עבור לתוכן

הקמת רשת אלחוטית + מגבר...

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בין שתי מחשבים נייחים (ואולי בעתיד יותר)

המחשב שאני רוצה לשתף ממנו נמצא בקומה העליונה בבית והמחשב שאני רוצה לשתף אליו את האינטרנט

נמצא בקומה התחתונה בממ"ד .

אני צריך שתתנו לי המלצות על כל החלקים הדרושים להקמת הרשת הזאת שלמיטב ידיעתי הם:(תקנו אותי אם אני טועה)

נתב אלחוטי

מגבר

2 כרטיסי רשת אלחוטיים או שאני צריך אחד?

ופחות או יותר לדעת את המחיר

וגם רציתי לדעת כמה אני יצטרך להוסיף כדי שהנתב שלי יכלול מודם ADSL כי כרגע אני משתמש במודם ALE 150

בחיבור USB ואני לא כל כך מרוצה ממנו...

תודה מראש.

פורסם

מצטרף לבקשה גם אני זקוק להסברים על רשת בדיוק כזו של ממ"ד וקליטה גם בקומה שניה.

פורסם

ממ"ד זה בעייה רצינית. אתה תצטרך למשוך חוט מהמחשב אל האנטנה שתשב מחוץ לממ"ד בשביל לקלוט משהו.

בכל מקרה, כשאתה עובר לרשת כזאת, אין כזה דבר "מחשב שמשתף אינטרנט". הנתב מתחבר לאינטרנט ו"משתף" אותו לכל המחשבים שמחוברים אליו, לא משנה איך.

אתה צריך נתב אלחוטי (שזה נתב + Access Point + Switch). בשביל כל מחשב שאתה רוצה לחבר אליו באלחוט, אתה קונה כרטיס רשת אלחוטי. אתה לא חייב לחבר באלחוט. אם הנתב האלחוטי יישב ליד מחשב מסויים, אתה יכול לחבר את המחשב אל הנתב בחוט, אל ה-Switch המובנה בנתב.

בנוסף, אתה חייב להחליף את המודם USB שיש לך במודם שמתחבר לכרטיס רשת. זאת מפני שבנתבים יש כניסה רק למודם רשת ולא למודם USB.

מחירים: הנתב + כרטיסי רשת אלחוטיים בתקן 802.11B (שזה התקן האיטי והזול) יעלו לך בסביבות ה-800 ¤ אני חושב. להחליף למודם רשת יעלה לך עוד 130 ¤ מבזק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובה כי רק אתה הגבת

אז אם אני עושה את מה שאמרת אני לא צריך מגבר?

ואני צריך המלצה לנתב אלחוטי עדיף שיתמוך גם בADSL וגם בכבלים וכרטיס רשת אלחוטי

ואני צריך גם המלצה על נתב אלחוטי עם מודם ADSL כדי לדעת מה ההפרש בינו לבין הנתב בלי המודם

ואני מעדיף שלא לקנות מודם מבזק...

פורסם

wtf??????

כולה אתה צריך ראוטר אלחוטי (בד"כ בראוטר אלחוטי יש תמיכה ברשת חוטית) תשים את הראוטר קרוב למחשב

ותחבר אותו בחוט רשת פשוט למחשב השני אתה פשוט צריך כרטיס רשת אלחוטי (PCI או דרך הUSB)

את המודם ADSL אתה מחבר גם עם כבל רשת לראוטר!

:hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים