עבור לתוכן

זה נכון שמקלדת ועכבר אלחוטיים מזיקים לבריאות ?

Featured Replies

פורסם

הרשה לי לשאול בשם כולם WTF?!?!

פורסם
  • מחבר

Kמה מה הבעיה מה לא הבנת בשאלה ?

פורסם

זה מזיק בערך כמו שרדיו מזיק..

הוא קיים כבר 70 שנה ולא קרה משהו מיוחד לאף 1 בגלל זה...

פורסם
  • מחבר

לפי מה ששמעתי שיש מקלדות שלא פעלות על תדר רדיו פועללות על עיינית כזאת שממותאיה קרינה ? שלי עובד על רדיו ?

פורסם

שמע צודק שזה לא כול כך נחמד שיש משדר כול כך קרוב לאיזורים רגישים בגוף אבל זה דיי חלש (זה תלוי מה המרחק מהמיקלדת למקלט) וזה ברוב המיקרים (כול המיקרים) לא עושה נזק לפחות לא אחד ששמעתי עליו ואבא שלי עובד עם שידורים לפעמים והוא היה שומע על דבר כזה

פורסם

תרגע, כל דבר היום מזיק לבריאות, אני בטוח שגם לנושא הזה מצאו שהוא מזיק אבל אם אתה כ"כ דואג אז אנא הימנע מהדבריפ הבאים:

אל תאכל צ'יפס - מסרטן

אל תלך ברחוב - הזיהום אוויר מהמכוניול והכל מזיק

אל תשתה תמים כאשר הם לא מורתחים

אל תקנה אוכל משימורים, קפוא, או כל דבר אחר שהוא לא אורגאני.

בקיצור תדאג בחיים לדברים אחרים חוץ מהדבר הקטן הזה!  

פורסם
  • מחבר

אז אפשר להיות רגועים מיזה ? כאילו זה לא קרינה מזיקה ממש ?

פורסם

אז אפשר להיות רגועים מיזה  ? כאילו זה לא קרינה מזיקה ממש ?

זה לא קרינה מזיקה בכלל... ;)

פורסם

הרשה לי לשאול בשם כולם WTF?!?!

:lol:

אל תגיד לי שבאמת התחלת לפחד בגלל זה ?? זה גלי RF

פורסם

[ltr]every radiation is bad, but the RF strength that the mouse uses is extremly weak, and won't do anything. if you're really worried about radiation then stop using the cellphone (or use less) espatially if it's GSM. don't worry about the cellphones' compays antanas, they are only as strong as the cellphone themselfs, the difference is that they work 24/7. it's better to live 50 meter away from an antana then having a cellphone. another thing you should be worried about is WiFi networks because they use the microwave range frequencies, which are very dengerous, though usually those networks are very weak. btw, infra red is practicly harmless.[/ltr]

פורסם

ארוחה במקדונלדס עושה הרבה יותר נזק מגלי רדיו... תאמין לי! (או לפחות כל דבר מטוגן עם אותו שמן מלא פעמים, בשק מ 100 פרות שונות, לחמניות בלי ערך תזונתי בכלל, קוקה קולה בתור שתייה וכו')

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים