פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים שלום אנשים...יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי?המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר..תודה רבה לעוזרים..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים ההורים שלי הביאו לי מהדיוטי פרי angel men לפני כמה שבועות ואני מת עליו. לפי מה שאני יודע הוא דיי יקר אבל ככה זה כל הבשמים הטובים באמת...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים חח דודה שלי עובדת בחנות של אפריל היא עובדת ממש בחירה שם וכול חג מותר להם לקחת בשמים בקיצור הארון שלי מלא בטסטרים ענקיים וטובים.בשמים טובים ממ בקשר למחירים אני לא יודע כי הכול חינם אבל הנה רשימה:דולצ'ה גבנה- אחד הטובים אי סנייקי- נחמד מאודBOSS- "בבקבוק" בצורת כדור זה החדש טוב מאוד212 H2O- זה מה שאני משתמש בו עכשיו הוא ממש טוב והיה לי איתו קטע מוזר חח איזו אחת מהשיכבה שלי קלטה אותו פתאום, מסתבר שלחבר שלה לשעבר היה כזה בושם בקיצור היא נדבקה לצוור שלי לאיזה 10 דקות והריחה אותי כמו משוגעת עד שאמרתי לה חלססס מה אני הטסטר שלך.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אנג'ל מעולהדולצה וגבאנהאיסימיאקירושאסיגוארהוגובוסאמפוריום של ארמאניפולו ספורטפאי של גיבאנשינראה לי מספיק...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים איזה כיף לי , יש לי בשמים בחינם ! ;D יש לי : ארמיס - חריף ! טיטניום - זבל תעשייתי . איזימייקי - קצת חמוץ , בושם מעולה . פולו ספורט- הכי רענן שיש , אני הכי אוהב אותו . פאי לא רע בכלל . הוגובוס הרחתי אותו - טוב מאוד . לסיכום , הכי מומלץ זה פולו ספורט , אלא אם כן אתה רוצה משהו יותר קלאסי .. אפשר גם לקנות כאלה ג'נריים ...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים יש כרע מבצע בסופר פארם,אמא שלי קנתה את :Dolce&Gabbana +Rykiel-Homme(grey]
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים שלום אנשים...יש למישהו המלצות לאיזה בושם טוב בשבילי?המחיר כרגע לא ממש משנה רק שלא יהיה ממש ממש יקר..תודה רבה לעוזרים..אני אהבתי את הבשמים של 212 ושל דיוראבל לא נראה לי בשמים יעזרו לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.