עבור לתוכן

מה הכרטיס הכי חזק היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב??

X800

או

6800GT של לידטק

אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם:

1. Hl2 (וכל המודים שלו)

2. gta San andreas

3. doom3

4. Far cry

5. Cod

בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד

תודה מראש

• תגובות 91
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לא הבנת מה שרשמתי...

אמרתי לך שאין.. כול בחירה שתיקח בין עם זה ה X800 ל GT תהיה טובה

לעומת זאת כאן יש ייתרון ברור ל GT

בכול מקום שלא תבדוק....

עם אתה כמובן מדבר על ה X800 PRO

פורסם

מה לא הבנת מה שרשמתי...

אמרתי לך שאין.. כול בחירה שתיקח בין עם זה ה X800 ל GT תהיה טובה

לעומת זאת כאן יש ייתרון ברור ל GT

בכול מקום שלא תבדוק....

עם אתה כמובן מדבר על ה X800 PRO

ועוד פעם ממה שאני ראיתי בעניים שלי אין שום הבדל לא בFPS ולא באיכות תמונה במשחקים האלה אין פשוט א-י-ן

לא יודע כמובן שאתה יכול להראות בנצ'ים שיראו אחרת...אבל גם אני ;) ;) ;)

פורסם

אוקיי בוא נסכים על זה

ברזולוציות שגבוהות מ 1280 1024 ה ATI עדיף בפילטירים!!! פה אין אף וויכוח!!! בכול אתר שלא תבדוק ה ATI לוקח ברזולוציות הכי גבוהות שזה בעצם רק 1200 1600!! כול שאר הרזולוציות יש כמעט ייתרון ברור ל NVIDIA ולא משנה עם זה ה GT או ה ULTRA הם שניהם עדיפים על ה X800 PRO X 800 XT AND

X800XT PE !!! לא משנה עם זה עם פילטרים או בלי פילטרים!!! ולכן לפי דעתי הקניה הכי כדאית זה NVIDIA!! עד לרזולוציה של 1280 1024 הם עדיפים!! כולל הרזולוציה הזאת... מעל שזה כבר 1200 1600 ל ATI יש ייתרון ברור ב פילטרים!!!אז עם מישהו מתכנן לשחק ב 1200 1600 אז שייקח ת ATI!!!

נקודה רות סוף!!!

פורסם

ועוד פעם ממה שאני ראיתי בעניים שלי אין שום הבדל לא בFPS ולא באיכות תמונה במשחקים האלה אין פשוט א-י-ן

לא יודע כמובן שאתה יכול להראות בנצ'ים שיראו אחרת...אבל גם אני ;) ;) ;)

אתה רוצה להגיד לי שרוב הביקורות באינטרנט הם שטויות במיץ של אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם?, הביקורת שעשית עם חבר שלך היא לא ביקורת מקצועית ביקורת מקצועית עושים על מערכת מחשב אחת לא שתיים, עם כמה בנצ'מרקרים, בודקים איכות תמונה לעומק ולא מסתכלים על המסך בזה ועל המסך בזה, (לא אותם מסכים גם לא מקצועי) ואומרים זה אותו הדבר.

אז בקיצור כול מה שרשמת על הבדיקה עם החבר שלך לא שווה כלום אתה רוצה ביקורות חפש בגוגל תבחר נגיד 7 ביקורות רנדומלית קרא אותם ותראה מי טוב יותר איפה, אחרי שתעשה את זה תיווכח שהGT יותר טוב אני לא מבין למה אתה מתווכח על זה עדיין.

בקשר לצריכת חשמל תאמין לי שבנאדם שיש לו 400$+ להוציא על כרטיס מסך יכול גם לקנות ספק כוח חזק(בדרך כלל יש לו כבר) ולשלם עוד 2 שקל לחברת חשמל כול חודש בקיצור אתה רק מוסיף עוד שטויות להודעה שלך.

