פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים לאן זה מחובר בדיוק? (בעיגול הוורוד)ולמה אתה עושה קצר? (בעיגול האדום)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים תוקן.תשכחו מההערה הדי טיפשית שלי, לא חשבתי על זה יותר מדי.השינוי היחיד מהסכמה של נדי, היא שעכשיו יש 12V,7V,0V ואצל נדי יש 12V,5V,0V...קח איזה שנוח לך, למרות שיש יתרון למפרט של נדי:שם ההתעסקות היא בכבל המתח, ואצלי ההתעסקות היא בכבל הגראונד, מה שיכול ליצור אולי נזק כלשהו למאוורר? נדי, תקן אותי אם אני טועה...
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אז יש שלוש גירסאות ואין לי מושג במה לבחורחלק משתמשים עם נגד חלק בליחלק זה חיבורים חלקים של 2 חוטים בלי בעיהחלק מראים שצריך לחבר לאותו קצה חוט שני חוטים (כאילו להלחים 3 חוטים יחד או משהו כזה..)כמו שאמרתי בהודעה הראשונה המאורר הוא 0.15A! ולא 0.14וגם לא כולכם ציינתם אם השיטות שלכם מאפשרות 12-5V או 12-0-5זאת אומרת שלוש מצבים שאחד מהם זה כיבוי מוחלטתודה.וואטוס שמע לחברתקשיב רב למה שנדי אומר (נדב) מנסיון הבנאדם מבין עיניין והדרך שלו הכי קלה והכי טובה (בלי לזלזל באחרים - למורות שראיתי שמישהו שם נגד במפסק וזה ממש טיפשי)בהצלחה
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים הגעתי למסקנהאתה צריך מפסק שלושה מצביםON/OFF/ONמפסק כזה יכול גם לכבות את המאווררמה שנדי אמר זה נכון בעיקרון מאוורר זה רק מנועלדעתי כדי לך ללכת לפי הסכמה של פוניקסבוי רק שתחליף שם את המפסק למפסק ה"ל שאלה לנדי: עצם זה שאתה לוקח מאותו חיבור מולקס גם 12 וגם 5 וולט לא מקזז את המתח ל 7 וולט?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים זה בדיוק המפסק שפיניקס אמר לו לקחת...ולמה שזה יקזז את המתח?אני לא רואה שום סיבה שזה יעשה את זה(אבל אני הדיוט גמור באלק')
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אין פה שום חילוק מתח!דיי - צריך לסכם פה כמה דברים דחוף:מפסק הוא חתיכת מתכת פשוטה שמחברת בין שני מגעים. במפסק עם 3 רגליים, הרגל האמצעית נקראית COMMON והמוט של המפסק בורר לאן היא תהיי מחוברת, לרגל לימינה או לרגל לשמאלה.אין שום סיבה שבעולם (!) להשתמש בנגד, ועוד של 1W על מנת להוריד את המתח ל-5 וולט כשאפשר לקחת אותו מהספקתחשבו על מפסק כעל שני חוטים שבכל פעם אתם מחברים חוט אחד לקצה אחר. ז-ה-ו!בקיצור ולענין, בסופו של דבר תעשה מה שתרצה וואטוס. אתה ביקשת שרטוט של 12-0-5 וזה מה שננתי. אין בו טעויות. נקודה(ד"א, התראד הזה צריך להנעל לפני שיגיעו עוד סכמות בלתי מזוהות...)
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר חח טוב תודה רבה נדי, אני יעבוד לפי השרטוט שלךבהתחלה אני יחבר מאורר ג'נרי על ספק ג'נרי לראות שחיברתי הכל נכון ולא עשיתי נזקאם הכל פועל טוב אני יחבר אותו למארז עם המאוררי לדיםתודה (:
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אתה צודק, הוא ביקש 12-0-5, אז הסכמה שלך היא טובה ומדויקת.לא ראיתי שהוא ביקש, לכן הצעתי 12-0-7...
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים JohnClark,בכלל טרחת לקרוא את כל הדיון או שסתםקראת את התגובה הראשונה והחלטתששאר ה4 עמודים מיותרים ולא קושרים לדיוןוהחלטת להגיב בכל אופן?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים Red Angel, אם כל הכבוד הסכמה שלי נכונה מאוד ולא טיפשית. הנגד שם עוצר 7 וולט ולכן מגיע למאוורר 5 וולט.אם הוא יעשה את המעגל שלי עם מתג 3 מצבים on-off-on אז יהיה לו בדיוק מה שהוא רצה!12-0-5פעם הבאה שאתה אומר שמשהו טפשי תחשוב קצת לפני....[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.