פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים יש חנות אלקטרוניקה קטנה בחיפה (באיזור "הימאים") ואני לא ממש יכול להתיעץ איתם ולשאול שאלות, רק לבקש רכיב מסויים, ולקוות שיהיה להם את זהעכשיו יש לי כמה מאוררי לדים, 0.15Aרציתי לדעת איזה מתג ON\OFF אני אמור לבקש ואם יש כל מיני סוגים ושטויות...תודה (:
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני לא חושב שצריך מתג מסוייםרק שיהיה נוח ללחוץ עליוכי מתג זה לא כמו נגד, זה מנתקאת הזרם לגמרי, לא מפחית את העוצמהכמובן אני הדיוט גמור באלק' אז לא הייתי סומך על עצמי
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר כן גם לדעתי לא אמור להיות הרבה סיבוך בכפתור ON OFFאבל רציתי להיות בטוח, כי משום מה כל מה שאני קונה מהחנות אלקטרוניקה איכשהו מתברר לי כטעות..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מתג פשוטבא עם 3 רגליםהוא אמור להיות בגודל של חצי שקל ככהכמובן שיש הרבה סוגים של מפסקים
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר בעע למה שלוש רגליים?עקרונית הכוונה שלי זה לחבר את המתג, למתאם "3 ל4 פינים" ככה המאורר והחוטים שלו ישארו כמו שהגיעו, ולמתאם (שמתחבר למולקס) יהיה כפתור כיבוי והדלקה..חשבתי שחותכים את ה0 או את ה12V (אחד מהם) וחושפים את שני הקצוות, מחברים בינהם את המתג.. וגמרנו! ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59725.0שים לב שיש לו 3 רגליםובדיוק כזה אתה צריך לקנותבכל זאת יש 3 רגלים רגל אמצעית -קבוע(תמיד אתה מחבר שם חוט)ואז אתה שם באיזה צד שאתה רוצה(שזה הפתיחה והסגירה של המעגל- בתלות הזזת המפסק ימינה או שמאלה)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר זהו שזה מה שאני לא רוצה..אני רוצה לדעת מה לבקש מהמוכר בשביל לקבל דבר כזה:http://www.rotor-parts.com/catalog/images/On-Off%20switch.JPGhttp://www.happcontrols.com/industrial/images/general/universal_accessories_switch.gifאני פשוט ילחים את זה במיקום (כמו שאמרתי אני יחשוף שני צדדים ויחבר) לפי איך שתסבירו לי (פלוס או מינוס, ואיזה רגליים) ויבודד עם שרינקים..תודה.עריכה: אסף אמרתי לך שיש לי שרינקים בשפע אין לי מה לעשות איתם..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אתה יכול לנסות לבקש מהמוכרמתג כלשהו עם 2 רגלייםאו שתבקש לראות את כל המתגיםשיש לו (בטח אין כ"כ הרבה,לא?)ואז תבחר מה שהכי מתאים
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר זהו שהוא לא יכול להוציא לי אחד מכל אחד יש לו שם קופסאות קופסאות מאחורה והוא מביא מה שאני רוצההם לא נחמדים כל כך הם לא יתחילו להתעסק איתי יותר מידיבגלל זה אני פותח את התארד, בשביל לדעת מה לבקש ממנו במדוייק בשביל לקבל מה שאני רוצה (התמונות בהודעה הקודמת שלי ממחישות מה אני רוצה..)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אין חנות אחרת שאתה יכול לקנות ממנה אולי?או אולי להזמין מאיזשהי חנות או משהו?ואם לא,אני חושב שלהגיד למוכר "מתג עם 2 רגליים" יספיק
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים עריכה: אסף אמרתי לך שיש לי שרינקים בשפע אין לי מה לעשות איתם..וואלה,שכחתי ;D ,ורועי באמת עדיף לשים את המתג עם שתי הרגליים מכייון שהוא גם יותר יפה...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר זהו שמספר הרגליים זה לא מה שמעניין אותי, אלה המתג עצמו, לא אוהב את המקלות האלה.. יש לחבר שלי כמה כפתורי ON\OFF כאלה אבל כולם בשימוש ואין לנו מושג מה ה"מפרט" שלהם, אם יש דבר כזה בכלל.. כי הוא סתם מצא אותם
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אז בעצם מה שחשוב לך זה המראה?אז אולי תדפיס את התמונה של המתג ותביא לחנותותשאל את המוכר אם יש לו משהו כזה
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר חחח אני כנראה יסביר לו את זה בדרך אחרתרק רציתי לדעת שאין כל מיני סוגים (מבחינה טכנית לא חיצונית..)איך אני מחבר אותם בעצם?יש לי מהמאורר חוט פלוס וחוט מינוס, לאיזה מהחוטים המפסק מתחברובמידה ויש 3 רגליים לאיזה מהם אני אמור לחבר ומה אפשר לעשות עם הרגל שנותרה? (הרי יש למתג רק שני מצבים.)תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.