פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אני וחבר שלי פושטים כל מחשב פנטיום 1 שלא עובד.בנתיים לקחתי את ההיטסינק לשעבר של המעבד והוצאתי את הצ'יפ של הביוס.יש גם על הכרטיס מסך צ'יפ של winbond.רציתי לדעת האם אני יכול לתכנת מחדש את הצ'יפים האלה ולעשות בהם שימוש?
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים חח גמני ראיתי את המדריך הזה דבר ענק כעקרון אני פירקתי משאריות של מחשבים :מאורריםלדים (שלא עזרו)תמעבד עצמו (נמצא לו כבר שימוש)והיטסינקים ככל האפשר
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים תשים בערמה במקום בלי צמחייה, שפוך ליטר של חומר דלק על זה, תעשה שביל קטן של החומר הדלק הצידה ותדליק אותו. אחרי שזה נכבה תתלה בחוץ שבוע שבועיים עד שרוב הריח יוצא, שים בשקיות ניילון אטומות ותלה על הקיר. תזכורת למחשב שלך מה קורע כשנתקעים יותר מדיי.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני לקחתי את הפנטיום 2 הישן שלי שהיה צורת כרטיסלמעבדת אלקט בבית צפרחחח חיברנו אותו ל70 וולט............פאקינג עפו ניצוצות באוויר ודברים משוגעים
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני לקחתי את הפנטיום 2 הישן שלי שהיה צורת כרטיסלמעבדת אלקט בבית צפראיפה אתה לומד??
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אני חוררתי את הפנתיום 2 שלי (SLOT1) פרקתי את הליבה ועכשיו יש לי אופצה למחזיק מפתחות ללא הפינים הקוצניים של הסלרון אבל מה פחות יפה בלי הפינים לקדוח חור בפטיום 1 זה מאוד קשה הקרמיקה רגישה מאוד לפטישון שלי ובן ז*** התנפץ לחתיכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.