עבור לתוכן

עזרה בהגדרה & התקנת רשת אלחוטית Dimax+Alcatel בבקשה תעזרו לי כבר!!!!!!!

Featured Replies

פורסם

היי אני חדש בפורום פו, נרשמתי כי אני צריך עזרה, חבר שלי אמר לי שאני צריך להגדיר את הרוטר או המודם לחייגן.

מודם: ALCATEL

רוטר: DIMAX   דגם: 6104WB

2 מחשבים:

1. HOST:

כבל מהכרטיס רשת בתוך המחשב מתחבר לרוטר.

כבל מהמודם מתחבר לרוטר(WAN).

2. אורח:

כרטיס אלחוטי DIMAX Wireless LAN PCI CARD דגם: EW-7126

ב-DIMAX דולקים האורות:       PWR      WAN      1 down &1 up     

כל השאר לא דולקים ביניהם:    WLAN           10/100M

כדי להיכנס להגדרות אני רושם תאיפי שהביאו לי, אבל אני עדיין לא מצליח לעשות את זה אני ממש צריך עזרה.

אני מחובר דרך אינטרנט זהב.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תראו אני ממש צריך עזרה, אני חייב לדעת אם מישהו פו יכול לעזור לי.

פורסם

במסך השלישי ששמת פה, תבחר PPTP xDSL.

במסך הרביעי שצירפת פה, תגדיר כך:

סמן את: Use the following IP address

IP Address: 10.0.0.1

Subnet Mask: 255.0.0.0

Default Gateway: 10.0.0.138

למטה ב-PPTP Settings:

PPTP Gateway: 10.0.0.138

Connection Type: אני די בטוח ש-Manual זה לא צריך להיות. תשנה את זה ל-Automatic אם יש שם, או שתכתוב פה מה הן האפשרויות.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את זה אבל אני חושב שלא ניתן לעשות את ה-IP Address במספר שונה מ-Default Gateway.

בכל מקרה תגיד לי רק למה רשמת 10.0.0.1?

פורסם
  • מחבר

תודה הצלחתי להתחבר לאינטרנט מה-HOST אבל :) אני חושב שאני צריך להגדיר את הרשת LAN.

אני לא יכול להתחבר בין המחשבים וגם אין למחשב השני אינטרנט.

שני המחשבים הם WINDOWS XP PRO.

תסתכל בתמונה, אני גם צריך אם אפשר לדעת עוד קצת אל האפשרויות האחרות ברוטר אבל קודם כל אני צריך לפתור תבעייה הזאת עם ה-LAN.

אני מחכה ותודה רבה.

פורסם

אני אנסה את זה אבל אני חושב שלא ניתן לעשות את ה-IP Address במספר שונה מ-Default Gateway.

לא. לא רק שכן ניתן לשנות את ה-IP למספר שונה מה-Gateway, אלא גם אתה חייב לשנות את ה-IP למספר שונה מה-Gateway. לא יכולים להיות שני מכשירים באותה רשת על אותו IP, וה-IP של המודם שלך הוא כבר 10.0.0.138 (ולכן זה ה-Gateway של הנתב). בשביל שמכשירים (הנתב והמודם) יתקשרו ביניהם, לכל אחד צריכה להיות כתובת IP שונה, אך מאותו הסוג.

בכל מקרה תגיד לי רק למה רשמת 10.0.0.1?

כי כזאת כתובת צריך להגדיר לנתב בשביל שיתקשר עם המודם.

בקשר ל-LAN: בראוטר תשאיר את כל המסכים שהבאת כמו שהם. אל תשנה כלום.

במחשבים תגדיר במאפיינים של פרוטוקול ה-TCP/IP שבמאפייני הרשת שלך עם הראוטר (Start >> Control Panel >> Network Connections) כך:

IP Address: שוב, צריך להיות IP מאותו הסוג של הנתב, אבל אייפי שונה על כל מחשב. כלומר, על המחשב הראשון תגדיר 192.168.2.2, על המחשב השני תגדיר 192.168.2.3, על המחשב השלישי תגדיר 192.168.2.4 וכן הלאה.

Subnet Mask: על כל המחשבים תגדיר 255.255.255.0

Default Gateway: על כל המחשבים תגדיר 192.168.2.1.

ולבסוף, על כל המחשבים תגדיר את שני שרתי ה-DNS של הספקית שלך. רשימה תוכל למצוא בנספח לסטיקי פה בראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני פשוט משתגע מזה עשיתי מה שאמרת לי אני עדיין לא יכול לתקשר בין המחשבים והאינטרנט לא פועל אפילו שניסיתי להחזיר למצב הקודם מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם
  • מחבר

בתמונה הראשונה ב- connection type manuel  אני חייב להשתמש בזה כדי להתחבר ידנית אם לא אין לי דרך להתחבר. ככה גם התחברתי ממקודם.

[תעזרו לי כי אני לא יודע מה לעשות יותר

פורסם
  • מחבר

צריך עזרה תקראו בבקשה!

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני כזה מציק אבל מישהו פו יכול לעזור, באמת לעזור?

פורסם
  • מחבר

תשמעו הרשת בין המחשבים עובדת רק האינטרנט הפסיק לפעול ואז אני עושה reset עושה את הנתונים רק של האינרנט אז אני רואה כאילו האינטרנט מחובר אך הוא לא מראה לי העברת קבצים ב-gateway זאת אומרת שבעצם אני לא יכול לגלוש. וגם אחרי שאני מתנתק אפילו את האינטרנט אני כבר לא יכול לראות HELP!א ני משתגע פו אני יודע שיש פו הרבה אנשים שהצליחו לעשות את זה למה אף אחד לא יכול לעזור?

פורסם
  • מחבר

מה יהיה אנשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים