פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מישהו מקורב אליי הוא אחד המייסדים והמנהלים...מכירים ת'חברה? אם כן אז מה שמעתם עליה?אני יודע עליה כל מיני דברים....
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר !?WTFאם אתה לא יודע, אל תגיד כלום והת'רד ישאר ריק מקסימום אני ימחק את ההודעה שליk?
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר יש להם מוצר שהם עוד לא מוכריםמשהו לחנויות אינטרנט....וחיפוש...והם בכלל עובדים עם חברה גדולה מאוד שיש לה אתר מאוד מפורסם(חברה אמריקאית)אבל אני באמת לא יכול להגיד יותר....
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר אני אחשוב על הפואנטה בקרוב....סתםרציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברהאם לא אז לא, לא משנהואין לי שום כוונה לפרסם או דברים כאלה....
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים Celebros was founded in February 2000 by a group of young entrepreneurs with backgrounds in military intelligence, software design and financeיש קשר?
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר Celebros was founded in February 2000 by a group of young entrepreneurs with backgrounds in military intelligence, software design and financeיש קשר?כן יש קשר לחברה שאני מדבר עליה(זה לקוח מהאתר שלהם)אחד מהgroup של 3-4 אנשים הוא מקורב אליי...וכיום הוא גם ה cto שלהם....התכוונת שאמרת "יש קשר" למשהו אחר או מה?
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים רק רציתי לדעת אם מדובר על החברה הזאת (Celebros.com).זו הפעם הראשונה שאני שומע עליה, בכל מקרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.