פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים המצאתם פה שיטה חדשה להרוג חרקים לא רצוים פשוט מצתידים עם מאורר חזק קטן ומרסקים ג'וקיםזה מסוכן בלי גריל אתה בטעות תוקע את הרגל שלך שם חחחתנסה להעיף לתוך זמאורר מטוס חח
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר קרה לי מקרה בעבר עם מעופף על המאוורר....בעע..אני לא רוצה להזכר.. ;Dתמשיכו להגיב ממש כיף לראות אנשים שמעודדים אותך
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים שמעתי שדווקא חרקים מקררים די טוב.. ועכיוש ברצינות.. מה כבר יעשה חרק..? אז הוא יחתך פה ושם וזהו..
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים שמעתי שדווקא חרקים מקררים די טוב.. ועכיוש ברצינות.. מה כבר יעשה חרק..? אז הוא יחתך פה ושם וזהו.. אתה יודע למה קוראים לבאגים "באגים" (bug)?!?!
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים כן, כן...!זה התחיל מהמחשבים בגודל של חדר, ששם הג'וקים היו שורפים כל מני חלקים וזה כאילו היה נקרא באג.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים קודם כל,היה רק סיפור אחד כזה אי פעםלא הרבה ומאז המילה השתרשהשנית,אף אחד לא בטוח שזה אמיתייכול מאוד להיות שקראו לבאג באגכי ככה סתם ורק איזה 20 שנה אחריהמציאו סיפור שמצאו ג'וק בתוך במחשבחוץ מזה שנראה לי שאם חרק ינסה להיכנסלתוך המחשב שלך והמאורר יטחון אותו זהיכול להיות מסוכן, כי החלקים שלו יכולים לגרוםלקצר (אם תחשבו על זה,הנוזל דמוי דם של החרקיכול לתפקד כמו מים וככה לקצר את הלוח אם אוחלקים אחרים במחשב)חוץ מזה שאם יום אחד תפתח את המחשב ותגלהשיש חצאי ג'וק בפנים זה יהיה ממש ממש דוחהאהה ואגב,מה אם יכנס ג'וק בזמן שהמאורר לא פועל? (מחשב כבוי כאילו)הוא יכול להקים שם מושבה (באמת!) כי זה מקום נחמד וחםבשבילו וזה יכול להיות רע למחשב ומגעיל ממש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.