פורסם

ה- XT לוקח את האולטרה?!  :lol: ממש אבל ממש לא נראה לי... אם כבר אז ה- XT-PE בקושי מצליח להשתוות ל- 6800Ultra.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2113&p=1

הבנץ העדכני ביותר שהשתמש בדרייברים העדכניים ביותר שמצאתי. ותסתכלו ותקראו טוב טוב.

ואל תתחילו עם הסיפורים של השחיתויות.

לא רוצה להכנס לוויכוח אבל כתוב בכתבה הזאת שהשתמשו בCATALYST 4.6 זה נקרא עדכני ???

פורסם

אל תסתכלו על הכתבות באינטרנט

אני יגיב בשביל האנשים פה שלא מבינים בדיוק על מה מדברים איתם פעם אחת

ההבדל היחידי בין ה X800 XT PE לבין ה 6800 U הוא ברזולוציה 1200 1600 כשמפעילים פילטירים... רק אז ATI לוקחת...

כשלא מפעילים פילטרים וכשיורדים ברזולוצה NVIDIA לוקחת ובגדול!

ובדרך כלל אנשים לא משחקים ב 1200 1600 כי זה מוריד ב FPS בהרבה מאוד בין עם יש לך אולטרה או פלטיניום

בקיצור מי שמתכוון לשחק ברזולוציה של עד 1280 1024 כולל אז אין ספק שהוא צריך לקחת ת NVIDIA גם בגלל שיש לה יתרון ברור וזה ידוע....

ומי שמתכוון לשחק ב 1200 1600 שייקח ת פלטיניום בלי לחשוב פעמיים....!!!!! :xyxthumbs:

הבנתם?!?!?!?!

פורסם

וואי איך שאתה נחוש בכתיבה שלך..

ATI לוקחים בהפרש ניכר ברזולוציה 1280x1024 והפרש עוד יותר גדל שמעלים אותה.

ATI לוקחת ברזולוציות האלו בין אם זה עם פילטרים ובין עם בלי. עם פילטרים ההפרש נהפך לעצום, הם הורגים תביצועים של הג'יפורסים, הרדאונים מטפלים בזה הרבה יותר טוב.

זה ידוע.. גם באיכות תמונה שלדעתי עדיין יותר טוב מהמתחרים. הג'יפורסים לא יודעים לטפל כמו שצריך בדברים כאלה, עובדה. הם מנצחים רק בהגדרות סטוק.

יש ל- nVidia יתרון ברור בזה וזה ידוע? זה לא ידוע בכלל, אני אל שמעתי על זה. אני לא יודע מאיפה אתה ממציא את הדברים האלו.

ואוברקלוק? אתה בכלל לא עושה אוברקלוק. הרבה מקרים דווחו על זה שעם הג'יפורסים לא הרווח MHZ אחד עם קירור יותר חזק מסטוק. בניגוד ל- ATI, שעושים פלאים עם קירור מים.

חוץ מזה, אם אתה לא יודע שיא האוברקלוק הוא אצל ATI שהוא 800 לליבה! זה מדהים!

גם בושה שאתה לא יודע על הכרטיס שלך בעצמך.. לג'יפורסים יש טכנולוגיה מטומטמת של שינוק חום שגורם לכרטיס לרוץ הרבה יותר לאט תחת קירור יותר כבר. אוברקלוק אמרת?

ואתה צודק לגבי "אל תסתכלו על הכתבות באינטרנט" :xyxthumbs:

x-dror -

ההשוואה הזאת מאוד ישנה מבערך החודש הראשון של הכרטיסים, כאשר הג'יפורסים השתמשו בדרייברים הרבה יותר מתקדמים. בעוד שהרדאונים השתמשו בדרייברים שלא נכתבו בשבילהם בכלל. ממש לא הכי חדשים..

פורסם

NAXID זה ידוע שאתה פאןבוי של ATI

קראתי את כול התשובות שאתה נותן לאנשים... אתה מזיין בשכל בכמויות!!!!

ATI לוקחת את NVIDIA ב1200 1600 עם פילטרים... בבירור ... כן ..

וצריכים לקחת כול משחק ומקרה ומחשב לגופו....

