עבור לתוכן

בעיה בהתנתקות מהאינטרנט לאחר שימוש באימיול ( eMule...).

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני שאתם מתלוננים, כן כן , חיפשתי דיון זהה אך לא מצאתי.

מהרגע שקיבלתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט והתחלתי להשתמש באימיול, הופיעה הבעיה הבאה:

(שימו לב, זה לא קשור לגרסאות של אימיול או WinXP. לחברים שלי יש אותו אימיול באותה מערכת הפעלה אך ללא הבעיה. הבעיה קיימת על כל גרסאות האימיול אך לא הייתה קיימת ב-Win98SE)

אחרי עבודה ממושכת או לא ממשוכת עם אימיול, ולאחר הכיבוי שלו, לא ניתן להתנתק מהאינטרנט. פירוט יותר מדויק הוא שבעצם האינטרנט מנותק, אך הטריי אייקון (Tray-Icon) עדיין מציין חיבור למרות שהוא לא קיים.

זאת לא ממש בעיה, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי זה אי אפשר לכבות או להפעיל מחדש את המחשב באופן חוקי (מבלי להרוס את ההרד-דיסק). בעצם מה שקורה זה שבמהלך ה-Saving your Settings זה נתקע (יש עכבר), ואז חייבים להפעיל את המחשב מחדש בעזרת כפתור הקסם.

עוד משהו שאני רוצה לציין הוא שלפעמים ואני מדגיש שרק לפעמים, אם מתנתקים מהאינטרנט בזמן שהאימיול פעול, זה לפעמים מצליח להתנתק באופן סדיר.

כמו כן, אני רוצה לציין עוד משהו שאני לא יודע אם הוא קשור ממש. לפעמים בזמן העובדה במחשב ושימוש באינטרנט (לא משנה אם אימיול כבוי או לא ) מופיע טריי אייקון שאומר שהחיבור נותקThe network cable was) unpluged) ואז נעלם. לא קורה כלום לחיבור, וכל הכבלים מחוברים כשורה. חשבתי שאולי זה קשור.

עכשיו לפירוט.

יש לי WinXP Pro SP1 ולוח עם שלP4P800 SE Asus המשולב עם כרטיס הרשת Marvell Yukon Gigabit Ethernet.

חיבור ADSL עם ההגדרות מהדיסק.

אם יש לכם הצעות או כל דבר שעשוי לעזור, אני ממש אודה לו.

תודה מראש.

פורסם

אני לא יודע כמה זה קשור, אבל אצלי שמתי לב כאשר יש הורדות פעילות ב eMule ומנסים לסגור אותו האנטי וירוס של Norton מתחיל לסרוק את הקבצים הלא גמורים, דבר שיכול לקחת דקות ארוכות (רבע שעה ויותר), במהלכן המחשב נראה תקוע, או איטי במיוחד והדיסק הקשיח "עובד קשה" (הנורה שלו דולקת כל הזמן). יכול להיות שזה מקור הבעיה גם אצלך.

פורסם
  • מחבר

לא, זאת לא הבעיה.

גם אם אני מפעיל את אימיול ללא הורדות בכלל, ואז מנסה לכבות אותו, הסצנה המתוארת לעיל מתרחשת.

:-[

אגב, גם בדקתי את הפיירוולים. זה לא קשור. :-\

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

היתה לי בדיוק אותה בעיה עם ההתנתקות, עד שלא עדכנתי דרייברים חדשים למודם שלי. יש לי מודם ADSL USB ALE 130

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים