עבור לתוכן

עזרה בהגדרה & התקנת רשת אלחוטית Dimax+Alcatel בבקשה תעזרו לי כבר!!!!!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אלה הנתונים שלי עם רשת אלחוטית

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

נתונים שלי עם רשת קווית(פו אני מצליח להתחבר)

פורסם
  • מחבר

אלה הנתונים שלי עם רשת אלחוטית

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע למה, אולי כי אני חדש פו אבל אני מרגיש ממש לא טוב עם זה שאני מעלה הודעה, ומגיב עליה יותר מ10 פעמים ורק מישהו אחד מגיב וחוץ מזה אף אחד לא יכול לעזור לי.

אני מקווה שהפעם תוכלו להקדיש קצת זמן בשבילי, אפילו אם אתם חושבים שאתם צריכים עוד פרטים זה לא כל-כך קשה לבקש.  רק תיזכרו איך הרגשתם אחרי שלא ניסו אפילו לעזור לכם.

מודם: ALCATEL

רוטר: DIMAX   דגם: 6104WB

מחשבים:

1. HOST:

כבל מהכרטיס רשת בתוך המחשב מתחבר לרוטר.

כבל מהמודם מתחבר לרוטר(WAN).

2. אורח:

כרטיס אלחוטי DIMAX Wireless LAN PCI CARD דגם: EW-7126

לינק לחוברת הסברה: http://www.edimax.com.tw/download/manual/BR-6104WB_M.pdf

אני יתן לכם נתונים על החיבורים בתמונות, אלה הנתונים שלי עם רשת אלחוטית:(לא פועל)

פורסם
  • מחבר

אלה נתונים עם רשת קווית(כן פועל- אך אני צריך רשת אלחוטית)

פורסם
  • מחבר

עוד שתי תמונות עם רשת קווית

פורסם

אני מבין שאין לך חיבור לאינטרנט.

אתה יכול לתאר במילים בבקשה מה בדיוק מחובר לאן ואילו מחשבים מחוברים אלחוטית ואילו חוטית?

פורסם
  • מחבר

חחחח לא הבנת בוא אני הסביר יותר ברור.

יש לי עכשיו רשת קווית בין שתי מחשבים הרשת פועלת מצויין יש אינטרנט ואפשר לתקשר בין המחשבים.

בתמונות ששלחתי אתה רואה את הנתונים של הרשת הקווית שהיא פועלת.

עכשיו קניתי רשת אלחוטית ואני רוצה להחליף את הקווית לאלחוטית ככה שבתמונות של האלחוטית אתה רואה את הנתונים וההגדרות. כנראה משהו בהגדרות לא טוב.

המחשב המארח(HOST):

ALCAEL מתחבר לרוטר.

כבל רשת מתחבר מהמחשב לרוטר.

פורסם

דווקא הבנתי מצויין אבל חסרים לי נתונים בהסבר שלך.. לאן הכבל שיוצא מהראוטר הולך? לתוך כניסת ה WAN?

אתה רוצה שהרשת האלחוטית שלך פשוט תחליף את הכבלים כרגע? איך המחשבים היו מחוברים עד עכשיו? עם ראוטר רגיל? או על ידי כבל מוצלב?

כרגע האם מה שיש לך בבית זה מודם (איזה אגב ADSL או כבלים?) , המודם מחובר לתוך כניסת WAN של הרוטאר האלחוטי ושם יוצאים 2 כבלים שנכנסים לכרטיי רשת של המחשבים האחרים??

פורסם
  • מחבר

לאן הכבל שיוצא מהראוטר הולך?

לתוך כרטיס רשת במחשב. והכבל שיוצא מהמודם השחור ל-WAN.

אתה רוצה שהרשת האלחוטית שלך פשוט תחליף את הכבלים כרגע?

כן אני רוצה.

איך המחשבים היו מחוברים עד עכשיו?

2 כרטיסי רשת(1 לכל מחשב)+כרטיס רשת נוסף ל-HOST שמחבר לאינטרנט וכבל אחד שמחבר בין 2 כרטיסי הרשת.

כרגע האם מה שיש לך בבית זה מודם (איזה אגב ADSL או כבלים?)

ADSL ALCATAL.

המודם מחובר לתוך כניסת WAN של הרוטאר האלחוטי ושם יוצאים 2 כבלים שנכנסים לכרטיי רשת של המחשבים האחרים??

המודם מתחבר לכניסת WAN, ברוטר ויש עוד כבל אחד ברוטר שמתחבר ישירות לאותו מחשב של ה-HOST.(בעצם הכבל הזה מחבר בין המחשב(של ה-HOST) לבין הרוטר.

תרשה לי להוסיף שיש כרטיס רשת אלחוטי(עם אנטנה) אחד במחשב האורח.

ובנוסף לכך הבעיה שלי היא רק עם החיבור לאינטרנט כי להתחבר בין שני המחשבים ברשת האלחוטית אני כבר הצלחתי.

פורסם

דבר ראשון תוציא מתוך המחשב כרטיס רשת אחד אין צורך ב 2 כרטיסי רשת.

ככה גם לא יווצר מצב שאתה מכוון בטעות לכרטיס רשת הלא נכון... אתה צריך כרגע רק כרטיס רשת אחד במחשב הראשון שמחובר ל ראוטר ובמחשב השני אין צורך בשום כרטיס בגלל הכרטיס האלחוטי מן הסתם.

אז קודם כל נתק כרטיס אחד מהשניים במחשב במחובר לראוטר ואז נסה להתחבר לאינטרנט באותו מחשב (זה שמחובר ישירות לראוטר). שים לב שברגע שיש לך את הראוטר האלחוטי הוא מחייג בשבילך לאינטרנט לכן אתה מגדיר שם את החיבור שלך סיסמא והכל.. לכן החיבור במחשב הזה שמחובר אליו צריך להתבצע בסך הכל לפתוח את המחשב ולפתוח דפדפן

תגיד לי אם זה עובד לך [. אם כן נמשיך הלאה

שמתי לב שכיבית את ה DHCP , עליך בלי קשר למה שרשמתי למעלה להפעיל אותו חזרה דרך הממשק של הראוטר וגם לבחור בשני המחשבים שמחוברים אליו שה IP ינתן אוטומטית ולא משהו שאתה מגדיר

פורסם

אסור להקפיץ פה ת'רדים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים