פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים http://www.hl2fallout.com/forums/index.php?showtopic=4221&st=0entry76575יודעים מה זה אומר!!איזה כייף!( אפשר להפוך את זה לדיון הרשמי של HL2
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים איזה תגובות של ילדים מפגרים, OMG OMG OMG OMFG TY OMG OMG OMG OMG GABE תעשה לי ילד...()_Oכאילו מה, בנאדם מוציא משחק מחשב שנה אחרי התאריך המקורי, גיבור היום.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים Hey, better late than never !! עכשיו אני אדע איזה כ.מסך לקנות !! ייפייי :jump: :jump1: :ylsuper: ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים בסדר MORTAR מה אתה רוצה זה אחד המשחקים הכי מצופים אי פעם אם לא הכי מצופה.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מצטער לאכזבף אבל ככל הנראה פרצו לו לחשבון. הIP שהשתמשו לא היה של אף-אחד מהIP הקודמים, והוא היה מתוך פרוקסי. גם הISP, הוא לא אותו ISP שהוא כל הזמן משתמש. המודרים שם עלו עליו ככל הנראה.. : Posted: Aug 28 2004, 04:28 AM UPDATE CS NATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CS Nation- "After going over the facts with HL2 Fallout's Mr Bond, we have come to the conclusion that this is most likely a hoax. We are still waiting for final direct confirmation from Valve." "What we do now is that the IP used to make the post does not match any previous IPs Gabe Newell has used, nor does it match his ISP, or Valve Software's. The IP's host is also running open proxy services, which means it is accessible to anyone." Sorry guys too bad . Godamnit !!! FFS iwill kill you gabe realease tha game you lilt piece of *** :pissed:
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים כדאי לו לא לאכזב כמו DOOM 3. אני מצפה ללא פחות ממקס פיין 2, פחות מזה ואני לא משחק בו
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים בסדר MORTAR מה אתה רוצה זה אחד המשחקים הכי מצופים אי פעם אם לא הכי מצופה.ואתה משלם עליו הרבה מאוד מאוד כסף, אז אולי כדאי שאנשים יפסיקו להתיחס למפתחי משחקים כאילו שהם עושים להם איזה טובה כשהם מפרסמים משהו, טוב שיש אותם וגם טוב שיש אותנו, הם נהנים מהכסף שלנו ואנחנו אמורים להינות מהמשחק.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים לא הרבה.לפי מה שהבנתי הוא לא כבד בכלל.גם הCS החדש לא כבד בכלל.(40FPS על GF MX ברזולוציה גבוה)
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים המנוע סורס הוא הרבה יותר קליל מדום3. אם אפילו על המחשב שלי הוא פועל על מעל ל-60 FPS (רוב הזמן) ברזולוציה איכותית אז על כל מחשב הוא יפעל טוב
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר http://www.gamepro.com/computer/pc/games/news/37789.shtmlעם המשחק לא היה גמור לא היו עושים את זה.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אוף אני צריך להרשם לפורום כדי לראות את זה ואין לי כוח בכל מקרה חח סוף סוף זה הגיע ואני מקווה שזה לא סתם מתיחה או משהו כזה :\ אתם חושבים ש6800 GT יעבוד מצוין גם בHL2 ? כי אמרו לי שיש הבדל ממש משמעותי ב HL2 בין ה 6800 ל X-800 בגלל שהוא נבנה ויוצר עם ATI כמו שדום 3 יוצר עם NVIDIA
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לא הרבה.לפי מה שהבנתי הוא לא כבד בכלל.גם הCS החדש לא כבד בכלל.(40FPS על GF MX ברזולוציה גבוה)אבל מצד שני CS החדש לא נראה משהו...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מתי אני יוכל לשחק בו בSTEAM כבר?הוא עכשיו בPRELOADביום שני אני יוכל לשחק בו??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.