עבור לתוכן

עוד פעם בעיה בעכבר MX510

Featured Replies

פורסם

הכפתורים בעכבר פועלים והכול חוץ מי המנורה

עם המנורה פועל אני משחק באיזה משחק... ועם אני מכבה את המחשב תמיד שהמחשב דולק המנורה האדומה לא

פועלת ואחרי 2-3 שעות אני מצליח לסדר מה יוכל להיות הבעיה? אולי זה בגלל שייש לי מעבד AMD?

או שעכבר לא תקין?

פורסם

לא הבנתי כלום תנסה לנסח את זה שוב

פורסם

מה הקשר לAMD?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום תנסה לנסח את זה שוב

יש לי MX 510

אני משחק באיזה משחק העכבר פועל והכול ....

אבל שאני מכבה ומדליק את המחשב העכבר לא פועל עוד.. אי אפשר להוזיז אותו  כול הכפתורים פועלים בעכבר אבל הוא לא זז!

ראיתי שהמנורה האדומה שייש לעכבר לא פועלת

עם אני  מחקה איזה 2-3  שעות אז העכבר פועל...

אז יש סיכוי שזה בעיה של המעבד או שהעכבר לא תקין ???

:-[ מה הבעיה?

פעם התכנאי שלי אמר שבAMD זה לא כמו אינטל ובAMD זה שוכח את האר דיסק שחכתי מה שהוא אמר אמרתי אולי זה קשור..

פורסם

בנורה אדומה אתה מתכוון ללד שיש במקום הכדור בעכבר?

לאדע אולי אין לך מספיק מתח במחשב להפעיל את העכבר

או שלא התקנת דריברים

או שהוא לא תקין

פורסם

רוב הסיכויים שהעכבר לא תקין אם יש לך אחריות תממש אותה

פורסם

תסתכל על הלוח שלך ותראה אם אחד הקבלים מנופח/מפוצץ.

אצלי, אחד הסימפטומים הראשונים לבעיות בלוח היה הקטע שהעכבר עובד באופן תקין לגמרי, אבל לאחר איתחול העכבר כאילו מת (המחשב לא מזהה אותו, הנורה שלו לא דולקת).

פורסם
  • מחבר

תסתכל על הלוח שלך ותראה אם אחד הקבלים מנופח/מפוצץ.

אצלי, אחד הסימפטומים הראשונים לבעיות בלוח היה הקטע שהעכבר עובד באופן תקין לגמרי, אבל לאחר איתחול העכבר כאילו מת (המחשב לא מזהה אותו, הנורה שלו לא דולקת).

כן אחי אבל הצלי העכבר פעם פועל פעם לא פועל זה גם לך כחה?

פורסם

אפשר לעשות בדיקה קטנה שתגיד לך אם זה העכבר (בעייה בהלחמה של הלד) או בלוח

אם יש לך לד אחר או לייזר תפעיל אותו ואחרי שהמחשב עובד והעכבר עושה לך בעיות ואתה נכנס לוינדוס תאיר איפה שיש את החיישן בעכבר ותראה עם הסמן בוינדוס זז אם כן בעייה בהלחמה אם לא .. יכול להיות בלוח כמו שאמרו פה אבל אני נוטה יותר לכיוון העכבר..

פורסם

כן אחי אבל הצלי העכבר פעם פועל פעם לא פועל זה גם לך כחה?

לי יש עכבר הרבה יותר פשוט של logitech, אבל כאשר הייתה לי הבעיה בלוח (כמו שאמרתי - קבל מפוצץ), הבעיה הייתה רק ברגע ההדלקה של המחשב - אם העכבר נדלק, אז הוא עבד טוב ב Windows ולא עשה בעיות בכלל כל עוד המחשב פעל. אבל לאחר אתחול, ברוב המקרים העכבר פשוט לא פעל (הלד שלו בכלל לא נדלק), כאילו הוא לא קיבל מתח, ורק כיבוי מוחלט של המחשב עזר.

פורסם

כמו שאמרו אם יש לך אחריות תממש אותה ואל תשחק יותר מדי עם העכבר...

והטכנאי טמבל

פורסם

THE TECHNIC DONT KNOW SQUA!!!!

פורסם
  • מחבר

אפשר לעשות בדיקה קטנה שתגיד לך אם זה העכבר (בעייה בהלחמה של הלד) או בלוח

אם יש לך לד אחר או לייזר תפעיל אותו ואחרי שהמחשב עובד והעכבר עושה לך בעיות ואתה נכנס לוינדוס תאיר איפה שיש את החיישן בעכבר ותראה עם הסמן בוינדוס זז אם כן בעייה בהלחמה אם לא .. יכול להיות בלוח כמו שאמרו פה אבל אני נוטה יותר לכיוון העכבר..

:-[אחי לא איבנתי :-[

עם אני מחליף לעכבר אחר שייש לו מנורה (אבל העכבר יותר ישן )

והעכבר פועל ולא עושה בעיות אז בטוח שזה בעיה בMX510?

כי רק שקניתי MX510 העכבר עשה לי בעיות :-\

--------------------------------------------------------------

לי יש עכבר הרבה יותר פשוט של logitech, אבל כאשר הייתה לי הבעיה בלוח (כמו שאמרתי - קבל מפוצץ), הבעיה הייתה רק ברגע ההדלקה של המחשב - אם העכבר נדלק, אז הוא עבד טוב ב Windows ולא עשה בעיות בכלל כל עוד המחשב פעל. אבל לאחר אתחול, ברוב המקרים העכבר פשוט לא פעל (הלד שלו בכלל לא נדלק), כאילו הוא לא קיבל מתח, ורק כיבוי מוחלט של המחשב עזר.

:-[

איך אני יוכל לבדוק עם הקבל מפוצץ? בלוח יש הרבה חותים ..

ועם אני יחליף לעכבר אחר שייש לו מנורה והעכבר לא יעשה בעיות אז זה בעיה בMX 510 ?

אחי קנתי מחשב חדש לפני  חודש- הייה לי בהתחלה עכבר הרגיל הזה שייש לו גם מנורה אדומה זה שעולה 60-100 שקל

אז  3 שבועות לא הייתה לי בעיה עם העכבר המנורה  דלקה

אז שקניתי את העכבר החדש 2 ימים לא הייתה לי בעיה עם העכבר אז המחשב הייה דלוק וראיתי שהמנורה לא דולקת רק הכפתורים פועלים

אז ניסיתי לסדר איזה שעה לא הצלחתי

ואז סמתי את העכבר הישן(סה לא העכבר עם המנורה זה עכבר אחר העכבר עם המנורה הצל דוד שלי!) ...ואחרי חצי שעה סמתי את העכבר MX510 והוא לא פעל אז אמרתי העכבר לא פועל יש לי אחריות

אז בערב סמתי את העכברMX 510 והוא פעל

ועכשיו פעם העכבר פועל פעם הוא לא פועל

עכשיו אני לא יוכל לכבות את המחשב כי  העכבר לא היפעל!

היתקנתי דריברים 200 פעם

ומה זה כיבוי מוחלט?

פורסם

אם יש לך עכבר אופטי אחר שמתחבר לUSB , תחבר אותו ותראה אם הוא עושה בעיות , אם לא עושה בעיות הבעיה בעכבר.

פורסם

בכל מקרה אל תפתח את העכבר או תתעסק איתו יותר מדי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים