פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אחים שלייש לי צורב של Aopenעכשיו שאני מכניס דיסק לצורב לא משנה איזה דיסק מלא או ריק המנורה בצורב מהבבת והוא לא קורא בכלל את הדיסקהבעיה התחילה ממזמןבבקשה תעזרו לי אחים שלי
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים יש לי שאלה אליך.זה קרה לאט לאט?כלומר- בהתחלה היית מכניס דיסקים ולפעמים לא היו עובדים.אח"כ, רק כמה דיסקים יחידים עבדו בו, ואז כבר כלום לא עבד בו?כי אם זה היה כך יש לי תשובה
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר יש לי שאלה אליך.זה קרה לאט לאט?כלומר- בהתחלה היית מכניס דיסקים ולפעמים לא היו עובדים.אח"כ, רק כמה דיסקים יחידים עבדו בו, ואז כבר כלום לא עבד בו?כי אם זה היה כך יש לי תשובהלא
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים לי זה קרה לאט לאט. לקחתי את הצורב לתיקון אחרי מליון שאלות בפורומים. שום דבר שניסיתי לעשות לא עזר.(ותאמין לי - שום דבר) במעבדה אמרו לי שיש בעיה בעין של הצורב(היה לי אחריות אז הביאול לי חדש ) אם אתה אומר שזה לא קרה לך לאט לאט, אז אני לא יודע. אבל יכול להיות שזאת אותה בעיה. (ד"א, אני מדבר על צורב של LG) מקווה שעזרתי
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים לפי מה שאמרת עכשיו אני מבין שיש עוד משתמש עם בעיה כזאת או קיי תן את דגם הצורב...
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר תנסה לנקות את העין (של הצורב, לא שלך! ;D)איך בדיוק?אני מכניס את הדיסק לניקוי עינית הוא גם לא קורא את הדיסק הזה
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר that could be a problem...יש עליו אחריות?לא זוכר נראה לי קניתי אותו ככה לפני שנה
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אם יש עליו אחריות שלח אותו למעבדה, שהם ישברו ת'ראש... אם לא אז תשלח אותו למעבדה לתיקון גם כן ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים שמע, הוא ישלח אותו למעבדה, ומה שיותר זול הוא יעשה 8)למרות שרוב הסיכויים הם שאתה צודק
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים ברוך הבא לפורום, אתה מתבקש לקרוא את החוקים בראש הפורום ולערוך את הכותרת של הדיון בהתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.