פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים זאת השעה או שבאמת יש תראד כזה בפורום כללי בHWZONE?!?! תכף אנשים ישאלו פה מה השעה
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים זאת השעה או שבאמת יש תראד כזה בפורום כללי בHWZONE?!?! תכף אנשים ישאלו פה מה השעה אני זוכר פעם מישהו באמת פתח תרד ושאל מה השעה...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לשלם בשביל סקס זאת השפלה ואני אומר לכם עכשיו שאני לא יעשה את זה גם אם זה יהיה במבצע ;Dוזה כל הקטע (הפבל הזה...)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אין מצב! זה דבר כזה נורא, פשוט כזה עינוי שאין שום סיכוי שבעולם שאני עובר את זה, בעד שום סכום שבעולם!לא באמת, איזה מין שאלה זאת?! מה זה אמור להביע?!עצה שלי, אל תפתח תראדים ב4 לפנות בוקר, ניראה שהמוח שלך לא מסוגל לעבוד overtime, אתה צריך לתת לו קצת מנוחה(או לשדרג את המוח שלך).
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר לא סקס עם זונה ברחוב !! אני מדבר איתך BIG TIME SILVIA SAINT BRIANA BANKS JENNA HAZE TERA PATRICK ובקשר ל TERA אולי אתם לא ידעתם אבל היא חצי יהודיה וחצי תאילנדית למי שמתעניין
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לא סקס עם זונה ברחוב !! אני מדבר איתך BIG TIME SILVIA SAINT BRIANA BANKS JENNA HAZE TERA PATRICK ובקשר ל TERA אולי אתם לא ידעתם אבל היא חצי יהודיה וחצי תאילנדית למי שמתעניין וההבדל ביניהן לבין זונות הוא? נראה לי יותר אנשים ביקרו אותן השנה מאשר תיירים ביקרו במדינה שלנו...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר כן אבל הם נקיות וואי אני ממש משועמם הא??? :lol ;D אחנו נמצאים בפורום כללי למיטב ידיעתי.. כ-ל-ל-י משמע אפשר לדבר על הכול ... כאילו כול מה שלא עובר על הכללים כמובן...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים וההבדל ביניהן לבין זונות הוא?נראה לי יותר אנשים ביקרו אותן השנה מאשר תיירים ביקרו בניו יורק
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים איזה קטע, משום מה חשבתי ששאלת "כמה ההית מוכן שישלמו לך..........".כניראה שגם המוח שלי לא פועל טוב כשאני מריץ אותו overtime
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.