת עליך או משהו...בכל אופן, 5 וולט לא ייתן סיבוב ממש חלש? (אם בכלל?), לא עדיף 12-0-7? (שאפשר לעשות את זה גם רק עם המפסק ללא נגדים)+12 הולך למאוורר, -12 מהמאוורר לרגל האמצעית, ורגל אחת ממשיכה למינוס ואחת ל+5
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מחבר זה בסדר לא ראיתי את זה בתור ירידה.. עכשיו אני שם לב שכתבת "שלי" ולא "שלך" , טעות שלי (:בכל מקרה המטרה היא שקט בלילה, אם אני יעביר את כולם ל7V זה לא יתן שינוי משמעותי,5 וולט יתן גם שקט, גם אור חלש, וגם זריקת אוויר קלה שתספיק לקירור המחשב בלילה (שהוא לא עמוס ולא במאמץ כלשהו..)
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אם אתה רוצה 12-0-5 אז תבקש מפסק 3 רגליים 3 מצביםאם אתה רוצה רק 12-5 אז תבקש 3 רגליים 2 מצביםבהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.