עבור לתוכן

טראגדיה אנושית

Featured Replies

פורסם

מישהו, נקרא לו "חבר שלי" - לצורך הגנת הפרט - אוהב לשחק וורקראפט.

אותו "חבר שלי", היה צריך כרטיס מסך בשביל להחליף את הMatrox G400MAX המזדקן שלו (בואו נגיד שהכרטיס כבר חי

את תוחלת החיים הממוצעת של כרטיס מסך כמה וכמה פעמים - הוא מקביל לTNT2 מבחינת ביצועים, ואפילו לא לUltra...).

ברגע של טיפשות וחולשה, מהסוג שגורם לאנטילופות להאכל, החליט "החבר" לעשות טיול קטן לKSP בתל אביב.

בדרכו לשם, בעודו מחכה למעלית, חשב לו החבר: "נקנה כרטיס מסך, סתם משהו זול". "ככה, להעביר את הזמן בוורקראפט ב800 על 600, ולא ב640 על 480. מי יודע,

אולי העינים שלי יודעות להבחין בהבדל בין 16 ביט צבע ל32...".

כך עברו מחשבותיו, בשמחה על החוש הכלכלי המפותח בו ניחן, כמו גם האחריות שלו למעשיו, והבגרות שסיגל בערוב ימיו ("החבר" כבר בן 20..).

נכנס לו לאוטו, והחל לנסוע. בדרך לשם דיבר עם חברו, שהסב את תשומת ליבו לעובדה שנשכחה - הלוח שלו, ABIT BP6 עליו שני סלרונים 500 מגה הרץ, תומך

רק בAGP X2. אבוי! איפה נמצא כזה כרטיס, הוא זעק השמיימה.

נכנס לו החבר לKSP, והמתין בסבלנות עד שאיש המכירות הנחמד יסיים לנקות את טופריו ושיניו מדמו של האיש האחרון שניגש לקנות מחשב.

התיישב לו החבר מול איש המכירות, ושאל אותו להמצאות כרטיס מסך תומך AGP X2. איש המכירות הנחמד אמר שאין לו מושג, אולי יש איזה GEFORCE 4 כלשהו

במחסן, והלך לבדוק.

חזר איש המכירות עם הכרטיס בידו, אך אבוי - על הכרטיס לא היה שום אזכור ל AGP X2.

"החבר שלי" אמר אז לאיש המכירות, "טוב, אז בוא נדבר על מחשב".

בסופו של דבר, ולאחר התלבטות מחוייכת שכלל לא הייתה התלבטות, ובהכרה שכל התהליך שקדם לכך היה הצגה בלבד - לעצמו, כך שיוכל לחשוב שהוא אדם שקול - יצא "החבר" מKSP כשבידיו:

Athlon 64 2800

Abit KV8 Pro

WD 120GB SATA

LG CDRW

Antec Super LANBoy

KSP 500w PS

ושני כרטיסי MSI Radeon 9800Pro, אחד לו ואחד לחבר (שכמובן מחזיר לו את הכסף, החבר אולי לא שקול אבל לא לגמרי מופרע...).

ורק בשביל להפוך את ההצגה - לעצמו, כמובן - עוד דאג "החבר" להרכיב מפרט עם Athlon XP לפני שרכש את ה64...

כן, זה סיפור עגום על איך רכישה של 400 שקל, במקרה הרע, הופכת ל6500 שקל, ואיך הקפיטליזם עקר מאיתנו כל חוש מידה, וגרם לנו להאמין בשבבי סיליקון עם שמות כמו

NV40, R360, Newcastle, וכו', במקום באל הישן והטוב.

:xyxthumbs:

תגידו לי להתחדש, יש לי מחשב חדש אחרי 5 שנים.. ;D

פורסם

LOL איזה פאנץ' ליין!! ;D ;D :lol: :lol:

תתחדש!! ותהנה מהוורקראפט שעכשיו אפשר לשחק על 1600X1200 :lol:

פורסם
  • מחבר

LOL איזה פאנץ' ליין!!  ;D ;D :lol: :lol:

תתחדש!! ותהנה מהוורקראפט שעכשיו אפשר לשחק על 1600X1200  :lol:

no shit, זה הדבר הראשון שהרצתי :D ב1600 על 1200, לא האמנתי שזה יעבוד בצורה כלכך.. נמרצת :xyxthumbs:

וזה עוד בלי האוברקלוק המתבקש לכרטיס ;D

פורסם

אז אתה גמרת לנו את ה-9800P! עכשיו אני צריך למצוא משהו אחר באותה רמה במלאי.. אתה יודע כמה זה קשה?! >:(

חחחח.. ת'חדש! ;D

פורסם

רוב הכרטיסים שהם AGP4X/8X תומכים גם בחיבור AGP2X ;)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: תתחדשו :lol:

פורסם

רוב הכרטיסים שהם AGP4X/8X תומכים גם בחיבור AGP2X  ;)

רק אם יש שתי חריצים בחיבור כרטיס מסך

פורסם

מחיאות כפיים לסיפור של השנה :xyxthumbs:

תתחדש אחי

פורסם

כותרת קצת חזקה אבל אני מכיר את התופעה.

חברה שלי אוסרת עלי לגשת ל KSP בחיפה אפילו לקנות מדיה לצריבה. אני מסתובב בחנות ויורד לי ריר ומזל שאין לי כסף אחרת כבר הייתי מבזבז אותו.

ב KSP אגב המחירים מצוינים והמלאי מלא ו ................. זהו. שלא תזדקק ל "שירות" שלהם. הם יוציאו לך את המיץ אחרי שמצצו לך את הדם.

ואה כן, תתחדש ותהנה.

פורסם

חחחח תתחדש באמת , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש (לפני שלוש שנים בעיקרון ::) אבל עדיף מאוחר מלעולם לא)

פורסם

זה סיפור מעולה

אבל זה הישג חדש בשבילך אתה עכשיו GAMER נורמאלי

פורסם

רק אם יש שתי חריצים בחיבור כרטיס מסך

שאני אומר רוב, אני באמת מתכוון לרוב רובם.

פורסם

חחחחחח סיפור טוב

תתחדש!

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

עכשיו מה עם איזה שידרוג אודיופילי למערכת? :P

god knows, כמה מגבר ההספק שלך זקוק לקדם מגבר נורמלי יותר למוזיקה... :cool2:

פורסם
  • מחבר

תתחדש!  :xyxthumbs:

עכשיו מה עם איזה שידרוג אודיופילי למערכת?  :P

god knows, כמה מגבר ההספק שלך זקוק לקדם מגבר נורמלי יותר למוזיקה...  :cool2:

המגבר הספק שלי מחובר לCary SLP308 בשביל מוסיקה, אז עניין הקדם מגבר דווקא מכוסה.. ;)

מה שכן, אולי ננצל את היציאה האופטית שעל הלוח בשביל להתחבר לאיזה DAC.

עוד כסף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים