עבור לתוכן

צריך מדריך על איך לחבר את החלקים השונים של המחשב למארז חדש....

Featured Replies

פורסם

שלום!

היום קניתי מארז חדש ואני מעוניין להרכיב את חלקי המחשב בתוכו בעצמי.....(ולחסוך 200 שקל...)

אני יכול לחבר הכל חוץ מ חיבור הIDE וגם את החיבורים הקידמיים של המארז...(כפתור הדלקה,ריסטרט ושני מנורות הלדים שיש שם..... וגם הדבר שעליו אין לי מושג קלוש על איך לחבר זה חיבורים של התקני USB וFIREWIRE קדמיים....

אם זה נחוץ יש לי לוח אם GIGABYTE 8IEXP ואני מעוניין להחליף את גוף הקירור הנוחכי של המעבד אבל אני לא יודע איך להוריד את גוף הקירור שעליו...(תמונה מצורפת.....) מישהוא אמר לי להזיז את שני המתגים הלבנים לצד השני ואז זה אמור להשתחרר אבל זה לא.... זה רק זז בפנים.....

אני מוסיף תמונה של החוטים של החיבורים הקדמיים...(USB)

תודה לעוזרים!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

חחחח בדיוק עשיתי את זה לפני יומיים

אני מניח בהסר הזה שהלוח אם והזיכרון והמעבד מחוברים כבר ביחד.

קודם מתקינים את הספק. 4 ברגים מאחורה בדר"כ.

לאחר מכן שמים את הברגים עם החור בתוך המארז החדש איפה שהלוח אם צריך להיות (לשים לב לא לשים ברגים סתם!! רק איפה שיש חורים בלוח אם)

אחרי זה מכניסים את הלוח אם בזהירות. כל היציאות מאחורה צריכות להתחבר באופן מושלם. תבדוק בחוברת אם היציאות מאחורה בלוח אם שלך הן מיוחדות - אם כן אז הן צריכות לבוא עם לוח אלומיניום מתאים). מבריגים עם הברגים קטנים את הלוח למקומו.

מהספק צריכים להיות שני חיבורים ללוח אם. אחד מרובע עם 4 חורים, ואחד מלבן ארוך עם בערך 12 חורים. לחבר למקומות המתאימים.

אחרי זה מתקינים HD למקומו ומחברים לחיבור ה IDE הראשון. לאחר מכן את הסידירומים ל IDE השני. אם יש שני סידירומים אז לחבר את שניהם באותו קבל. אחרי זה כרטיסי הרחבה כמו כרטיס מסך.

**הלוח אם צריך לבוא עם מפה שאומרת בדיוק מה זה כל חיבור וחיבור.**

אחך כך לחבר את לכל התקני ה IDE חשמל מהספק.

חיבורים כמו USB ו FIRE WIRE צריך להיזהר, משום שמס' הפינים וסידורם דומה מאוד!

אצלי למשל כמעט שרפתי את הלוח אם כי חיברתי את היציאות של ה USB מקדימה ל fire wire בטעות (זה - IEEE ) והמחשב לא נדלק לי!!

אז לשים לב טוב טוב! שוב הכל לפי המפה שבאה עם הלוח אם. לא לחבר סתם!

גם את החוטים ללוח בקרה (לד HD, לד POWER, מתג הפעלה\כיבוי, מתג RESET) יש לחבר בדיוק לפי המפה. שים לב שלכל חוט שיוצא מלוח הבקרה יש את חתיכת הפלסטיק הזאת בקצה שהיא כמו ג'מפר. צד אחד כתוב לאן היא מחוברת וצד שני יש משולש קטן על אחד מהצדדים. אותו הצד נקרא +. במפה של הלוח אם מראים איפה ה + צריך להיות ואיפה ה -.

אני חושב שזה הכל לא?

בהצלחה ותתחדש על המארז החדש!

פורסם

פירוט מעולה ח"ח לךQuAKeR_996

פורסם

תודה ;)

פורסם
  • מחבר

חחחח  בדיוק עשיתי את זה לפני יומיים

אני מניח בהסר הזה שהלוח אם והזיכרון והמעבד מחוברים כבר ביחד.

קודם מתקינים את הספק. 4 ברגים מאחורה בדר"כ.

לאחר מכן שמים את הברגים עם החור בתוך המארז החדש איפה שהלוח אם צריך להיות (לשים לב לא לשים ברגים סתם!! רק איפה שיש חורים בלוח אם)

אחרי זה מכניסים את הלוח אם בזהירות. כל היציאות מאחורה צריכות להתחבר באופן מושלם. תבדוק בחוברת אם היציאות מאחורה בלוח אם שלך הן מיוחדות - אם כן אז הן צריכות לבוא עם לוח אלומיניום מתאים). מבריגים עם הברגים קטנים את הלוח למקומו.

מהספק צריכים להיות שני חיבורים ללוח אם.  אחד מרובע עם 4 חורים, ואחד מלבן ארוך עם בערך 12 חורים. לחבר למקומות המתאימים.

אחרי זה מתקינים HD למקומו ומחברים לחיבור ה IDE הראשון. לאחר מכן את הסידירומים ל IDE השני. אם יש שני סידירומים אז לחבר את שניהם באותו קבל. אחרי זה כרטיסי הרחבה כמו כרטיס מסך.

**הלוח אם צריך לבוא עם מפה שאומרת בדיוק מה זה כל חיבור וחיבור.**

אחך כך לחבר את לכל התקני ה IDE  חשמל מהספק.

חיבורים כמו USB  ו FIRE WIRE צריך להיזהר, משום שמס' הפינים וסידורם דומה מאוד!

אצלי למשל כמעט שרפתי את הלוח אם כי חיברתי את היציאות של ה USB מקדימה ל fire wire בטעות  (זה - IEEE ) והמחשב לא נדלק לי!!

אז לשים לב טוב טוב! שוב הכל לפי המפה שבאה עם הלוח אם. לא לחבר סתם!

גם את החוטים ללוח בקרה (לד HD, לד POWER, מתג הפעלה\כיבוי, מתג RESET) יש לחבר בדיוק לפי המפה.  שים לב שלכל חוט שיוצא מלוח הבקרה יש את חתיכת הפלסטיק הזאת בקצה שהיא כמו ג'מפר. צד אחד כתוב לאן היא מחוברת וצד שני יש משולש קטן על אחד מהצדדים. אותו הצד נקרא +. במפה של הלוח אם מראים איפה ה + צריך להיות ואיפה ה -.

אני חושב שזה הכל לא?

בהצלחה ותתחדש על המארז החדש!

תודה רבה עזרת לי מאוד....

חיברתי הכל והמחשב שרד ^_^ אבל לא חיברתי את כול המאוורים....כי אני מטומטם ושכחתי לקנות ספק חדש.... אז כדי שהמחשב לא יתפוצץ חיברתי רק 2....

אבללא ענית לי איך להוריד את הגוף קירור מהמעבד!!!!אה!!!!

ושוב תודה!!!!

פורסם

אתה צריך להזיז את שני ה"כפתורים" או איך שלא קוראים להם לכיוון הנגדי שים לב להזיז אותם בו זמנית ואריו זה אתה מרים את הסינק וואללה יש לך מעבד שכנראה צריף ריענון של מישחה http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים