פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים כל ניסיון להפעיל את החייגן עם עלייה ראשונית של הווינדוס נתקל בהשהייה של 10-15 שניות (ה - icon מה - taskbar נשאר "לחוץ") ורק אח"כ מופיע חלון ההתחברות.המודם תקין, נבדק ע"י בזק, חובר בהצלחה ל - laptop ועובד תקין. כמו כן לאחר שמתחברים - הכל עובד בסדר וגם הפעלת חייגן נוספת (אחרי הראשונה) מהירה ותקינה.ANY IDEAS??? ??? ??? ???
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר לא - אין קשר לעומס. כל תוכנה אחרת עולה במהירות ללא השהייה. כמו-כן הורדתי כל service או תוכנית מיותרת שעולים בהתחלה כדי לוודא שאין משהו שתוקע.שכחתי לציין שמדובר במודם Alcatel, SpeedTouch 510 .שוב, תודה מראש!
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר סליחה על הבורות :-[ - אבל איך "נותנים לו לחייג" ואיך זה אמור לפתור את הבעיה?תודה.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אם המודם תקין אז החיוג הוא בחומרה של המודם ולא של המחשב בלי קשר לכמה המחשב עמוסוהוא מחובר כל הזמן כמו בחיבור כבלים למשל(וזה גם עם פיירוול מובנה)קח לינק שמסביר איך להפוך לנתבhttp://www.netguru.co.il/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=56
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר תודה אבל הלינקים שבורים וחוץ מזה יש לי את הדגם "הישן" ולא את ה - 510v4
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר ה - service Telephony היה ב - manual אבל גם אחרי ששיניתי אותו לאוטומטי לא השתפר המצב... ??? :
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר ה - service Telephony היה ב - manual אבל גם אחרי ששיניתי אותו לאוטומטי לא השתפר המצב... ??? :
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר תודה על העזרה!!! הגדרתי את המודם כנתב והתחברתי בהצלחה לאינטרנט! ;D ;D הבעיה כעת היא שאני מנסה להתחבר דרך VPN לעבודה ומאז שהפכתי את המודם לתצורת נתב אני לא יכול לגשת לשום משאב או מחשב ברשת של העבודה. אני מבין שצריך לקנפג את הנתב ולפתוח לו מספר כתובות ופורטים - אבל לא כ"כ הבנתי מהתיעוד שב - PDF מה באמת צריך לעשות. אודה לכל עזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.