פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אני לא יודע אם רובכם יודעים מזהfpsאבל יש לי בעית אפ פי אס חמורה עם אזה משחק בשם counter strike 1.6אז ככה המפרט שלי הוא933Mb p3 gForce 4 440Mx 256 ramהיה לי בהתחלה שהתקנתי את זה אפ פי אס די נחמד בסביבות ה 50-80 והייתי מרוצה אבל עכשיו ממש התחיל להיות לי12-30 ואין לי מושג למה אז אם מישהו ממכם יודע איך מסדרים בעיות אפ פי אס ומכיר תוכנות וכל מיני דברים שעוזרים להעלות אפ פי אס שירשום לי פה תודה באמת תודה אני יודע שזה לא הכי קשור הדיון הזה אבל פניתי לפורום של הקהילה של ה counter strike אך לא בדיוק קבלתי עזרה אלה רק אידיוטים שבאו ואמרו לי תקנה מחשב חדש-ואללה באמת? אולי תביאו לי כסף ואני אקנה, חחח איזה מעאפנים בכל מקרה תודה למי שעוזר וגם למי שצופה
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר אמרו לי שאני צריך לעשות כל מיני דברים כמוtweak שאין לי מושג מזה אז אם יש למשהוא מדריך ל טוויקינג בבקשה שישלח לי תודה :]
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים דבר ראשון תקרא את חוקיי הפורוםהקפצת דיונים אסורהבקשר לשאלה שלך אתה לא מצפה שנפתור לך את השאלה עם הנתונים האלה"שלום אני משחק CS. פעם היו לי 100 פריימים ועכשיו רק 7"מתי זה קרה למה זה קרה??האם גם ב1.5 היו לך את הבעיות האלהספייוור? וירוסים?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר תראו היה לי אפ פי אס טוב פרמטתי תמחשב כי ראיתי שהוא מתחיל להיות ממש איטי ולזוז לאט פרמטתי וזה עזר ואז התחיל לרדת האפ פי אס כל כמה ימים ירד לי האפי אס בכמה מספרים עד שהגעתי למצב הזה :'(
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אם כל פעם שאתה מפרמט זה בסדר ואחרי כמה זמן שום יורד סימן שיש לך בעיות עם התוכנה.נסה איחויי דיסק ותוודא שהמחשב שלך נקי מוירוסים ושאר מזיקים.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים כמה פתרונות אפשרייםתוודא שיש לך תדרייברים הכי חדשים לכרטיס שלך (תיכף אני אתן כאן לינק) + directx 9bתשחק בהגדרות התצוגה של המשחקתוודא שאין שום תוכנה כבדה שממש מאיטה את פעילות המחשב למשל היה קורה לי שהmcafee anti virus היה חונק לי את המחשב אז תסגור כל דבר אפשרי
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים תוריד את הV-Syncלי היה 60 כשזה היה דלוקו100 כשזה היה כבויאין לי כוח להסביר איך עושים את זה,אבל בעקרון זה בהגדרות של הכ. מסך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.