ומה קשור עכשיו קירור מים וקירור סטוק תגיד לי אה?!? מישהו דיבר על קירור מים וקירור סטוק.. ובוא אני יגיד לך עוד משהו ... הכרטיס של GAINWARD

COOLFX 6800 U לא רואה ת פלטיניום ממטר.. אתה יודע מה זה?!?!

הקירור הזה של ה GAINWARD לא רואה תקירור של אף חברה ממטר...

כמובן שעם אתה רוצה אתה יכול לקנות קירורי מים בהרבה מאוד כסף יותר טובים... אבל כשזה בא כקירור סטוק אין עליו!!

וכבר הסברנו פה שמהירות הליבה לא תמיד קובעת ....!!

פורסם

x-dror -

ההשוואה הזאת מאוד ישנה מבערך החודש הראשון של הכרטיסים, כאשר הג'יפורסים השתמשו בדרייברים הרבה יותר מתקדמים. בעוד שהרדאונים השתמשו בדרייברים שלא נכתבו בשבילהם בכלל. ממש לא הכי חדשים..

בבקשה, אם יש לך השוואות חדשות עם הדרייברים הכי חגדשים שהשתמשו באותה מערכת אני מאוד אשמח לראות אותם! במיוחד מכיוון שאני לפני קניית כרטיס מסך.

פורסם

לך על ה- x800pro , מכוון שלפי מה שרשמת רוץ מדום3 שבו הגיפורס מריץ יותר מהר, בשאר המשחקים ה x800 יותר טוב או שווה.

ובכלל בגלל HL2 עדיף לך לקחת תx8

פורסם

מה הקשר עכשיו ל- COOLFX? לעזאזל זה כרטיס שעולה 5000 ש''ח.

לקנות כרטיס רגיל ולשים עליו MachI יעלה פחות :lol: ולא תהיה השוואה בין התוצאות :lol:

אם אני לוקח X800XT-PE, קונה לו מערכת קירור מים + פלטייר 172W אני קורע את- COOLFX ULTRA OMEGA שלך בהרבה פחות כסף.

אל תגיד שהוא לא רואה אותו ממטר.. :)

וזה ידוע שאתה fanboy של nvidia. אז מה?

הכל אצלך ידוע משומה.

פורסם

יווו מה אתם מתווכחים זה לא יגמר בחיים , אתם טוחנים מים .

naxid אתה תקנה את ה X800XT PE .

וכל מי שרוצה יקנה 6800U הרי אף אחד לא יוותר ולא תגיעו להסכמה בחיים וגם אף אחד פה לא מאמין פה לאתרים .

אז אתם בעצם סתם מתווכחים . איזה דיון שטותי .

לנעול .

פורסם

NAXID איזה כרטיס מסך יש לך ?

ועם אני הייתי פאןבוי של NVIDIA אז למה שאני יגיד ש ה XTPE לוקח ת אולטרה ברזולוציות גבוהות... הרי אני צריך לגבות את הכרטיס שלי לא משנה מה.. ואתה בניגוד לזה אומר שבכול קטגוריה ה ATI לוקחת.. מה שלא נכון!! ויסכימו איתי הרבה יותר אנשים מאשר איתך!

יש לי 200 הודעות :)

פורסם

NAXID איזה כרטיס מסך יש לך ?

ועם אני הייתי פאןבוי של NVIDIA אז למה שאני יגיד ש ה XTPE לוקח ת אולטרה ברזולוציות גבוהות... הרי אני צריך לגבות את הכרטיס שלי לא משנה מה.. ואתה בניגוד לזה אומר שבכול קטגוריה ה ATI לוקחת.. מה שלא נכון!! ויסכימו איתי הרבה יותר אנשים מאשר איתך!

יש לי 200 הודעות :)

מסכים איתך בכל מילה אחי!!! :xyxthumbs:

אני כבר נסיתי להסביר לnaxid מליון פעם אבל מרוב שהוא פאן בוי הוא פשוט לא מקשיב...

כבר מזמן הצעתי להפסיק את הוויכוח כי בחיים לא נגיע פה להבנה.... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים