פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים ראיתי אתמול אל "לחסל את הליידי", סרט קומי פשוט טוב, אולי אחד הטובים שראיתי השנה!!! בקיצור ממליץ בחום!
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני יודע שפירסמת את זה פורום כללי....אבל זה יותר מדי כללי לפורום כללי......לאדע יש לי הרגשה שצריך לפתוח את פורום..... לדברים כמו ספרוט, או דברים מצחיקים שאנשים מצאו באינטרנט או לאדע מה.....פורום שישאב את הספאם הלא קשור מכללי
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים יש לי הרגשה שכתבת יותר מידי שטויות בהודעה אחת עד שאתה, כמוני לא הבנת מה רצית מעצמך ;Dבכול מקרה אם מישהו רוצה לראות סרט טוב אבל אחר כך לסבול כול החיים שלו שהילך לסרט איזו מין שכנה סרט טוב מאוד למה לסבול כי אחרי זה אלישה קטרברק לא תיצא לכם מהראש היא פשוט מושלמת ויפה ברמה שעדיין לא ניתקלתי בה הנה ראיה: http://www.celebscentral.net/photo/186/פשוט מדהימה!
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים היום אני רואה סרט שעדיין לא ראיתי בסידרה ל מסע בין כוכבים... מסע בין כוכבים נמסיס :jump: :jump:
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים נמסיס זה אומנם לא הסרט הטוב ביותר בסדר אך בטוח שלא הגרוע ביותר - אתה בטוח תהנה (GO - YES)
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני מת אל כל הסירה והסדרות ראיתי את כולם!! חוץ מנמסיס ואני יהנה מהסרט הזה מאוד
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים כן אהבתי אותו סרט יפה חחח קרוע במיוחד הקטעים בסוף דרך אגב גם ספיידרמן 2 לא רע בכלל וגם רידיק הסרט גם לא רע :xyxthumbs: הסוף מטומטם אבל בכל זאת הוא סרט נחמד מאוד!
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים איזו מין שכנה זה סרט לא חוקי אני אומר לכם השחקנית הזאת פשוט מהממת נראה לי אני טס לארה"ב לחפש אותה.רידיק וספיידרמן סרטים נחמדים מאוד.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים כן היא כוסית לא נורמלית גם אני חשבתי על הרעיון לטוס לחפש אותה חחחח :lol: בוא ניקנה שני כרטיסים אחי :jump:
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים יאללה בוא אני מוכן חופש גדול הבא יוצאים לחפש את אלישה, הסרט הזה פשוט דפק לי תשכל נראה לי, בחיים שלי לא דיברתי ככה על מישהי נראה לי אני מאוהב.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים סבבה חופש הבא נוסעים!! אם אתה רציני 100% כי אני כן!! אני הולך לעבוד שנה בלי לזרוק כסף ושם אני מבזבז הכל!! מספר איסי שלי 331327266 כנס נדבר בא לי לנסוע לארה"ב אף פעם לא הייתי שם עדיין :-\ :'( :-\ :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.