עבור לתוכן

קניית מארז

Featured Replies

פורסם

אחים שלי קיבלתי עוד קצת כסף ועכשיו יש לי משהו כמו 200 (חח תפרן שכמוני)

עכשיו ראיתי מארז בזיגזג שמאוד אהבתי והמחיר לא היה כלכך בעייתי הייתי אומר.

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944

עכשיו הוא נראה ממש יפה ומיוחד,הוא כבר מגיע עם חלון וקתודה.

מאווררים יש ביית ובנתיים נמצא עוד כסף לשידרוגים של הביפנוכו כמו עוד מאווררים בצבעים שונים,אולי קתודה אולטרה,אולי כל מיני דברים זה כבר יש זמן.

עכשיו לי יש מחשב כבר ככה שרק צריך להחליף תמארז וזה הכל.

יאללה תגובות האם שווה במחיר הזה תמארז הזה והאם זה מארז הגיוני שבאמת שווה לקחת.

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

הלינק לא עובד

פורסם
  • מחבר

הלינק לא עובד

תוקן

פורסם

הייתי הולך על איידמקס סקורפיון 868

פורסם

הזרימת אוויר שלו גרוע (אבל אם אתה  מיתעסק במודינג אז תעשה לו חורים נוספים למאווררים)

ספק ג'נרי  לא מומלץ בכלל (אם יש לך ספק בבית אז תבקש זיכוי על הספק מהמארז)

אז תחליט לבד עכשיו

פורסם
  • מחבר

הזרימת אוויר שלו גרוע (אבל אם אתה  מיתעסק במודינג אז תעשה לו חורים נוספים למאווררים)

ספק ג'נרי  לא מומלץ בכלל (אם יש לך ספק בבית אז תבקש זיכוי על הספק מהמארז)

אז תחליט לבד עכשיו

טוב אז ככה

מאווררים יש לי בשפע אני יכול להכניס שם הרבה.

דבר שני ספק יש לי במחשב שלי עכשיו כמו שכתבתי אני רק מחליף מארז יש לי כרגע את המחשב שלי עם המארז שהגיע אימכיר המארזים האלו שאתה קונה ולא מזמין מארז אז זה מה שאתה מקבל.

דבר שלישי אם אני מבקש זיכוי זה יהיה ס22ה כי אז בכסף הזה אני יקנה דברים אחרים כמו עוד מאוורר לדים או סליבינג וכאלו.

דבר שלישי המארז שהבאו פה ואמרו לי לקחת במקום אפשר קישור אליו?

פורסם

טוב אז ככה

מאווררים יש לי בשפע אני יכול להכניס שם הרבה.

דבר שני ספק יש לי במחשב שלי עכשיו כמו שכתבתי אני רק מחליף מארז יש לי כרגע את המחשב שלי עם המארז שהגיע אימכיר המארזים האלו שאתה קונה ולא מזמין מארז אז זה מה שאתה מקבל.

דבר שלישי אם אני מבקש זיכוי זה יהיה ס22ה כי אז בכסף הזה אני יקנה דברים אחרים כמו עוד מאוורר לדים או סליבינג וכאלו.

דבר שלישי המארז שהבאו פה ואמרו לי לקחת במקום אפשר קישור אליו?

נראה לי שהוא התכוון לזה:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_182&products_id=2264

פורסם

הייתי הולך על הטוואר של אנטק,ויש אחד ממש דומה של סופר טלנט עם חלון,אבל אם יש לך רק 200 שקל...כנראה שתצטרך להסתפק במידי וכנראה במשהו כמו שבחרת(לא אהבתי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים