עבור לתוכן

שאלה לגבי צריכת החשמל משקע החשמל בקיר..

Featured Replies

פורסם

אהלן

קודם כל לא מצאתי כותרת יותר מתאימה אבל אם תחשבו על משהו תיגדו לי בבקשה

עכשיו...... נכון חברת החשמל מחשבת כמה חשמל אנחנו צורכים ולפי זה גובה כסף לפי כמה קילו וואט לשעה אנחנו לוקחים?

יופי...... וואט זה אמפר כפול וולט

נכון כל השקעים בבית וגם המשולשים מחוברים במקביל....... כלומר כל הבית מקבל 220 וולט וכל השקעים מחוברים למקור במקביל לכן כל שקע מקבל 220 וולט...

עכשיו כמו שכולנו (רובנו לפחות) יודעים...... אם כמה דברים מחוברים במקביל המתח שלהם שווה אבל הזרם לא.......... וככה חברת החשמל יודעת כמה חשמל לוקחים..... לפי מה אמפר אנחנו צורכים.....

אבל אם נגיד אני אחבר לשקע אחד (של 220 וולט מן הסתם).... שני מכשירים שכל אחד דורש 15 וולט...... בטור אז הם יקחו אותו זרם כי כמו שכולנו יודעים....... בטור המכשירים מקבלים אותו זרם...........

לכן אני יכול לחבר כמה מכשירים שאני רוצה וזרם מאותו שקע יקבע ע"פ המכשיר שלוקח הכי הרבה זרם כלומר

אם אני אחבר 3 מכשירים לאותו שקע בטור......

אחד יקח 4 אמפר

שני יקח 2 אמפר

שלישי יקח 5 אמפר

זה יראה כאילו השקע לוקח 5 אמפר בסך הכל.................. וגם יהיה מספיק וולט כי שלושת המכשירים יחד לא לוקחים 220 וולט..........

עכשיו....... אני אצורך פחות וואט ואחבר יותר מכשירים

זה הגיוני או בילבול מוח שלי?

פורסם

כולם יקחו תזרם שהמקור (השקע ) יתן וכולם ישרפו ;D

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת?

איזה זרם הוא יתן?

לא לפי ההכי גבוה?

ואני יכול לשים איזה מכשיר שיקבע את הזרם לפי מה שהצרכן שצורך הכי הרבה זרם צריך.....

פורסם

סמוך על חברת החשמל שיש להם את הדרכים שלהם לבדוק כמה אתה צורך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני אומר לך הם בודקים לפי קילו וואט לשעה

וואט נמדד ע"פ אמפר כפול וולט.......

פורסם

אם אתה רוצה למות אז תעשה את זה .............כל המכשירים שלך ישרפו .

אם אתה רוצה לרמות את חברת החשמל/בזק /חברת המים בלה בלה בלה אתה יכול להצמיד מגנט למונה ואז בגלגל יסתובב יותר לאט מהרגיל ואתה תצרוך כמו תמיד .

פורסם
  • מחבר

חי חי.......... תודה..............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים