עבור לתוכן

חברה סימו לב לכושי הלבן הראשון

Featured Replies

פורסם

כושי מסריח!!!!!!

חחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol:

• תגובות 62
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כושי מסריח!!!!!!

חחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol:

תמיד שונאים אותי כי אני שחור :( :( :(

גזען!

פורסם

הם ישתנו אחרי 10 דורות בערך באופן די משמעותי (אבל לא לגמרי לבנים) בגלל האקלים!

אמממ, לא.

רגעעעעע

התערבות = בני כלאיים

או

התערובת = לגור אחד ליד השני?

טוב אז מה שאני התכוונתי זה לאפשרות השניה

תגיד לי אתה רציני?

אתה באמת חושב שאם שחורים יגורו ליד לבנים הם יהפכו ללבנים גם אם לא תהיה, אממ, "פעילות" ביניהם?

אם כן, אז זה אולי הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים.

ד"א, כל הדיון הזה מהזה דבילי בעיני.

כולה אדם לבקן, והסבירו את זה מאתיים פעם. מה THE FUCK ההתרגשות!?!?

לכו סתכלו על אלי לוזון and get over it!

-----

OT: אני היחיד ששם לב לשגיאת כתיב בכותרת?

*שימו לב, פעם אחרונה שבדקתי.

פורסם

זה לא הכושי הלבקן הראשון שאני רואה תסתכלו בדיסקברי יש שם כאלה מעברים שמראים בהם כול מיני תרבויות קטנות כאלה יש שם איזה קבוצה של אנשים שחיים בג'ונגל ולאיזה כמה שניות רואים שם שלושה ילדים שניים כושים שחורים ואחד לבקן.

פורסם

השחורים באמריקה לא יהפכו ללבנים כתוצאה מאבולוציה, משום שאין סלקציה טבעית.

בעולם הישן, בני האדם התרבו ולאחוז קטן מהם היתה מוטציה גנטית, שעזרה לאינדיבידואלים האלה לשרוד בזמן שהאחרים מתו.

כיום, במיוחד במדינות מערביות מתועשות ומפותחות כמעט ואין תמותה טבעית מתנאי אקלים\תכונות אישיות או גופניות, ולכן ללא התערבות בין זנים, שחור ישאר שחור, ולבן ישאר לבן.

זה נכון אבל הם בהחלט התבהרו. תיקח כושים מארה"ב וקח מניגריה. ללא שום התערבבות עם לבנים. ניגרים יהיו ממש שחורים ובעוד שהאמריקאים יהיו מוקה. הברירה הטבעית והתורשה תמיד יהיו בראש לקבוע. למה לדעתכם בארצות מסויימות לאנשים יש שיער וצבע עיניים מסויימים? גם הסתגלות של כמה אלפי שנים לאקלים. היום זה לא רלוונטי כ"כ כי כולם התערבבו ואתה יכול למצוא היום גם שוודים עם שיער שחור וערבים בלונדיניים (כן! ראיתי!) אבל כעקרון הכל נבע מכך - ברירה טבעית והסתגלות.

דארווין באיי הגלפאגוס חקר מיני ציפורים. אותו זן של ציפור אבל בכל אי היא הסתגלה אחרת. פה היא אוכלת גרגרים ויש לה מקור כזה, פה היא אוכלת חרקים ויש לה מקור אחר. פה היא בצבעים עזים כדי להשתלב עם הרקע הטרופי, פה היא "דהויה" כדי להסתתר בחול. ככה.

פורסם

השחורים האמריקאים הם מה שנקרא הDefault של האפריקאים, כלומר יש להם פחות שיזוף.

לאפריקאים יש את אותו מספר טבעי של פיגמנטים (חוץ ממוטציות שונות ששרדו באמריקה ובאפריקה הם היו מתים) של האמריקאים, רק הם יותר שזופים.

פורסם

זה נכון אבל הם בהחלט התבהרו. תיקח כושים מארה"ב וקח מניגריה. ללא שום התערבבות עם לבנים. ניגרים יהיו ממש שחורים ובעוד שהאמריקאים יהיו מוקה. הברירה הטבעית והתורשה תמיד  יהיו בראש לקבוע. למה לדעתכם בארצות מסויימות לאנשים יש שיער וצבע עיניים מסויימים? גם הסתגלות של כמה אלפי שנים לאקלים. היום זה לא רלוונטי כ"כ כי כולם התערבבו ואתה יכול למצוא היום גם שוודים עם שיער שחור וערבים בלונדיניים (כן! ראיתי!) אבל כעקרון הכל נבע מכך - ברירה טבעית והסתגלות.

