פורסם 2002 באפריל 2823 שנים תתפללו שאני יחזור בחיים הביתה...ושלא יקחו לי ת'מחשב...בבקשה.... והינה הבנאדם שאתם מתפללים בשבילו(היום התגלחתי ושמתי ג'ל . )...
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יום הורים ?מזה ???LOL*(בקרוב ... [glow=red, 2, 300]בוגר בית הספר להנדסאים[/glow] )יב [shadow=blue, 2, 300]RULZ[/shadow]
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים הציונים שלי לא מכעיסים את ההורים שלי בדרך כלל, אבל ניתן לראות אכזבה עמוקה על הפנים שלהם כשאני מביא עוד נכשל במתימטיקה...
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים תתפללו שאני יחזור בחיים הביתה...ושלא יקחו לי ת'מחשב...בבקשה.... והינה הבנאדם שאתם מתפללים בשבילו(היום התגלחתי ושמתי ג'ל . )... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להראות יפה בשביל המורה. ;D ;D
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים אתה נראה כמו בן 15-16, טוב בהצלחה, אבל מה הדפוקים האלה שמים יום הורים בדיוק לפני התעודות!?לי היה מזמן..... ולכו קיבינמט היה לי ממוצע של 93! God4U2, אתה לומד בבית הספר להנדסאים ליד אוניברסיטת ת"א?
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים שיט...אבא חזר..הוא במצב רוח טוב..ממש לא בא לי להרוס לו... :-/ןמה יקרה אם אבא יכעס? אבא מרביץ?ג'יי\קייתרגע, תשחק משהו, תתקין מאוורר. סך הכל יום הורים
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יב [shadow=blue, 2, 300]RULZ[/shadow]י"א.....גורמת לך לרצות למות.....מישה...אחרי הת'רד עם המאווררים... הלוואי שיקחו לך את המחשב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.