פורסם 2002 באפריל 2823 שנים בדיוק חזרתי מבית ספר..ובוקע ריח שרוף מהמחשב, לפחות ככה ההורים אמרו לי, והם אומרים שמהמחשב... עכשיו עדיין יש אבל קצתוהטמפרטורה של הלוח אם היא 23 כרגע ושל המעבד 37 !מה אני יכול לעשות?
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר ניסיתי לראות אם זה מהאלפסק.. וזה לאהמסך.. לאהמארז, גם לא הרגשתי הרבה, רק הרעש העצום של המאוורריםעריכה: עכשיו שאני מתקרב עם הראש ל"גג" של המסך, הוא חם יחסית, ודיי מסריח
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים ניסיתי לראות אם זה מהאלפסק.. וזה לאהמסך.. לאהמארז, גם לא הרגשתי הרבה, רק הרעש העצום של המאוורריםעריכה: עכשיו שאני מתקרב עם הראש ל"גג" של המסך, הוא חם יחסית, ודיי מסריחיכול להיות שהוא בדרך לשבוק חיים.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר לא יודע.. כי ככה גם היה לי במחשב הישן ושנה וחצי לא קרה לו כלום.. וכאן המסך זה אותו דבר גם מאז שיש לי אותו.. טיפה חם ומסריח אבל הכל עובד
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יכול להיות שנכנס לשם איזה יתוש\חרק והוא פגש את גורלו בצורת השפורפרת מסך ונשרף וזה הריח.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר 1. אין פה יתושים ושום בע"ח אחר.. 2. ובמידה שכן.. אני לא מאמין שחרק עלוב כ"כ יעשה ריח בכל החדר ..
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים המאוררים, כולם פועלים?פעם נתרע לי מאורר, והוא ניסה לזוןז למרות שהיה תקוע, הוא התחמם, והספיק לעבוד, הפלסטיק היה חם ומסריח..אם בא לך לפרק כל חלק, ועשות מבחן הרחה..או לפחות לפתוח את המארז ולנסות לזהות..
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר המאווררים נראים תקינים... אתה יודע, מסתובבים הספק בדקתי גם, הוא טיפה חם והוא נושף החוצה גם אוויר חם וזהו, המאווררים שלו (2) תקינים
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר טוב אני אעשה את זה עכשיו פריט פריט במארז.. אני בכלמקרה גם הולך להרכיב קריסטל אורב wish me luck.. אני מפחד עוד להרוס את הכרטיס המסכן :-/
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים אני בכלמקרה גם הולך להרכיב קריסטל אורב wish me luck.. אני מפחד עוד להרוס את הכרטיס המסכן :-/ לפחות את זה כבר עברנו...
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים מחבר כן הא ;D וזה היה יותר פשוט משחשבתי.. הפעם שאני הולך לשים גם את ה AX-7 אני לא מתחרט ברגע האחרון..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.