פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים צן הסתם לא זה לא מטרת התראדומן הסתם גם מטרת הטרד על הקונדומים היא לא לזרוק אותם עםמים על אנשים אלא להשתמש בהם בשלי לזיין את חברה שלו או כל אחת אחרת. זה לא מיני?בקיצור הגישה הזאת רק מחזקת את מה שאמרתי בתגובה הקודמת שלי.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים יש הבדל בין דיון לגיטימי על נושא מסויים לגבי דיון סתמי לחלוטין על "כמה הייתם משלמים בשביל לזיין כוכבת פורנו?".עצוב שאתם לא רואים את זה.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר GALZ הוא אדם שכבודו הולך איתו הוא מבין לא כמו חלק מכם שמטרת התרד הזאתי היא גם הומוריסטית וגם בשביל שתביעו את הדעה שלכם ובאמת עם אתם כול כך רוצים שינעלו תתרד הזה אז אולי תבקשו מהמנהלים באופן אישי.. כי לי נראה שהם נהנים מהפורום הזה... ;D ;D ;D ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים טוב, המפף, לא יודע למה, כנראה בגלל שאני משועמם, אבל קראתי עד עמוד 6 ואז קפצתי לעמוד האחרון לראות אם התר'אד עדיין פתוח. לתדהמתי... : אני דורש בזאת לפתוח את "סוגיות". ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים make a SKER but i think that it not the place to talk about it can be in a chat but not in decent forum like this and i think that the modrator are agnaist this thred and Master Nargila Porshe banned a friend of my in the thred about the sister of install coz he said HARMANUT ITER so what the hell is this?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.