פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים הזמנתי בערב יום ראשון שעבר. אנשים שהזמינו יום לפני קיבלו את הצורב ביום רביעי אבל אני קיבלתי היום טלפון שיש עיכוב של יומיים...
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים אומנן ישן ואיטי, אבל לפחות איכותי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים אומנן ישן ואיטי, אבל לפחות איכותי הצורב שלך בסדר גמור. מה זה ה"רגשיי" הזה. לא קנית איזה אסון או משהו.
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מחבר עדיין קשה לי להבין איך צורב שלפחות מבחינת פיצ'רים מוביל (ביחד עם הR08) עולה כל כך קצת. משהו לא מסתדר לי. הם היו יכולים לקחת עליו (אני מדבר על ה3500 למי שלא הבין) 1000 ועדיין אנשים היו קונים.אני מרגיש כאילו דפקו אותי... כנראה אני רגיל לשלם הרבה סתם ;D
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים מחבר גם אני בכיף. מי יודע, אולי יום אחד מרצדס תעלה 100,000 וזונה כוסית 40 :nutty:
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים אני הזמנתי ב31 לאוגוסט, ועדין לא הגיע,אני אתקשר אליהם מחר על הבוקרהזמנתי ב29 והרגע התקשרו אלי ו'הבטיחו' שזה יגיע עוד השבוע, עד חמישי. אני מתאר שמצבך גם דומה אם לא רע יותר.
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים התקשרתי אליהם, אמרו לי ש7 ימי עסקים זה עד יום חמישי, והמשלוח שלי עוד לא יצא.
פורסם 2004 בספטמבר 721 שנים טוב אני רואה שזה באופנה לפרסם מתי קניתי והאם קיבלתיאז ככה...הזמנתי ב 30 לחודשעדיין לא קיבלתיהיו אמורים להחזיר לי תשובה היום, סיננתי 2 שיחות ממספר חסום כי לא יכולתי לענות... יש סיכוי טוב שזה היה הם.יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים אוקיי קיבלתי את הצורב הזה סוף סוף... נראה סבבה, לא עשה בעיות "בהתקנה"עכשיו אני מנסה למצוא את ה FIRMWARE הכי חדש שלו ואני די לא מבין מה נסגר עם זה...אני מעדיף לעשות צריבות\בדיקות עם הגרסא החדשה ביותר מסיבות מובנות.הגרסא שיש לי היא 2.16אינטגרל? :-)יניב
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים גם אני קיבלתי אבל עוד לא מצאתי משהו שווה לצרוב... צילמתי גם תמונות של הצורב איך שהוא בא אם מישהו רוצה
פורסם 2004 בספטמבר 1221 שנים אוקיי קיבלתי את הצורב הזה סוף סוף... נראה סבבה, לא עשה בעיות "בהתקנה"עכשיו אני מנסה למצוא את ה FIRMWARE הכי חדש שלו ואני די לא מבין מה נסגר עם זה...אני מעדיף לעשות צריבות\בדיקות עם הגרסא החדשה ביותר מסיבות מובנות.הגרסא שיש לי היא 2.16אינטגרל? :-)יניב2.16 היא הגרסה האחרונה שלו,יש יותר חדש אבל זה beta\לא מאושר רשמית על ידי NEC ,וחוץ מזה...למה לעדכן קושחה? יש לך בעיות עם הצורב? צרבת בכלל משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.