פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אממ זה התחיל מאתמול בלילה שהיה משעמם ולא היה מה לעשות אז החלטתי לצבוע את העכבר... תמונות לפני: ולאחר 2 שכבות של צביעה : מהפך לא? מצטער על האיכות זה מהWEBCAM אם התמונות לא פועלות כנסו ל : http://photos.walla.co.il/amircohen2 שם יש אלבום MODING שם למטה נמצאות התמונות.. איך יצא ?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים ממה שאני הצלחתי לראות , הצביעה נראית טוב מאוד.אבל אם איכות התמונה הייתה נורמלית היה אפשר לדעת בטוח.בסך הכל נראה אחלה.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מצטער אבל לי זה נראית סתם צביעה אין משהו מעניין מי יודע מה כאן,רק צבע אחד,אין ציור(מוסיף...),זהו זאת דעתי...
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר מה כתוב בכותרת ??"צביעת עכבר" חשבתי שזה יוסיף לעכבר מהצבע המשעמם שלו בקשר לציורים נוספים זה קצת בעיה כי כישרון לצייר לא ממש יש לי :'(
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים דווקא נראה אחלה, צביעה נקייה מאוד, נראה מאוד חלק וגם מוסיף לו ברק מטאלי כזה... אני אישית אהבתי!
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אז מה אם פשוט? דווקא הפשטות שלו יפה, לא מצועצע מדי.. יצא יפה מאוד! תתחדש! אולי גם אני יעשה את זה
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר השתמשתי בשאריות של ספריי שנשאר לי אחרי הצביעה של הספק.. ובאצבע !! ללחוץ על הצ'ופצ'יק ;D תמונה להמחשה ;D ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.