פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון בהדבקה של שני לוחות פרספקס אחד לשני.שמעתי שיש דבק מיוחד שנקרא "מלט" (Cement)...
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר מה זה דבק דו צדדי? :-[ואני שואל כי אני רוצה להכין מארז מחשב מפרספקס, ואני חושב על שיטות לחבר את הלוחות ביחד.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מארז שלם מפרספקס?לא נראה לי משהו...נראה לי קשה ולא נראה לישזה ייצא כ"כ טובאם אתה רוצה מארז שקוף,אתה יכול לקנות מארז אקרילישל sunbeam:http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_948אומנם זה עסק יקר אבל נראה לי קצת קשה לעשות את זה בבית
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים יש דבק מיוחדנראה בדיוק כמו דבק מהירוהוא מיוחד לפרספקסקוראים לו "סיקומאט"ויש עוד דבק מיוחד רק שאני לא זוכר את שמו הוא אמור להיות יותר חזק ומהיר מהסיקומאטלשאלות לגבי עיבוד פרספקס ניתן לכתוב לי ל YEITAM@BEZEQINT.NETלוחות פרספקס ניתן גם להדביק עם כלורופורם....כן כן החומר המרדים.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים איזה צורה אתה רוצה לחבר אותם??ככה----------------------או ככה------------| | | |
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אפשר עם חלק ממתכת בצורת "ר" ואז לקדוח חורים וכאלה ככה אני יעשה...ויש גם כאלה דברים מרובעים מיוחדים לזה אבל לא נראה לי אפשר להשיג בארץ..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר יווו... הרגתם אותי!כמה תגובות, ואף אחת לא על מה ששאלתי.אני רוצה להדביק לוחות פרספקס, בצורת ר', ובקלות יחסית וגימור יפה.מישהו עשה את זה פעם? מישהו יודע איך? (בביטחון מלא)אני יודע שיש דבקים מיוחדים לעניין אבל אני לא מכיר את הפרטים.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אמרתי לך לקחת חתיכות של מתכת בצורת "ר" ולחזק את הלוחות עם ברגים לצורהאם אתה יכול לחכות חודש מקסימום אז תראה את המארז פרספקס שלי
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אפוקסי ללא ספק.הוא עמיד בחום??כי נראה לי הוא הופך בחום למצב צבירה נוזלי אני עדין מעדיף את הברגים
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים יש כאלה שעמידים בחום גבוה, אבל גם הרגילים עמידים ביותר.בטח ובטח לחום של כ 30-40 מעלות שזה כלום. אנחנו מדברים על מאות ואלפי מעלות בשקט.גם כתוב לך על כל אפוקסי למה הוא מיועד ובכמה מעלות ולחץ הוא עמיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.