א. בקשר לכושים בארה"ב-תהליך אבולוציוני לא קורה ב-200-300 שנה (בערך מתי הגיעו האפריקנים הראשונים לאמריקה). כשרואים היום אדם שחור שעורו בהיר יחסית, זה בגלל "התבוללות" בין שחורים ללבנים. ואם שואלים, אז איך יכול להיות שמישהו עם צבע עור בהיר יחסית נולד למרות ששני ההורים שחורים וכל השושלת שחורה-לכו תדעו איזה בעל אחוזה דרומי היה אחד מהאבות של השושלת הזאת.

ב. בקשר לשוודים שחורים וערבים בלונדיניים-מה הקשר לברירה טבעית והסתגלות? שוב פעם, הכל תוצאה של "התערבבות" בין עמים שונים.

ג. בקשר לדרווין-את צודקת במה שאמרת, אבל מה שהוא מצא קרה אחרי מליוני שנים של אבולוציה, לא עשרות ולא מאות.

פורסם

הלבקנות זאת לא מחלה, מה שכן איזה גן שם מתפקשש וגורם לאורגניזם שלא לייצר פיגמנטים, במיוחד

את המלנין שבגללו הכושים כל כך שחורים. במהלך השנים, כאשר האדם יצא מאפריקה, השמש האירופאית

לא סיכנו עד כדי כך את עורו ולכן הוא "השיל" את מנגנון ההגנה של המלנין. אנשים שמשתזפים הרבה, שכבת

העור השניה שלהם ממש שחורה - התאים מתחילים להפריש את הפיגמנט הכהה כדי למנוע מהקרינה של השמש

לחדור פנימה.

אתם שואלים למה הכושים האמריקאים לא הופכים לבנים? אז זהו, שבינתיים רבים הופכים חומים במקום שחורים.

יקח עוד דורות רבים עד שגם רמת הפיגמנטים של אלו תצנח כי אצלם זה יותר מושתת בתורשה, בגנטיקה.

את טועה ומטעה.

דבר ראשון, הקרינה בהרים שיש בהם שלג היא חזקה פי אלף מאשר באפריקה, כי השלג מחזיר את אור השמש.

דבר שני, בקשר לאבולוציה, גם אני חשבתי כמוך לפני שלמדתי ביולוגיה חמש יחידות, אבל זה טעות. אמרו פה את הקונספט של התהליך האבולוציוני שבגללו אנשים כהי עור באפריקה ולבנים באירופה, לכן אני אצטט:

השחורים באמריקה לא יהפכו ללבנים כתוצאה מאבולוציה, משום שאין סלקציה טבעית.

בעולם הישן, בני האדם התרבו ולאחוז קטן מהם היתה מוטציה גנטית, שעזרה לאינדיבידואלים האלה לשרוד בזמן שהאחרים מתו.

כיום, במיוחד במדינות מערביות מתועשות ומפותחות כמעט ואין תמותה טבעית מתנאי אקלים\תכונות אישיות או גופניות, ולכן ללא התערבות בין זנים, שחור ישאר שחור, ולבן ישאר לבן.

פורסם

אל תשכח שגם שבאזורים מושלגים (לא פסגות הרים) יש רוב השנה עננות כבדה, לכן זה לא כל כך משנה שהשלג מחזיר את אור השמש, כי היא בקושי חודרת דרך העננות.

פורסם

bullshit....

פורסם

דבר ראשון, הקרינה בהרים שיש בהם שלג היא חזקה פי אלף מאשר באפריקה, כי השלג מחזיר את אור השמש.

אז בעצם לפי מה שאתה אומר שוודים אמורים להיות שחורים ואפריקנים אמורים להיות לבנים. וואלה, יפה. ::)

bullshit....

לא מספיק שאתה מדבר שטויות, אתה גם מזלזל באחרים?

בכל מקרה, תחשוב (אפילו מתוך הידע הכללי שלך, בלי לנסות להוכיח מדעית): איפה תשתזף יותר, בצפון אירופה או באפריקה? איפה השמש יותר חזקה? יש מבין? Gooood.

