פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לצערי העכבר הנאמן שלי (MS IntellyPoint Explorer הראשון שיצא) חבל אני צריך עכבר חדש מה אני צריך בעכבר? הדבר הכי חשוב הוא שיהיה נח ליד אחרת אני משתגע. יש לי אצבעות ארוכות הדיוק לא עד כדי כך משנה לי. שיהיה חוטי שיהיו לו כפתורי back וforaward. שלא יהיה צבעוני התקציב לא מאד מוגבל. אני מעדיף בסביבות ה200 ש"ח אני מעדיף לקנות באופיס דיפו ואני מוכן להוסיף 50 שקל בשביל זה אז אם אתם יודעים את המחירים שלהם תגידו... עוד משהו שמהווה בעיה הוא שאמרו לי שלא לכולם מתאים עכבר מסוים. נגיד אמרו שהMX500 לא נוח לחלק מהאנשים. אז חשבתי על הMX500 (לא 510 הוא סתם מכוער. אם כבר מדברים על זה אז רמת הדיוק באמת גבוהה הרבה יותר משל הMX500? שווה את הכסף?) השאלה היא האם הוא יתאים עוד עכבר הוא האבולוציה של העכבר הקודם שלי (ההוא שעשו עליו ביקורת באתר) מה אתם אומרים עליו? יש לו אחלה מחיר והוא נראה די נוח.. האם הוא באמת נוח? תודה מראש על העזרה
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים כמו שאמרת,יש אנשים שזה נוח להם,ויש אנשים שלאאני אישית ממליץ לך ללכת לחנות כלשהי(אופיס דיפו למשל) ולבדוק איזה עכבר נוחלך ואיזה לא ואז לפי זה להחליטאם יש משהו שלא מומלץ לקנות בלי להרגיש אותו,זה עכבר ומקלדתוהרי זה מאוד חשוב שזה יהיה לך נוח, כי זה אמצעיהשליטה שלך עם המחשב
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מה טוב יותר באל חוטי?אישית,לעכבר שלי יש חוט מספיקארוך וגם ככה,למה שאני ארצה לשבת 10 מטרמהמחשב גם ככה?ומקסימום אפשר לקנות כבל מאריךוזהו...אישית אני שונא עכבר אל חוטי, כי זה מעצבןשצריך להטעין אותו או להחליף סוללות
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אני רואה עכבר אל חוטי כמו לשבת ליראות טלוייזה בלי שלטהחוט מדיי פעם נתקע במשהו או מושך או מסתבך ועם אל חוט אין בעיה עם זהנו אז מה אם צריך להחליף בטריותכשהומצא השלט לטלויזיה אף אחד לא קיטר על זהשלא נדבר על זה שאם אתה לוקח את הintelli mouse explorer 2.0 אתה תצטרך להחליף בטריות פעם בשנהיש לי אותו והוא עכבר צויין כבר איזה חודש חודשיים שהוא בקושי ירד מבחינת סוללההנה ביקורת עליו כאן באתר
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אישית החוטים מאחורי המארז שלי מסודריםבאופן נחמד ביותר, אז אין לי שום בעיהשהעכבר נתקע במשהו או לא יודע מהויש הבדל גדול בין ללכת עד לטלוויזיה בשביללהוריד את הווליום לבין זה שלפעמים נתקעקצת החוט של העכבר,לא?אפילו שאני מבין את האנלוגיה...ואם באמת לא צריך להטעין את העכבר כ"כהרבה כמו שחשבתי,אז זה לא כזה נוראיאולי כשהעכבר שיש לי עכשיו ימות אני אקנהאל חוטי,אפילו שלא נראה לי
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים באמת שהוא ממש אבל ממש לא זולל בטריותהוא צורך ניראה לי פחות חשמל מעכבר חוטי אבל בכל זאת נישאר מדוייק ומהיר תגובה
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר זה יכול להיות נחמד אם זו לא תוספת כסף משמעותית.אבל אין לי מקלדת אל-חוטית אז זה לא עד כדי כך משנה.והחוטים שלי מאד מסודרים.פשוט ממה שראיתי אצל אנשים, הקטע עם הבטריות די מעצבן.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מקלדת לדעתי זה ממש לא חשובשתהיה אלחוטיתכי הרי מקלדת אתה לא מזיז כל הזמןכמו שאתה מזיז עכברבקשר למחיר...אין לי מושג
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר נראה לי שאני אקח אותו הוא נראה לי טוב. באמת עכבר אל-חוטי נשמע נחמד.נראה כמה הוא עולה באופיס דיפו וחנויות מקומיות...
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני דווקא לא הייתי לוקח אלחוטי בגלל המשקל...חוט / לא חוט - אישית לא משנה לי, אבל משקל/נוחות לדעתי חשובים יותר.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר אתה לא צריך להרים את העכבר...ונוחיות דווקא אמרו שהוא מאד נחתגידו כמה DPI יש לו?
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר למדתי אבל אם החיכוך של הפד נמוך אז זה כבר לא משנה כל כך מישהו יודע מה הDPI? לא רשום באתר של מיקרוסופט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.