עבור לתוכן

בעייה במחשב שכניראה קשורה במעבד...

Featured Replies

פורסם

טוב אז שקניתי את הלוח אם שלי אז שמתי על המעבד מישחה טרמית.

עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי CPU is unworkable or has benn changed משהו כזה.

ולפי מה שאני מבין כתוב שם שהמעבד לא עובד או ששינו אותו...והוא רושם לי לליחוץ F1 להמשיך לוינדואוס והוינדואוס עובד כרגיל!!!

וזה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב.

מישהו יודע אולי מה הבעייה.....יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב בלוח אם?

יכול להיות שזה קשור למישחה טרמית???...כי בגלל זה ניראה לי כבר נישרף לי ספק אחד...התחמם לאט לאט ואז נישרף אחרי כמה שעות והחלפתי אותו לHEC300ART

ואני מפחד שיקרה לו משהו כי הוא גם מראה סימני היתחממות...

תודה לעוזרים....

פורסם
  • מחבר

מצטער מנהלים תימחקו את ההודעה השנייה כי פשוט רשמתי הודעה ולא ראיתי אותה בדף הראשון אז שלחתי עוד אחת...אז תימחקו בבקשה אחת מההודעות.

שוב סליחה!!! :)

פורסם

גם פתחת שתי דיונים וגם אתה מקפיץ? >:(

פורסם

תאפס תביוס.

איזה לוח אם זה?

פורסם

אין שום בעיה.

תיכנס לBIOS, תצא תוך כדי שמירת השינויים (למרות שלא שינית כלום), וזה אמור להסתדר.

ככה היה אצלי בBP6 לפחות.

פורסם
  • מחבר

יש לי לוח אם ABIT IS7 ואני לא יודע איך מאפסים את הביוס.

רגע...ואתם אומרים שזה מה שגורם לספק להיתחמם (מה שגרם למותו של הספק הקודם) או המישחקה הטרמית?

פורסם

המשחה הטרמית לא משפיעה על הספק אבל מה שכן אם היא מוליכה ושמת לא נכון אז אתה לא היית יכול לדבר מהמחשב כרגע :lol:

פורסם
  • מחבר

טוב לפחות זה מרגיע אותי...שהמישחה לא עשתה נזק וששמתי אותה נכון...אבל מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה אולי באמת מה שאמרו לי קודם פה שקשור לביוס?

אם כם איך אני מאפס אותו?

פורסם

הביוס שלך מאופס כבר, זו הבעיה.

תכנס לביוס (del כשהמחשב עולה, נו באמת), ותלחץ F10. תעשה שישמור את השינויים, ותצא.

הכל אמור להסתדר לך.

פורסם
  • מחבר

תודה אחים שלי הבעייה ניפתרה...עכשיו אני צריך לחכות איזה חצי שעה וליראות אם הספק לא מתחמם...

שוב תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:'( :'( :'( :'( :'(

הספק עדיין חם אולי מישהו יודע מה הבעייה מהמידע שכתבתי בראש הדף???

פורסם

ספקים אמורים להיות חמימים במקצת.

סביר להניח שאם היה לך קצר או בעיה חשמלית אחרת איפשהו, הספק היה מכבה את עצמו כבר.

לא הייתי דואג יותר מדי במקומך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים