עבור לתוכן

מה הכרטיס הכי חזק היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

אני לא פאנבוי, לא אמרתי שום דבר שהוכיח זאת. אני רק ממש שונא את נווידיה.

אני לא מזיין את השכל, אתה פשוט טיפש. זה שאין לך מושג זו בעיה שלך. עניתי לך בהתאם למה שאמרת.

הם בהחלט מעולים, הרדאון לוקח ברוב, זה פשוט עובדה. הוא פשוט יותר מהיר. ה- 6800 לוקחים רק בסטוק, אבל מי לעזאזל משחק בסטוק? אנחנו "הגיימרים" אוהבים לשחק על הטופ, כלומר רזולוציות גבוהות במיוחד ופילטרים. בכנות, לנווידיה אין ולא תהיה רמה ואיכות פילטרים כמו שיש ל- ATI. הרדאונים מסתדרים הרבה יותר טוב עם דברים כאלו. העלאה של איכויות הורגת תביצועים של הג'יפורסים. בכל המשחקים, נקןדה, Ogl ו- D3D הרדאונים לקוחים באופן הזה, ובהפרש גדול. אני לא מבין למה אתה כ''כ מתגאה בחברתך נווידיה ששילמה הרבה מאוד כסף לאיד שתתאים את דום 3 בשביל הכרטיסים שלה. אגב זה רק דום 3 והפילטרים שלו, במשחקים כמו rtcw2 ואחרים שיתבססו על המנוע הזה לא יהיה את אותן אופטימיזציות.

שמחתי שהלכת, לך תקנה fx5200 ותשחק סוליטר. תהנה! :xyxthumbs:

• תגובות 91
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Naxid אין לך מושג כמה אתה פאן בוי!!! אולי אתה לא רואה את זה אבל אתה כל כך פאן בוי!!!

אם אתה שונא את Nvidia אז איזו עוד חברה יש לך כן לאהוב?

אני לא אוהב אף חברה, בעיקרון אני מעדיף את ATI בגלל שהארכיקטורה של המעבדים שלה יותר טובה ופחות חמה אבל זה לא מנשה כי בסיבוב הזה הם מאוד איכזבו ולכן אני אקנה Geforce 6800 Ultra, לא בגלל שיש לי העדפה ל- Nvidia (אין לי העדפה כזאת) אלא בגלל שהיא כרגע מציעה לי ביצועים טובים יותר בהתאם לתקציב שיש לי. במקרה אני גם קונה 9800 Pro מכיוון שבדור הקודם היא הציעה תמורה טובה יותר למחיר מאשר אנוידיה. לדעתי זאת טעות להעדיף חברה אחרת על פני שניה או לשנוא חברות, אתה כלקוח חכם צריך לקנות רק כרטיס בהתאם לתמורה שאתה מקבל לכסף ולא משנה, לך לא אמורה להפריעה העובדה שאתה קונה מחברה זו או אחרת.

פורסם

אני לא פאנבוי, לא אמרתי שום דבר שהוכיח זאת. אני רק ממש שונא את נווידיה.

אני לא מזיין את השכל, אתה פשוט טיפש. זה שאין לך מושג זו בעיה שלך. עניתי לך בהתאם למה שאמרת.

הם בהחלט מעולים, הרדאון לוקח ברוב, זה פשוט עובדה. הוא פשוט יותר מהיר. ה- 6800 לוקחים רק בסטוק, אבל מי לעזאזל משחק בסטוק? אנחנו "הגיימרים" אוהבים לשחק על הטופ, כלומר רזולוציות גבוהות במיוחד ופילטרים. בכנות, לנווידיה אין ולא תהיה רמה ואיכות פילטרים כמו שיש ל- ATI. הרדאונים מסתדרים הרבה יותר טוב עם דברים כאלו. העלאה של איכויות הורגת תביצועים של הג'יפורסים. בכל המשחקים, נקןדה, Ogl ו- D3D הרדאונים לקוחים באופן הזה, ובהפרש גדול. אני לא מבין למה אתה כ''כ מתגאה בחברתך נווידיה ששילמה הרבה מאוד כסף לאיד שתתאים את דום 3 בשביל הכרטיסים שלה. אגב זה רק דום 3 והפילטרים שלו, במשחקים כמו rtcw2 ואחרים שיתבססו על המנוע הזה לא יהיה את אותן אופטימיזציות.

שמחתי שהלכת, לך תקנה fx5200 ותשחק סוליטר. תהנה! :xyxthumbs:

אתה מדבר כאילו סידרה 6800 של nvidia היא כמו X300 X600.

ורק בכלליות, לי לא איכפת מבנצ'מרקים, כי זה בסה"כ עוד מספר סתמי. כל עוד בשני הכרטיסים (x800 XTPE & 6800) המשחקים הללו עובדים לי חלק אני מרוצה.

ובכלל, עם שני הכרטיסים הללו אי אפשר לטעות, אם קנית אחד מן השניים אתה לבטח לא תתאכזב, אז צאו מזה.

פורסם

- לא איכזבו, מי חוץ ממך אומר שהם אכזבו (כמה ילדים פה ב- HWZone זה לא נחשב), שוב, לדעתי, הם התעלו על נווידיה.

- תקנה מה שבא לך, לא אכפת לי. רק אל תגיד דברים שהם לא נכונים.

- אני לא פאנבוי, אם nVidia הייתה מוציאה כרטיס שהוא שווה ל- X800 הייתי ממש שוקל את הקנייה שלי.

- לא הבנתי את כל הקטע של "מחיר \ ביצועים", הרי תסביר לי, אם ה- X800XTPE יותר מהיר כמובן, ואם אני יכול להשיג אותו ואת ה- 6800U באותו מחיר, אז מי יותר שווה ???

- ואל תתחיל עם ה- "שיידר מודל 3.0 משהו פ33ה לעתיד!!!", כי כבר דיברתי על זה הרבה מעל.

- לא דיברתי ככה hamor, ואני לא אדבר.

עריכה: לאן raul ברח ???

פורסם

לא ברחתי.... 8)

אמרתי לך שאתה פאן בוי שלא מוכן להקשיב...

ואתה כל הזמן חוזר על עצמך....

שתהיה מוכן להקשיב לאחרים אני אמשיך להתווכח איתך... ::)

וחוצמזה אמרתי לך שהוויכוח הזה די מאוס כי אלה הכרטיסים הכי טובים היום בשוק וגם אם יש הבדלים ביניהם הם כ"כ זניחים שאתה לא תוכן להבחין בהם אפילו...

אני גם לא יודע מאיפה באה לך השנאה הזאת לnVidia.... (אם אתה יכול, תסביר את עצמך).

ואין לי עוד מה להוסיף חוצמזה:

Naxid אין לך מושג כמה אתה פאן בוי!!! אולי אתה לא רואה את זה אבל אתה כל כך פאן בוי!!!

אם אתה שונא את Nvidia אז איזו עוד חברה יש לך כן לאהוב?

אני לא אוהב אף חברה, בעיקרון אני מעדיף את ATI בגלל שהארכיקטורה של המעבדים שלה יותר טובה ופחות חמה אבל זה לא מנשה כי בסיבוב הזה הם מאוד איכזבו ולכן אני אקנה Geforce 6800 Ultra, לא בגלל שיש לי העדפה ל- Nvidia (אין לי העדפה כזאת) אלא בגלל שהיא כרגע מציעה לי ביצועים טובים יותר בהתאם לתקציב שיש לי. במקרה אני גם קונה 9800 Pro מכיוון שבדור הקודם היא הציעה תמורה טובה יותר למחיר מאשר אנוידיה. לדעתי זאת טעות להעדיף חברה אחרת על פני שניה או לשנוא חברות, אתה כלקוח חכם צריך לקנות רק כרטיס בהתאם לתמורה שאתה מקבל לכסף ולא משנה, לך לא אמורה להפריעה העובדה שאתה קונה מחברה זו או אחרת.

וחוצמזה יש לך משהו לחדש שעוד לא נאמר???

:-* ???

פורסם

אני מקשיב, דבר.

עריכה: שנאה לנווידיה? מאז שקנתה את 3DFX.

פורסם

מה יש עוד להגיד שלא נאמר...?? ::)

פורסם

אמרת שתמשיך להתווכח איתי.. :jump:

פורסם

אתה כ"כ רוצה להתווכח?!

מה יש לך עוד להגיד ולהוסיף בנושא??

אתה חושב שATi יותר טובים...

אני (ועוד חצי מחברי הפורום) חושבים שnVidia לקחו את הסיבוב....

מה אתה רוצה שאני אגיד??

הרי זה ברור שדעתו של אף אחד מאתנו לא תשתנה...!!!

פורסם

טוב עזבו אותכם עכשיו עם שטיות של השוואת בין X800 VS GT

קראתי את כל הכתבות נראה לי שקיימות ועדיין לא ממש הגעתי למסקנה..

לי יש X800 לחבר שלי GT עכשיו יש לנו בול אותם מחשבים חוץ מהכרטיסים אנחנו עומדים לעשות השוואת ונחשו מה???

אין הבדלים כלללל בביצועים לא בדום 3 (בהתחשב ששלו אמור להיות יותר טוב משלי כי שלו NVIDIA) אין הבדל כלל לא באיכות ולא ב-FPS.. מהתגובות של כמה אנשים חשבתי ששלו ישיג את שלי ותתפלאו אין הבדלים נכון להיום אז די מספיק אם השטיות

ותאמינו פחות לכתבות..

ולא יעזור מה שתרשמו או כתבות שתפרסמו עד שתראו בעניים שלכם באמת על מה מדובר..

Naxid אני מאוד מסכים איתך לדעתי אתה לא פאן בוי אתה הולך על מה שאתה חושב נכון.

היה לי כל החיים גיפה פורסים פעם ראשונה רכשתי ATI ואני מאוד מרוצה!!!

לדעתי אין הבדל בביצועים אבל את זה עוד נראה.

צריך להתחשב גם שצריכת החשמל של X800 נמוכה פי שתיים משל GT וגם הטמפ בהרבה אז תחשבו טוב..

פורסם

Leon קודם כל אך תגיד דברים שאתה לא יודע...

סתכל טוב טוב על הטבלה הבאה:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-vs-nv-power_10.html

זה נראה לך פי2?? גם לי לא.... :cool2:

ואל תשכח שהקרור בא בהתאם...

פורסם

הוא עשה השוואה אמיתית, במציאות.

אתה הבאת ביקורת ואין לך בכלל את אחד מן הכרטיסים, אבל לא משנה.

לא אכפת לי מה אתה חושב ומה "חצי מחברי הפורום", שעליהם אני לא שם.

אני שם על אנשים בחו''ל שהם טיפה יותר מבינים ומכובדים.. שהיותר משלושה-רבעים שם חושבים כמוני.. :xyxthumbs:

לדעתי אפשר לנעול.. הת'רד מצה את עצמו.

פורסם

NVIDIA לא לקחו שום סיבוב! , הGT לוקח את ה PRO סבבה

הXT לוקח את הULTRA...מאז שהוא לקח אותו NVIDIA הוציאה ULTRA EXTREME וכל כך! הרבה כרטיסים OVERCLOCKED שזה כבר מדהים.. לך תקנה BFG OC ULTRA זה גם לא כל כך עזר לNVIDIA.

אני מסכים שהGT זה כרטיס מוצלח לאנשים שיש להם כסף לזה , אבל לאנשים שיש מספיק כסף ל ULTRA או XT כדאי ללכת על XT , לא רציתי להכנס לשיחה הזאת אבל אתם אומרים דברים כל כך מפגרים

ולא! אני לא פאןבוי היה לי NVIDIA!.

ואני מסכים עם NAXID, אני לא מאמין לאנשים בפורומים פה , רק בחול לך ל www.overclockers.com שם יראו לך כמה דברים חדשים.

פורסם

ה- XT לוקח את האולטרה?! :lol: ממש אבל ממש לא נראה לי... אם כבר אז ה- XT-PE בקושי מצליח להשתוות ל- 6800Ultra.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2113&p=1

הבנץ העדכני ביותר שהשתמש בדרייברים העדכניים ביותר שמצאתי. ותסתכלו ותקראו טוב טוב.

ואל תתחילו עם הסיפורים של השחיתויות.

פורסם

אלוהים דייי כבר.. אפילו שיש לי תאולטרה אני יודע ש ה XT PE יותר טוב ומשיגים תוצאות בנצים יותר טובות ב1200 1600 עם פילטרים... אבל זה הכול

בכול שאר הרזולוציות מ 1280 1024 ומטה האולטרה ברוב המקרים עדיף.. זה למה קניתי תאולטרה כי אני לא משתמש ב רזולוציות כול כך גבוהות... וגם ההבדל לא משמעותי כול כך 5 10 FPS לכול כרטיס במצב שונה.. וזה משתנה...

זה נמאס לנהל תדיון הזה כול פעם... ושלא יעלה לכם על הדעת שאני FANBOY כזה או אחר.... כי לכול כרטיס יש תיתרונות ותחסרונות שלו.....

ודרך אגב.. ל אולטרה יש יכולת OC יותר מרשימה מאשר ל XTPE כי ל PE יש לפי מה שידוע לי רק מולקס אחד ומה שלאולטרה יש שתיים.. משמע יותר POWER ! אבל בכרטיס כזה לא צריך לעשות OC :))

NVIDIA לא לקחו שום סיבוב! , הGT לוקח את ה PRO סבבה

הXT לוקח את הULTRA...מאז שהוא לקח אותו NVIDIA הוציאה ULTRA EXTREME וכל כך! הרבה כרטיסים OVERCLOCKED שזה כבר מדהים.. לך תקנה BFG OC ULTRA זה גם לא כל כך עזר לNVIDIA.

אני מסכים שהGT זה כרטיס מוצלח לאנשים שיש להם כסף לזה , אבל לאנשים שיש מספיק כסף ל ULTRA או XT כדאי ללכת על XT , לא רציתי להכנס לשיחה הזאת אבל אתם אומרים דברים כל כך מפגרים

ולא! אני לא פאןבוי היה לי NVIDIA!.

ואני מסכים עם NAXID, אני לא מאמין לאנשים בפורומים פה , רק בחול לך ל www.overclockers.com שם יראו לך כמה דברים חדשים.

אני לעומת זאת לא מאמין לאף אחד... בשביל לראות באמת איזה כרטיס יותר טוב אתה צריך לבדוק את זה בעצמך ולא להסתכל על תוצאות של אנשים אחרים כי זה חרטא!!!

ועכשיו אפשר לנעול :):xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים