פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים יש לי את העכבר והוא פועל עם אני לוחץ על הכפתור הימיני או השמלי או על כפתור אחר הם פועלים העכבר לא זז וגם המנורה האדומה לא דולקתיש לי את העכבר 3 ימים והוא פעל בהתחלה העכבר היתקלקל?יש לי כונן DVD של טושיבה הכונן נפתח אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אמ יכול להיות נשרפה הנורה ... אני מניח שיש לך אחריות , נכון ? אז לך תממש אותה
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים רוב הסיכויים שהנורה נשרפה כי הוא עדיין שולך אותות יש לך אחריות ?עצה שלי תנסה לפרק את העכבר ותגיד לנו מה אתה רואה ומריח
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר רוב הסיכויים שהנורה נשרפה כי הוא עדיין שולך אותות יש לך אחריות ?עצה שלי תנסה לפרק את העכבר ותגיד לנו מה אתה רואה ומריח יש לMX 510 אחריות ל 3 שנים או שנה?עם אני יפרק את העכבר באמת לא תייה לי אחריותאני יביא להם את העכבר והם התנו לי חדש.. :-X
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים עזוב, אחר כך יתחילו לתרץ לו אתה נגעת בזה אתה עשית ככה ובסוף הוא יתקע.לך לחנות תחליף אפילו אם יש לך שבוע אחריות הרי העכבר רק 3 ימים אצלך
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר כן אני לא היתפתח... קיבלתי את העכבר ביום רביעי בערב בשעה 10+יש לי כונן DVD של טושיבה הכונן נפתח אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורבהכונן מקולקל?1-יש לי??+! התקנים אחרים>בקר ETHERNET = ?!בקר RAID = ?!בקר אפיק טורי אוניברסלי(USB)= ?!על כול אחד כאן יש תמונה של ?+!2-כונני DVD/תקליטורים>על כול אחד יש X + תמונה של הסדרום רק לצורב אין תמונה של XGENERIC DVD -ROM SCSI CDROM DEVICE =XLITE-ON LTR-523257= זה פועלTOSIBA ODD-DVD SD-M1802 =X
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר תרגע ותפעיל מחדש את המחשב תבדוק מה הוא רושם בפוסט האם הוא מזהה את הכונןאחי תודה שאתה עוזר 8)העכבר MX פועל אולי הוא היתחממם מיקודם אז עבר בערך 3 שעות ועכשיו הוא פועל..כביתי את המחשב פעמים והוא לא מזהה כלום נכנסתי למנהל התקנים.. עשיתיחזור למנהל התקן הקודם והוא רושם לא בוצע גיבוי של קבצי מנהל ההתקן עבור התקן זה יש לי כן - לא עם אני נכנס לכן אז זה נכנס לפותר הבעיותעשיתי כן זה לא עוזרעם יש לי כונן DVD אני לא צריך לקבל דיסק התקן של הכונן הזה? כי אין לי את זה מה אני יוכל לעשות?עם הייה לי את הדיסק הייתי מסדר לבד
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר אין לכוננים כאלה דרייברים אין צורך ה-WINDOWS מזהה בעצמו אלא אם יש לך 98תודה אחי.. סידרתי את לפני רבע שעהעשיתי אסר התקנה וכיביתי את המחשב וזה סידר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.