פורסם

שוב אף אחד לא הבין אותי...

לא אמרתי שערבים ישנם בלונדיניים בגלל ברירה טבעית אלא כן, בגלל התבוללות. אבל ההתבוללות בארה"ב לא היתה קיימת עד לפני 30-40 שנה. למה? כי כולם שנאו שחורים או נגעלו מהם, עד שבא מרטין לותר קינג (המהפכן השחור, לא הנזיר מהמאה ה-14) וחבורה של היפיים ועשו מהפיכה שנתנה לשחורים בארה"ב חופש מוחלט. פעם היו להם הרבה פחות זכויות, גם אם הם כבר לא היו עבדים הם עדיין היו רפש של החברה כי פשוט לא קיבלו אותם. אבל עד היום אתם לא תראו הרבה התבוללות של שחורים ולבנים. טבעי שכל אחד יחפש את מינו, שחורים עדיין יצאו עם שחורות ולבנים יעדיפו לבנות. משיחות עם אמריקאים גם היו אומרים לי שגבר שחור יכול לצאת עם בחורה לבנה אבל בחיים לא להביא אותה הביתה ולהציגה כלתו למשפחה. אין כאן התבוללות שגרמה לשחורים להיות כל כך שחורים.

בקשר לסקנדינביה וההרים - הקרינה שם אולי יותר גבוה מהשלג אבל אל תשכחו ששם חצי שנה חושך וחצי שנה אור. האנשים שם גם לא התרכזו בהרים כי החיים שם היו בלתי-נסבלים והתרכזו בעיקר בחופים ובשפלה - בירקה, ת'ורדהיים, קאופאנג, אופסלא, אודל... רובן היו בשפלות ובחופים, לכל היותר בפנים הארץ ליד אגמים ובעמקים. בהרים החיים היו קשים, מזג אויר שלא איפשר מחיה או גידול גידולים.

היה בפורום אחר דיון ענק על תורת הגזעים ולמה הם התפתחו איך שהם התפתחו ואמרו שם שלמה האירים המקוריים, רובים שחומים מעט, שיערם שחור או ג'ינג'י. אמרו ששם היו יערות עצומים, כמו ג'ונגלים (לא, לא טרופיים אבל גם לא ממש יער מחט סיבירי) וכך הם היו יותר מוסווים או משהו. שיט אני חייבת למצוא את זה...

פורסם

בעע. מה זה משנה, ממילא כבר ניפחנו את הת'ראד בלי פרופורציות...

פורסם

לא מספיק שאתה מדבר שטויות, אתה גם מזלזל באחרים?

בכל מקרה, תחשוב (אפילו מתוך הידע הכללי שלך, בלי לנסות להוכיח מדעית): איפה תשתזף יותר, בצפון אירופה או באפריקה? איפה השמש יותר חזקה? יש מבין? Gooood.

דבר ראשון אני לא מדבר שטויות, הקרינה של השמש כשיש שלג היא חזקה פי אלף מאשר בלי שלג. השלג מחזיר את האור והקרינה, ככה שבמקום לקבל קרינה ממקור אחד (השמש), את מקבל אותה ואת כל ההחזר, ככה שאתה ממש נצלה. זה שאנשים שם לבנים זה מסיבות אחרות, אבולוציוניות, כפי שנאמר פה (לא על ידי, אבל זאת הסיבה).

דבר שני, אני לא מזלזל באף אחד. אני כתבתי משהו אחד והוא ניסה לסובב את זה עם הסבר קלוש. כהוכחה שאני לא מזלזל בו, ציטטתי אותו לפני זה והצדקתי את ההסבר שלו.

דבר שלישי חשבתי שאתה יותר חכם. כנראה שטעיתי... אם אתה לא יודע, אז אל תגיב, מה שאני אומר לך עם השלג זה לא אני המצאתי ואתה מוזמן לשאול אנשים (בלי להוכיח מדעית) יש מבין? Gooood

פורסם

נכון, גם ממים. בגלל זה אם תהיה כל היום בים תשתזף יותר מאשר אם תשים מגבת על הגג ותשכב עליה. בגלל זה גם אלו שעוסקים בספורט חורף (סנובורד, סקי וכד') לובשים משקפי מראה - כדי להחזיר את הקרינה מהעיניים ולצמצם את נזקי השמש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים