עבור לתוכן

המארזים החדשים של איבורי

Featured Replies

פורסם

יש למישהו תמונה של המארזים החדשים שאיבורי הביאו?

אבא שלי אמר שהוא ראה מארזים יפים עם נאון ושטויות כאלה אז אנשים בבקשה תראו לי תמונות למי שיש.

פורסם

לא מתאים לכאן,לך לפורום חומרה אחרת.

פורסם

ניסיתי למצוא באתר של אייבורי (ivory.co.il)

אבל אין שם כלום חוץ מאיזה 3 מפרטים

למחשבים

בכל מקרה,

בחיים אני לא ממליץ לך לקנות מאייבורי

אני מכיר הרבה אנשים שקנו משם וזה חרא ממש

יש להם בעיות למיניהם עם כל מיני דברים בין השאר

בעיה נפוצה עם המחשבים שלהם זה שהפורט של הPS2

של העכבר לא עובד,באמת אני לא צוחק

בגלל זה כל פעם שקונים מחשב אצל אייבורי הם ידחפו

לך עכבר USB,פשוט מקום גרוע

חוץ מזה שבטוח אתה יכול להשיג חלקים יותר איכותיים

באותו מחיר או אפילו פחות בחנויות אחרות כמו ksp,פנדה וזיגזאג למשל

פורסם
  • מחבר

ok

בקשר לזה אני גם לא מצאתי באתר שלהם כלום אבל לא משנה אני מחר הולך אליהם ליראות..

ובקשר למה שאמרת גבר אני מאמין לך אבל שמע אולי בסניפים שלכם (יש מספר סניפים)

יש בעיות אצלי בירושלים אין שןם בעיות אני קניתי משם מחשב ואני מרוצה מאוד

ועוד 4-5 בני דודים שלי קנו מהם מחשב וכולם ממש מרוצים ממנו

ויש להם תמיכה טובה פתחתי פעם (לפני איזה 8 חודשים שלא ממש הייתי מבין בכל הקטע הזה) תמחשב כדי לחבר צורב שלי שקניתי ובן דוד שלי הקטן היה לידי והוא רצה ליראות אז הוא ישם לידי ובטעות הוא נגע בכרטיס מסך והזיז אותו מהמקום שלו לא ידעתי את זה והפעלתי את המחשב וגיליתי שהכרטיס מסך נישרף לי שלחתי להם תמחשב הם החליפו לי כרטיס מסך וגם חיברו לי תצורב(למרות שזה סתם שטויות הם לא היו חייבים לעשות את זה..)

והחזירו לי תמשחב אחרי יומים

פורסם

אני גם מדבר על ירושלים שהרי אני גר בירושלים...

שמע אם אתה מעוניין לקנות מהם אני לא אמנע ממך

אבל חבל

אני אישית מכיר הרבה אנשים שהיו להם בעיות עם המחשבים

של אייבורי, ואפילו אם זה לא משכנע אותך,

אפשר להשיג לדעתי מפרטים יותר טובים מחנויות אחרות

כמו שאמרתי (ksp,פנדה,זיגזאג,נועה מחשבים וכו')

אומנם אם אתה רוצה לקנות רק מארז אולי זה לא כזה ביג דיל

אבל אני אישית בחיים(!!!) לא אקנה אפילו פד לעכבר מאייבורי

(אבל זה בגלל שיש לי פד מושלם כבר ;D)

פורסם
  • מחבר

חחחח טוב גבר אם אתה אומר למרות שלא יודע מה להגיד לך כי חוץ ממה שאמרתי לך אני מכיר עוד איזה חמש אנשים שקנו משם ואין לאף אחד בעיה עם זה..

טוב לא משנה חח דרך אגב מאיפה אתה בירושלים?

פורסם

אחי , כל מילה קדושה , אייבורי רמאים , ויש להם סטוקים גרועים , סחורה גרועה , והמחשבים שהם מוכרים לא איכותיים בכלל... , אם אתה רוצה מחשב למשחקים , פנה לפורום מפרטי מחשב כאן באתר , עם התקציב שלך למחשב והדרישות שלך , ואנחנו כבר נבנה לך מפרט מעולה , יש סניף של KSP בירושליים...

בכל מקרה , אל תתקרב בכלל לאייבורי , אבל רק שתדע , אתה ובני דודים שלך מרוצים , כי אתם פשוט לא מבינים מה אתם קונים ודוחפים לכם סתם שטויות... , אז טוב מאוד שפנית לכאן , ושלא תעז להתקרב לאייבורי יותר... , מניסיון שלי(גם אני קניתי באייבורי ואכלתי אותה)

פורסם

אין סניף של KSP בירושלים

לפחות עדיין לא

הוא עדיין לא נפתח

ואני מהגבעה הצרפתית

מאיפה אתה?

פורסם

חחחח הצחקת אותי עלק איבורי בירושלים לא רמאים.

דפקו את חבר שלי עם איזה מחשב עקום שהוא שילם עליו הרבה כסף בסוף גם המעבד היה דפוק ועד שהחליפו לו אותו...

הוא קיבל גם איזה דיל עם המחשב שיהיה לו אינטרנט מהיר חינם לחצי שנה ואחרי שהוא קיבל את המחשב אף אחד לא הסכים לעזור לו להתחבר (לא החברת אינטרנט ולא איבורי) ובסוף הוא התחבר לאינטרנט אחרי שנגמרה לו התקופה של החינם.

אל תתקרב לרמאים האלה מי יודע מה הם דוחפים לך שם בתוך המארז.

אני אגב גר בפסגת זאב :)

פורסם

אנשים... לא צריך להגזים ולקרוא לאייבורי רמאים . מנסיון כללי שלי (שלא קשור לאיבורי, אני לא עד כדי כך מכיר את החנות הזו) לא מעט סיפורים שכאלו הן הגזמות ואגדות אורבניות.

ובכלל קשה לסמוך על סיפורים שמתחילם ב" חבר של אבא של דוד שלי ...".

בנוגע לעניין, זה שאתם טוענים שמישהו רמאי לא אומר שלא צריך לקנות אצלו. אפשר להשוות מחירים, ללמוד את החומר ובעיקר לחשוב קצת לפני שקונים ולהחליט לפי מידע מבוסס ולא סיפורים.

נקודה נוספת שראית לי קצת עקומה היא הטענות של - "הם מוכרים הרד-דיסקים דפוקים, הם מוכרים מעבדים דפוקים וכו' ". ךטעמי מדובר בקשקשנות לשמה , כפי שנאמר - זה קורה גם במשפחות הכי טובות.

וייתכן שאכן חומרה שנקנתה לפעמים לא פועלת - פשוט הולכים ומחליפים ולא צריך לבכות יותר מדי.

פורסם

לצורך העניין לא אמרתי שהם מוכרים מעבדים דפוקים אמרתי שהמחשב של חבר שלי בא עם מעבד דפוק וכנראה לא באשמתם.

פורסם

אין סניף של KSP בירושלים

לפחות עדיין לא

הוא עדיין לא נפתח

יאללה KSP!!!

הגיע הזמן שתהיה חנות אחת רצינית ונורמלית בירושלים, שיהיה אפשר פשוט ללכת לחנות ולקנות!

פורסם
  • מחבר

טוב לא יודע מה להגיד לכם..

אני מאוד מרוצה מהם וגם דודים שלי וחברים שלי..

אבל זה לא משנה עכשיו ומי ששאל אני גר בהר חומה..

יאללה אפשר לנעול אם אתם רוצים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים