עבור לתוכן

חברה סימו לב לכושי הלבן הראשון

Featured Replies

פורסם

מעניין אם הנאצים היו משמידים אותו, או מגייסים אותו לוואפן-SS

:o

• תגובות 62
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעניין אם הנאצים היו משמידים אותו, או מגייסים אותו לוואפן-SS

:o

מה קשור עשכיו? וואפן זה כוחות השריון ו-SS זה כמו יחידת אליטה שהקרטריונים להצתרף אליה היו התנהגות מעולה, בלי תיק פלילי, תעודה טובה מהבי"ס, אילן יוחסין "נקי", והיתה להם העדפה לבלונדיניים עם עיניים כחולות, במיוחד כשזה בא לקצונה. מה נראה לך באמת שהם היו עושים איתו? שמים אותו כפוחלץ במוזיאון אם תשאל אותי, כמו שהם עשו ל-midgets יהודים (אנשים שגופם אינו מייצר הורמון צמיחה והם נשארים קטנים לתמיד).

פורסם

הממממ מוזר במובן המילה! נישארה רק דרך אחת לגלות! שיצלמו אותו בעירום, אולי לפי הזין יהיה ניתן לזהות יותר קל עם הו כושי אמיתי או לא! :silly:

פורסם

יש זמר כזה

זה כושי לבקן

לבקן = מישהו שאין לו את האנזימים של הצבע

לכן אין לו צבע חוץ מלבן

פורסם

מה קשור עשכיו? וואפן זה כוחות השריון ו-SS זה כמו יחידת אליטה שהקרטריונים להצתרף אליה היו התנהגות מעולה, בלי תיק פלילי, תעודה טובה מהבי"ס, אילן יוחסין "נקי", והיתה להם העדפה לבלונדיניים עם עיניים כחולות, במיוחד כשזה בא לקצונה. מה נראה לך באמת שהם היו עושים איתו? שמים אותו כפוחלץ במוזיאון אם תשאל אותי, כמו שהם עשו ל-midgets יהודים (אנשים שגופם אינו מייצר הורמון צמיחה והם נשארים קטנים לתמיד).

באמת מה זה קשור :/

אבל אם כבר נכנסת לזה אז וואפן SS זה צבא הSS, וואפן זה לא שריון, שריון זה PANZER.

בכל מקרה, הבנאדם הזה נראה לי פריק, לא לבקן (אם הוא אמיתי בכלל).

פורסם

פנצר זה שם של טנק

לכו שחקו MOH

פורסם

יש לי שכן כזה מה אתם מתרגשים?

מישהו פה נתן הסבר על האנזימים צבע שלו או משהו כזה...

פורסם

אני:)

וכמו שאמרתי יש דבר כזה בערך בכל יצור חי שקוראים לו אנזימים של צבע..........

יש פגמים בכל דבר (במיוחד אם זה מיוצר בסין)

יש אנשים או חיות או צמחים שאין להם את האנזים ואין להם צבעים......

מעניין איך הקקי שלו יוצא (טוב אני משער שחור כי זה לא קשור לאנזים חחחח)

פורסם

לידיעתך, יש יחידה הקרויה וואפן SS והם נחשבים לעלית של גדודי ה-SS באשר הם היו. תנאי הקבלה היו הנוקשים והיה צורך להציג אילן יוחסין נורדי קדום מאד. הם היו אכזריים ופיתחו אופי לחימה נוקשה במיוחד בשדה הקרב. אני משער שרק אוטו סקורציני ויחידת הקומנדו בפיקודו זכו ל"מוניטין" שווה ערך ואף גדול מזה של הוואפן.

ואם מדברים לרגע ברצינות לגבי מה היו עושים איתו, לדעתי היו מבצעים בו ניסויים.

פורסם

פנצר זה שם של טנק

ממש לא רק שם של טנק...

עזוב את MOH, קח ספר היסטוריה. ;)

פורסם

לא אנזים אלא פיגמנט.

פורסם

ממש לא רק שם של טנק...

עזוב את MOH, קח ספר היסטוריה.  ;)

נכון זה היה גם צ'יט ב GTA!

פורסם

GTA מופיע בספרי ההיסטוריה?

ומה כ"כ מלהיב בזה?

זאת מחלה תורשתית

וזה לא הכושי היחידי אי פעם

שהיה לבקן

ואגב למי שלא ידע (אומנם לא קשור יותר מדי,אבל לא נורא)

עיניים כחולות זה בעיה בעיניים

העיניים כחולות כשחסר חלבון כלשהו בעיניים

שבין השאר מפיץ צבע

בגלל זה אנשים עם עיניים כחולות גם יותר רגישים

לאור השמש (מניסיון,וזה מעצבן)

פורסם

באמת מה זה קשור :/

אבל אם כבר נכנסת לזה אז וואפן SS זה צבא הSS, וואפן זה לא שריון, שריון זה PANZER.

בכל מקרה, הבנאדם הזה נראה לי פריק, לא לבקן (אם הוא אמיתי בכלל).

פאנצר זה הטנק יא חוכמולוג. וואפן זה הדיויזיה של השריון. קרא מבצע ברברוסה פעם.

לופטוואפה זה חה"א, לאנדסר זה יחידות הרגלים והצבא בכללי נקרא הוורמאכט. לא כיום כמובן.

הלבקנות זאת לא מחלה, מה שכן איזה גן שם מתפקשש וגורם לאורגניזם שלא לייצר פיגמנטים, במיוחד

את המלנין שבגללו הכושים כל כך שחורים. במהלך השנים, כאשר האדם יצא מאפריקה, השמש האירופאית

לא סיכנו עד כדי כך את עורו ולכן הוא "השיל" את מנגנון ההגנה של המלנין. אנשים שמשתזפים הרבה, שכבת

העור השניה שלהם ממש שחורה - התאים מתחילים להפריש את הפיגמנט הכהה כדי למנוע מהקרינה של השמש

לחדור פנימה.

אתם שואלים למה הכושים האמריקאים לא הופכים לבנים? אז זהו, שבינתיים רבים הופכים חומים במקום שחורים.

יקח עוד דורות רבים עד שגם רמת הפיגמנטים של אלו תצנח כי אצלם זה יותר מושתת בתורשה, בגנטיקה.

פורסם

ראבק, כולה טיול של אלי לוזון לקניה בגיל חמש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים