עבור לתוכן

צריך ספק-הדרישות בפנים-מנהל מצטער אין לי כותרת יותר אינפורמטיבית מזו,תתאפק...

Featured Replies

פורסם

שאלתי כבר פעם אבל עכשיו זה ממש דחוף.

ב-15 לספטמבר מגיע הx800 XT PLATINUM שלי[תתחדש](בעצם זה לא אופציונלי זה חובה ;)

אז ככה: הספק שיש לי כרגע(ג'נרי 300W)עשה עבודה נאמנה כמו כלב טוב ואף פעם לא איכזב אותי,אבל אחרי בירורים אינסוף גיליתי שהמינימום שצריך הוא של 350W.

אני צריך ספק של לפחות(!)420W (לשידרוגים עתידיים)ולפזול יותר לכיוון של 480\500\520 ,משום שהמארז שלי נחנק מ"צרכנים"(דוגמת 11 מאווררים,לדים,בלה בלה בלה,תאורה, ועוד(בעתיד)...).

חשוב לי מאוד מאוד שיהיה לו סליבינג(מהסידור שעשיתי לזה נשבעתי שלא אעבור עוד עינוי סיני סחיים גם אם זה לשמור על סודות האטום בדימונה(אופס)).

חשוב עוד יותר שיהיה יציב (מאוד) שלא יהיו קפיצוטת מתח פתאומיות שמסכנות את אורך חיי החומרה החשוב כל כך...

מה גם שאני מעוניין שיהיה ידוע מאוד באמינות כוח ואורך חיים(בדיקות רציניות לא מישהו שקנה ואומר טוב לי...ואני די מעוניין שבהצעה גם תתנו לי לינק לבדיקה כזו)-לא מעוניין בג'נרי!

כמו כן לא יזיק שיהיה יפה ובעל באנדל מרשים(אבל לא לשלם עוד 200 שקל על איקס נשלף...).עכשיו תראו החלטתי לא להשתגע במחיר כי כבר עשיתי את זה מספיק בחופש ולא נשאר לי הרבה,אבל לא אכפת לי לעבור ת'400 אם הוא ממש שווה את זה(מעדיף שלא יגיע בכלל ל400 כן...)אז לא לכסח במחירים.

מי שמציע שבבקשה יתן גם קישור.

זהו - תודה.

פורסם

קח אחד מאלה:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=2276

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=836

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=836

שלושתם ספקים מאוד מאוד טובים שיעשו בשבילך את העבודה בצורה מופלאה.

אם נורא חשוב לך 420W אז לך על ה- TT420W.

לדעתי אפילו 400W יהיה בשבילך מעל ומעבר...

בכול אופן תתחדש על הכרטיס (אני גם רוצה כזה!!!) ;) ;D

פורסם
  • מחבר

וואה :jump:אהבתי ת'ראשון...יש לך ביקורות עליו?(נארה כמו סליבינג אבל אני לא בטוח...)

אבל בכל זאת אם היה אחד דומה עם 480...לזה יש רק 410(אל תגיד מעל ומעבר יש תכנון של החלפת לוח בקרוב!)

אממ,יש לך עוד משהו מתאים?

אני לא מבין מה כולם מוצאים בהאק הזה הוא נארה לי די ג'נרי האמת ואין לו משהו מיוחד שאין בכל ג'נרי אחר...

עוד מישהו?

תודה בינתיים.

פורסם

אם אתה נעול על 480W אז לך על Silent Purepower 480W.

הוא שקט ועושה את העבודה מצוין ולא עולה יותר מדי...

פורסם
  • מחבר

Thermaltake - Silent Purepower 480W

Thermaltake - Silent Purepower 560W

Thermaltake - Purepower Butterfly 480W

זה לא מסובך להכנס לאתר ולראות איזה ספקים יש להם, גם אתה יכול

פי באנה איזה קטעים איתך...אני מת על אנשים כמוך שעושים טובה שהם מדברים למישהו.

באמת נראה לך שלא חיפשתי?!

עם תשובות כאלה אני באמת מעדיף שלא תגיב בכלל.

פורסם
  • מחבר

וואי dimness תודה רבה.

אני חושב שאני אלך על Thermaltake - Silent Purepower 480W,פחות מצועצע...

תגיד sharonbn היחס בן המחיר לתמורה נמוך איתו?

הוא מגיע עם כל החיבורים?(דוגמת הנקבת שלוש פינים הזה וכו'...)

יש לו סליבינג טוב?מאיפה קנית אותו?

הוא יציב?

עם מה עוד הוא מגיע?

אני יודע שאני נשמע קצת מתלהב\"נרגש"(מי אמר היפראקטיבי?)...אבל לא בא לי לזרוק סתם כסף...כמו שכמה מכאן מרשים לעצמם

פורסם

אני מציע לך שתלך על ה 480 TT SILENT PURE POWER כמו שאני הזמנתי...

ויש לי שאלה בקשר לזה

יש מצב שהוא לא ייכנס למארז שלי... נראה לי שהוא יחסית קטן לשאר המארזים .. האורך של המארז שלי הוא כ 39 ס"מ עם זה עוזר :)

יש מצב שהוא לא ייכנס לי ?!?!?!

פורסם
  • מחבר

טוב מה אתם אומרים עשיתי בחירה נכונה?

על מה אתם הייתם הולכים?

פורסם

1. תשנה את התוספת הלא מאוד מוסיפה לכותרת התרד.

2. לי יש את ה SILENT 410W, אחד הספקים השקטים, בא עם סליבינג, נראה יפה מאוד, מאוורר 120מ"מ מושך אוויר מבפנים, אין מאוורר מוציא(לכן שקט), כמו שציינו הרבה מאוד יציאות, אבל זה גם יכול להוות חיסרון בסידור חוטים, הרבה מיותרים.

3. קניתי מזיגזאג ב 350 ש"ח.

4. יש לו גם חיבור נקבה 3 פינים ללוח אם בכדי שתראה את מהירות המאוורר שלו. אם אני זוכר נכון אז ל 480 יש גם לטמפ'.

5. אם קניתי כרטיס מסך באיזה 3000 שקל או משהו בסגנון, אז אל תתקמצן על ספק, ואפילו תלך על איזה ANTEC איכותי במיוחד, או החדש של OCZ שמאוד מאוד מומלץ.

פורסם
  • מחבר

1.תפסיקו עם הפאקינג הערות על הכותרות כל הזמן!

2.תן קישורים אחי...

פורסם

1. תשנה את התוספת הלא מאוד מוסיפה לכותרת התרד.

וראה זו כאזהרה חמורה.

פורסם

ה- TT Silent Power 480W הוא אחלה מארז, עבדתי פעם עם מחשב שהיה בו TT Silent Power 420W והוא היה שקט לחלוטין, נותן מתחים יציבים לחלוטין ולא ספק לדעתי הספק הכי שווה מבחינת עלות תועלת.

אם אתה נעול על 480W אז לך על ה TT Silent Power 480W הוא ספק נפלא! :o

פורסם
  • מחבר

שמחתי לשמוע,תודה לכולכם עכשיו נותר לי לבקש ממכם להמליץ על המקום הכי הכי זול(עדיף שיתן אחריות)

ואני מאוד מעדיף באיזור המרכז-עדיף מאוד מאוד בראשון.

תודה לעוזרים.

מנהל אני יודע שאתה לחוץ כמו ט***ן עם הכותרות,אבל ככה אנשים נכנסים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים