פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD?או שעכבר לא תקין?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר לא הבנתי כלום תנסה לנסח את זה שוביש לי MX 510 אני משחק באיזה משחק העכבר פועל והכול ....אבל שאני מכבה ומדליק את המחשב העכבר לא פועל עוד.. אי אפשר להוזיז אותו כול הכפתורים פועלים בעכבר אבל הוא לא זז!ראיתי שהמנורה האדומה שייש לעכבר לא פועלתעם אני מחקה איזה 2-3 שעות אז העכבר פועל...אז יש סיכוי שזה בעיה של המעבד או שהעכבר לא תקין ??? :-[ מה הבעיה?פעם התכנאי שלי אמר שבAMD זה לא כמו אינטל ובAMD זה שוכח את האר דיסק שחכתי מה שהוא אמר אמרתי אולי זה קשור..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים בנורה אדומה אתה מתכוון ללד שיש במקום הכדור בעכבר?לאדע אולי אין לך מספיק מתח במחשב להפעיל את העכבראו שלא התקנת דריבריםאו שהוא לא תקין
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים תסתכל על הלוח שלך ותראה אם אחד הקבלים מנופח/מפוצץ. אצלי, אחד הסימפטומים הראשונים לבעיות בלוח היה הקטע שהעכבר עובד באופן תקין לגמרי, אבל לאחר איתחול העכבר כאילו מת (המחשב לא מזהה אותו, הנורה שלו לא דולקת).
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר תסתכל על הלוח שלך ותראה אם אחד הקבלים מנופח/מפוצץ. אצלי, אחד הסימפטומים הראשונים לבעיות בלוח היה הקטע שהעכבר עובד באופן תקין לגמרי, אבל לאחר איתחול העכבר כאילו מת (המחשב לא מזהה אותו, הנורה שלו לא דולקת).כן אחי אבל הצלי העכבר פעם פועל פעם לא פועל זה גם לך כחה?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אפשר לעשות בדיקה קטנה שתגיד לך אם זה העכבר (בעייה בהלחמה של הלד) או בלוחאם יש לך לד אחר או לייזר תפעיל אותו ואחרי שהמחשב עובד והעכבר עושה לך בעיות ואתה נכנס לוינדוס תאיר איפה שיש את החיישן בעכבר ותראה עם הסמן בוינדוס זז אם כן בעייה בהלחמה אם לא .. יכול להיות בלוח כמו שאמרו פה אבל אני נוטה יותר לכיוון העכבר..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כן אחי אבל הצלי העכבר פעם פועל פעם לא פועל זה גם לך כחה?לי יש עכבר הרבה יותר פשוט של logitech, אבל כאשר הייתה לי הבעיה בלוח (כמו שאמרתי - קבל מפוצץ), הבעיה הייתה רק ברגע ההדלקה של המחשב - אם העכבר נדלק, אז הוא עבד טוב ב Windows ולא עשה בעיות בכלל כל עוד המחשב פעל. אבל לאחר אתחול, ברוב המקרים העכבר פשוט לא פעל (הלד שלו בכלל לא נדלק), כאילו הוא לא קיבל מתח, ורק כיבוי מוחלט של המחשב עזר.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כמו שאמרו אם יש לך אחריות תממש אותה ואל תשחק יותר מדי עם העכבר...והטכנאי טמבל
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר אפשר לעשות בדיקה קטנה שתגיד לך אם זה העכבר (בעייה בהלחמה של הלד) או בלוחאם יש לך לד אחר או לייזר תפעיל אותו ואחרי שהמחשב עובד והעכבר עושה לך בעיות ואתה נכנס לוינדוס תאיר איפה שיש את החיישן בעכבר ותראה עם הסמן בוינדוס זז אם כן בעייה בהלחמה אם לא .. יכול להיות בלוח כמו שאמרו פה אבל אני נוטה יותר לכיוון העכבר.. :-[אחי לא איבנתי :-[עם אני מחליף לעכבר אחר שייש לו מנורה (אבל העכבר יותר ישן )והעכבר פועל ולא עושה בעיות אז בטוח שזה בעיה בMX510?כי רק שקניתי MX510 העכבר עשה לי בעיות :-\--------------------------------------------------------------לי יש עכבר הרבה יותר פשוט של logitech, אבל כאשר הייתה לי הבעיה בלוח (כמו שאמרתי - קבל מפוצץ), הבעיה הייתה רק ברגע ההדלקה של המחשב - אם העכבר נדלק, אז הוא עבד טוב ב Windows ולא עשה בעיות בכלל כל עוד המחשב פעל. אבל לאחר אתחול, ברוב המקרים העכבר פשוט לא פעל (הלד שלו בכלל לא נדלק), כאילו הוא לא קיבל מתח, ורק כיבוי מוחלט של המחשב עזר. :-[איך אני יוכל לבדוק עם הקבל מפוצץ? בלוח יש הרבה חותים ..ועם אני יחליף לעכבר אחר שייש לו מנורה והעכבר לא יעשה בעיות אז זה בעיה בMX 510 ?אחי קנתי מחשב חדש לפני חודש- הייה לי בהתחלה עכבר הרגיל הזה שייש לו גם מנורה אדומה זה שעולה 60-100 שקלאז 3 שבועות לא הייתה לי בעיה עם העכבר המנורה דלקהאז שקניתי את העכבר החדש 2 ימים לא הייתה לי בעיה עם העכבר אז המחשב הייה דלוק וראיתי שהמנורה לא דולקת רק הכפתורים פועליםאז ניסיתי לסדר איזה שעה לא הצלחתיואז סמתי את העכבר הישן(סה לא העכבר עם המנורה זה עכבר אחר העכבר עם המנורה הצל דוד שלי!) ...ואחרי חצי שעה סמתי את העכבר MX510 והוא לא פעל אז אמרתי העכבר לא פועל יש לי אחריותאז בערב סמתי את העכברMX 510 והוא פעל ועכשיו פעם העכבר פועל פעם הוא לא פועלעכשיו אני לא יוכל לכבות את המחשב כי העכבר לא היפעל!היתקנתי דריברים 200 פעםומה זה כיבוי מוחלט?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אם יש לך עכבר אופטי אחר שמתחבר לUSB , תחבר אותו ותראה אם הוא עושה בעיות , אם לא עושה בעיות הבעיה בעכבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.