עבור לתוכן

יש כזה דבר מארז שמנוע רעש ??? :)

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע בדיוק עם זה שייך לפה .. לא מצאתי קטוגריה יותר מתאימה

בקיצור ולעניין עם יש כזה דבר בכלל... ועם כן איפה אפשר להשיג וכמה זה עולה ??? ???

פורסם

אתה מתכוון למארז בלי מאווררים כמו זה

http://www.directron.com/fanless.html

או למארז שפשוט משתיק את הקול?

פורסם

יש מודרים שהדביקו על דפנות המארז חומרי בידוד שמונעים רעש.

זה דיי יעיל, אבל מכיון שאת הרעש יוצרים מאווררים במארז, וחלק נכבד מהמאווררים מכניס/מוציא אוויר מהמארז פנימה/החוצה הם חייבים להיות גלויים החוצה כך שחלק נכבד מהרעש נשאר. ניתן להשתמש בתור מאווררים חיצוניים במאווררי 120 ממ שהם יותר שקטים.

פתרון אחר ל"השתקת" הרעש:

קירור מסוג שונה (ולא ניכנס לזה כאן)

פורסם
  • מחבר

כן... התכוונתי למארז שפשוט משתיק ת קול

ואני יודע שבגלל המאוררים אי אפשרים להשתיק תרעש לחלוטין...

אבל עם יש איזה חומר בידוד או משהו כזה... ??? ::)

פורסם

יש את הפדים האלה:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1693

שהם דיי עוזרים במידה ונרפד את כל המארז מבפנים, ובמידה ואין לך חלון (כי אתה לא יכול לרפד עליו כמובן)

הדרך הכי טובה זה פשוט לקנות מאוררים שקטים יותר

פורסם
  • מחבר

אוקיי סבבה..

THX

פורסם

וואוו , איזה מארז מפחיד :o

אני חושב שהוא תופס מקום של שני מארזים, ובכלל, הגוף של המארז לא חם קצת... ?

פורסם

הספוגים שהציעו פה מפנדה אומנם מפחיתים רעש אבל גם מחממים קצת את הטמפרטורה הכללית של המארז.... חוץ מזה שממש דבילי לקנות דבר כזה... אפשר לשים ספוגים שמוצאים ביום יום... כמובן לא בפח זבל אבל יש מוצרים שמקבלים איתם ספוגים איכותיים

יניב

פורסם

מי שהציע לו את המארז , סתם להציע? , המארז הזה עולה קרוב ל5000שקל!? , מי יתקרב לזה בכלל?(אולי רק כאלו שיש להם כסף מיותר)

פורסם

הספוגים שהציעו פה מפנדה אומנם מפחיתים רעש אבל גם מחממים קצת את הטמפרטורה הכללית של המארז.... חוץ מזה שממש דבילי לקנות דבר כזה... אפשר לשים ספוגים שמוצאים ביום יום... כמובן לא בפח זבל אבל יש מוצרים שמקבלים איתם ספוגים איכותיים

יניב

אלה לא ספוגים רגילים, אלה(בעצם אני לא יודע אם אלה, אבל ספוגים אקוסטיים ככלל) ספוגים בצפיפות גבוהה(HI DENTISY).

פורסם

אם אתה לא אוברקלוקר רציני אתה יכול להחליף את כל המאווררים שלך לVANTEC Stealth והמארז לא ישמע בכלל (ואם יש לך קירור רועש אז להחליף אותו למשהו שקט). יתן לך כמעט את אותם תצאות של המארז זלמן באממ פחות מ400 שקל (כולל קירור מעבד)

פורסם

תאמת? רוב הרעש לא מגיע מהמאווררים, אלא מההרד דיסקים...(במידה ויש לך כבר מאווררים שקטים)....

פורסם

באמת זה תלוי בדיסק הקשיח, רוב הדיסקים הקשיחים לא מתקרבים בכלל לרעש של מאורר, אבל חלקם (הלצערינו לא קטן) דווקא מגיע לעוצמת קול שיכולה להטריד אפילו יותר ממאורר, לדוגמא הדיסק שלי (WD800JB - PATA) עושה רעש יותר מעצבן מ2-3 קולרמאסטרים.. >:(

פורסם

גם לי יש בדיוק את אותו הרד דיסק - WD 80GB 8Mb CACHE ATA100 והוא עושה רעש יותר מכל שאר המחשב ביחד!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים