פורסם 2002 באפריל 2723 שנים אני נכנסתי לביוס סתם ואז פתאום טראח!!!!!!! המחשב נתקע ואז מפעילים אותו והוא נתקע בלוגו של הפנטיום 4 מה יכול להיות שקרה ??? הסוללה שעל הלוח נגמרה : אני חייב את המחשב יש לי לסיים עבודת שורשים :AR15:
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים ניסית לאפס את הביוס? תחפש את הג'מפר jp11 מה זה ? למה דוקא JP11 ? אולי אצלו זה משהו אחר ? אני מאד מקווה שאתה יודע בדיוק איזה לוח אם יש לו, ואתה נותן לו מידע מדויק, אחרת זה יכול לעלות לו ביוקר.
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים בכל הלוחות שראיתי הג'מפר לאיפוס הביוס היה jp11רק צריך להזיז אותו מקום ליד ואז להחזיר והביוס מתאפס
פורסם 2002 באפריל 2723 שנים העלת בי ספקות אז בדקתייכול להיות שזה ג'מפר שקוראים לו j8c2 (וזה מהאתר של אינטל) אני עדיין חושב שזה הjp11
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר תודה רבה אבל אני לא אנסה את זה אבא לי מספיק כועס עלייי שלי את החוברת של הלוח אני יכול לחפש
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יש לך כולה 2 ג'אמפרים על הלוח . אחד בפינה התחתונה הימנית של הלוח , והשני איי ליד הזכרונות מלמטה . צריך להיות כחול . תוציא אותו , תדליק את המחשב , ואז תחזיר אותו . בג'אמפר התחתון אל תיגע , הוא נועד להכניס אותך למאפייני ביוס יותר מתקדמים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.