פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים שלום לכולםרציתי לדעת מיהי חברת משחקי המחשב המצליחה ביותר? (האם זה EA או שיפתיעו אותי במשהו אחר?)מיהן שאר החברות המצליחות?האם יש איזשהם מאמרים או אתרי אינטרנט שעוסקים בנושא? (הכנסות, דירוג וכו')תודה
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים תגדיר הצלחה: הכי עשירה ? מוציאה הכי הרבה משחקים ? הכי הרבה אנשים משחקים במשחקים שלה ?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר אפשר להסתכל על זה ב-2 כיוונים1. עשירה - הכנסות גבוהות וכו'2. החברה הראשונה שהיתה קופצת לך לראש אם היו שואלים אותך "תן לי חברת משחקי מחשב מצליחה ופופלארית - הראשונה שקופצת לראש"
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים טוב יש המון חברות טובות ו מצליחותea נחשבת לחברה הכי עשירה אבל אני לא יכול להגיד שכי מצליחה אחריה בא ubisoft חברה צרפתית שיש לה גם משחקים טובים activision גם חברה מאוד גדולה ומצליחהויש כמובן את ה id, valveאך לדעתי החברה שאף פעם לא איכזבה זה Blizzard
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר דבר ראשון תודה על התגובות המהירותאתה יודע על אתרים בהם אפשר לקבל אינפורמציה על החברות האלה (מעבר לאתרי הבית שלהם), השוואות ביניהם, נתוני מכירות או הכנסות וכו'?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים המפתחת הכי טובה שהיתה איי פעם היא Westwood ז'ל.משחקים טובים זאת לדעתי ההצלחה הכי טובה שיש לחברה.ולא לשחרר משחקים חארות כמו ספיידרמן2 וקבל בוחטות.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים דבר ראשון תודה על התגובות המהירות אתה יודע על אתרים בהם אפשר לקבל אינפורמציה על החברות האלה (מעבר לאתרי הבית שלהם), השוואות ביניהם, נתוני מכירות או הכנסות וכו'? חחחחח אתה רוצה לקנות אחת ? ;D ד"א אם כן , אז HL2 מזדהב ביום שני אם אני לא טועה ... מה שאומר שהמניות
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אני בספק אם יש לחברות משחקי מחשב מניות, אולי לענקיות כמו EA אבל לVALVE ? לא נראה לי.XPloiT.Codebase - החברות שציינת באמת הן האיכותיות ביותר.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים [ltr]well, in terms of the best quality games you can't beat codemasters. if it's codemasters it's usally pure gold.[/ltr]
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אנשים עשיתם פה די סלט, יש חברת פיתוח של המשחק שהיא מפתחת אותו ואחראית לו ויש את המפיצה שלו שהיא אחראית להפצה שלו בעולם וליחסי ציבור.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים הצלחה נמדדת לפי אחוזי רווח. באמת שאלה מענינת. בטח EA כי יש להם משחקים שמוכרים בכמויות ענקיות בלי קשר לאיכות שלהם וגם ההוצאות על המשחקים שלהם נמוכות כי יש להם ההרבה סדרות של משחקים (FIFA וכאלה), ולא נראה כאילו שהם בכלל משקיעים משהו בלהוציא משחק שההבל היחיד בינו לקודמו הוא מוזיקה של הרקע
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים תבדילו בין חברות מפיצות, כאלו כמו EA, Activision וכ'ו, וחברות מפתחות, Westwood ז"ל כמובן IDויש גם חברות שמפתחות ומפיצות בעצמן, עם אני לא טועה??? Eidos, Bllizard
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים החברות האהובות עליי - BIOWARE , EIDOS , INTERPLAY , SIERRA (תקופת פנטזמגוריה וגבריאל נייט )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.